''Парфюмни размисли и страсти'' 63

• 27 298
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Norway
Момичета, от къде ги поръчвате тези Иносенти?  newsm78
  bouquet

# 526
  • Варна
 newsm78
Благодаря ти за бързия отговор! Странното е , че изглежда напълно редовен, и кутийката му е много "добро изпълнение", и няма спиртна миризма изобщо... Ама,  аз нали и не съм такъв спец, за да го преценя. Иначе парфюма е подарък на близка моя приятелка, която не харесва аромата, но няма съмнения в човека , който и го е подарил- закупен е отвън, от дюти-фрии. Но както и да е, благодаря още веднъж  bouquet

# 527
# 528
  • София
Искам и аз О де Стар!
Май ще си пръсна Ейнджъл днес, като ми го споменахте.
Или ще ида да душа нови парфюми.
И аз пробвах Старлайт - нищо особено и не ми прилича на Флауърбомб.

# 529
# 530
На мен пък Старлайт ми прилича като тип аромат на Иносент, но ми харесва повече. Но аз и Ейнджъл не харесвам Blush

# 531
Добро утро момичета! Hug
Някой има ли представа,каква е разликата между Armani Code Elixir и Armani Code?Само в концентрацията ли!? newsm78 На еликсира във Фрагрантика няма описание на съставките.

# 532
  • Norway
Рапунцел, Фатичка   bouquet
Не мога да го поръчам, защото нямам доверие на сайта, а и нямам регистрация в ПП.

Днес съм с Единствения.  Crazy

# 533
  • Враца
На мен пък не ми стигат 20 стотинки да си поръчам ...  newsm78

Elixir des Merveilles by Hermes
(мерси Vian!) - оооооооо, разкош, истински лукс ... този аромат ми напомня по някакъв начин , за кожусите и палтата от естествена кожа които имаше мама някога! Има някой миризми, които не се забравят никога! Така миришеха кожусите и на по-модните и приятелки, които идваха у нас! Някаква скъпа миризма на вносен парфюм (въобще незнам какъв) + типична мъжка нотка . Много ми харесва, бих го притежавала!!!

Усещам смоли, смятам че може да се използва целогодишно, няма определен сезон за него и вчера получих 2 комплимента!

Кисела Киселичкова - всички поръчваме от там и не е имало проблеми до сега , относно транспорт и срокове, но аз също не бих рискувала без ПП Peace

Ей , ви и една Валентинка!
http://www.photosight.ru/photos/3616316/

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 11:43 от vmarinska

# 534

Elixir des Merveilles by Hermes
(мерси Vian!) - оооооооо, разкош, истински лукс ...

Вили - добре дошла в клуба!  Hug

# 535
Tristania, харесах го и аз този Starlight by Etienne Aigner, но съм го пробвала само веднъж, а тук нещо май няма почитателки ooooh!
Ами всеки с вкуса си,мисля той да е следващия,много ми е изискан и тежкарски  Simple Smile  Heart Eyes

# 536
  • Враца
Онази шматка в аптеката е забравила да ми сложи игли. Като са без игли, ще протечат ли спринцовките ???

# 537
  • Варна

Усещам смоли, смятам че може да се използва целогодишно, няма определен сезон за него и вчера получих 2 комплимента!

Парфюмът е невероятен, но неговия сезон е зима, ако може със сняг. Лятото може да се отвратиш. Смолата идва много тежка. Днес го нося на дъжд и е добре, но най-красив е в лют студ Heart Eyes

# 538
  • Враца
искам го ...  Praynig

# 539
Онази шматка в аптеката е забравила да ми сложи игли. Като са без игли, ще протечат ли спринцовките ???
Омотай хубаво с тиксо отпред и няма да протече Mr. Green
Вили, какво искаш  newsm78? Elixir des Merveilles ли? Аз останах с впечатление, че го имаш, но явно е само пробичка

Общи условия

Активация на акаунт