Съпруги, чиито мъже пътуват 13

• 33 338
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
D_Angelova, welcome
Момичета, не е лесно да си и жената и мъжът в къщи, особено когато има и деца, но ние сме си избрали мъжете,а с тях и съдбата! Peace
shanika, желая ти леко бременеене и всичко да е ок! Hug

# 211
Оле много ми е хубаво, тези дни направо бум на новодошли  Stuck Out Tongue
D_Angelova добре дошла  welcome

# 212
  • София
Благодаря, да ти се връща, ако нямаш дечица.

# 213
 shanika  Hug , Благодаря!
tanyatais, къде изчезна, всичко ли е наред при теб? Thinking

# 214
Аз да се отчета, ако има и други, които се интересуват. Звънях до Зодиак и оттам ми казаха че трябва да подам декларация 7 и като дата за вписване ми казаха, че се пише от когато е започнал сам да се осигурява, т.е. от предишната му работа като е напуснал... И също ми казаха, че не им плащат никъде, ни тук, ни в Англия здравни осигуровки.. единствено в Лондон се плаща на частен пенсионен фонд.. умряха ми надеждите да си ни върне страната паричките Sad

# 215
  • Габрово
Благодаря на всички за топлото посрещане. Съгласна съм с _KIARA_ ,че ние сме си избрали мъжете,а с тях и съдбата. Аз не се оплаквам, просто се зарадвах, че намерих сродни души.

# 216
Eдно късно здрасти и от мен.D_Angelova добре дошла и аз съм от новите .desdemona от прочита на предната тема виждам ,че момчетата са от една фирма .мъжо си купува карти от капитана за сателита и се чуваме редовно събота и неделя ,че е по ефтино за 27$ около половин час разговори.Удобно е в страни изван ЕС.Другия вариант е да ти прати емейла на кораба и да си пишете стига да работи програмата им,така нямя да плащаш луди пари за gsm.  bouquet

# 217
ЗДРАВЕЙТЕ ОТНОВО Simple Smile) D_Angelova    bouquet ДОБРЕ ДОШЛА ПРИ НАС И ПАК КАЗВАМ, ТУК НЯМА ДА ТИ Е СКУЧНО Simple Smile)
helinci   МОЯТ МЪЖ СЕГА Е НЯКАКЪВ КУРС дУБАЙ-оМАН иНДИЯ  ИОБРАТНО ... И ТОЯ ГЛОБУЛ направо ми разказа играта. Но за сателитният телефон  и оттам ми каза мъжо че било скъпо  Shocked А иначе имам пощата на кораба и оттам пишем и-мейли но с смс- и и лично да си го чуеш е съвсем различно Simple Smile)
Но благодаря, аз сега ще му пиша мейл и пак ще му кажа за сателитният телефон .. хубав ден
ееее Делти -Делти все пак, познааах Embarassed местонахождението на имота  #2gunfire.... вече всички знаем  Peaceтоку-виж дошли сме ти и  на гости Simple Smile)

# 218
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ!Компанията много голяма станала бре????ММММ,БРАВОС на всички новооткрили ни!!!Добре дошли на новичките,тук ще сте в свои води  welcome
Ма много нещо сте изписали вий бря!Не излизате ли на туй хубууту времи?
Аз в неделя посрещам морския!!!Малко остана,ама много се точат сега тез дни бееееее!
Айде слагам по едно кафе,ако има някой свободен да го пийне с мен
аз днес сутринта бях на разходка с дребния и избирах мартенички!Купих за родата,за приятелите и за децата!Вече съм готова да посрещна Баба Марта Wink
Айде лек следобед на всички!!!

# 219
siseto84 ще ти правя компания с кафенцето  Hug то не остананало чакане  newsm53 И аз купих мартениците а на милото му скрих 1 в багажа и сега ще му кажа ,още не я е открил.Много си падам по такива изненадки ,а и той се радва  Laughing

# 220
  • Varna
ООО, Дездиииии Laughing
Просто не знаеш как обичам гости аз. Така, че Ич няма мЪ уплашите биля. Много ще ви се радвам. Че и мъжО и той обича. Така, че когато ти е на сърце добре си ни дошла и който още иска.  Hug
АНГЕЛОВА wavey
ГлеЙ сЯ на тебе какви рошави пантаФори ти намерих Joy
Хайде хоооп във пантофките и сЪ нареждай на миндерЯ Joy
Еййй, моряшки момичетааа, откраднахме момичетата от другите теми да знаЙтИИИИ. Все при нас идват smile3521
СИСКЕ Hug
Много вкусно каЙветУУУУУ newsm10 Аз тъй обичам със много каймак и шекер Wink

# 221
  • Габрово
Благодаря за пантофките.

Да се похваля тази вечер ще има радост в къщи. Скъпия се прибира, вероятно само за 3-4 дни ,но пак е нещо.

# 222
  • на морето
D_Angelova , добре дошла в нашите редици, мила!!!!
Много хубава новина, и 3-4 дена пак е нещо! Наслаждавай се на всеки момент с него!

siseto84, докато се усетиш, в приготовления и ще дойде много бързо неделята! Много се радвам и за теб!

Desdemona, направо ти съчувствам за сметките, мила. Но наистина най-подходящият вариант е да ползвате сателита и така да се чувате. Честно, нямам представа какви са цените, но пък не можеш да плащаш по 300 лв всеки месец!!!!

На всички пращам много  Hug

Като имам малко повечко време ще пиша повече

# 223
Мерси отново Делта,много готино посрещане и винаги успяваш да разведриш обстановката!Все така да е! Hug
Откакто съм с вас все филми за моряци се падат да гледам по Тв,то не бяха Натионал Географик,то трилъри,то научни все за моряците!Евала ви души смели,аз не мога да си представя какво ви е всеки ден в неизвестност ,но пък знам какво е да си самотен и да Чакаш !от вас всяка жена има какво да вземе и примерите са безброй...всичко  дребно за което се ядосваме ми  се  обезсмисли след като видях как се справяте с всичко сами-раждане,дом,местене,отглеждане на децата свикване със самотните дни и нощи  ,но така усмихнати и позитивни!Дай Боже всекиму! Hug

# 224
Gali,Angelova   bouquet newsm35 Добре дошли сред нас.
Благодаря за кафенцата,добре че сте вие,че аз днес не успях да пия следобедно кафе.Цял ден бях по доФтори-гадно,но вече много ме боли рамото и няма как.Артрит и възпалена става.ЛЮкарства,мазила,болнични до петък  и много покой.
Но аз като се прибрах,първо седнах да ви прочета,а после ще покойствам.
И аз да питам за болния въпрос-осигуровки. За БМФ има ли някаква промяна.Аз мисля,че тези декларации са само за самоосигуряващите се,а при тях как ще е.Знае ли някой?
Дезди,какви са тези суми за телефон.Че той Глобул ще ти излезе златен.Както писах преди-за трети страни М-тел 1.73лв. изходящ разговор за минута.А моя син напоследък все в такива страни ходи.Предния път говорихме по десетина минути в Сингапур,2 пъти в Китай и Корея и платих около 70лв.Но винаги го избираме ние-така е по-евтино.Той само кликва,че е в обхват и така.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 18:08 от mamaR

Общи условия

Активация на акаунт