Съпруги, чиито мъже пътуват 13

• 33 338
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
здравейте момичета и момче Simple Smile) GALI-GALI добра дошла при нас Simple Smile) ставаме все повече и повече Simple Smile) това е хубаво тъкмо ще и по-весело Simple Smile)
Момичета, чухме се вчера с моето момченце  Embarassed ма чухме е доста силно казано, писахме си смс-и, но и тях ще ограничим щото за няколко смс-а и едно позвъняване от Оман за около минута-две, имам натрупана сметка вече 300 лева към Глобул а още февруари не се  е изнизал  Shocked та с моето момче решихме и смс-ите да ограничим  Rolling Eyes.
Хубавото е, че остана още малко време той слиза някъде към 13-17 април ... тъй че, още два месеца по(ти останаха ... ох кога ли, ще минат и те Simple Smile)
хучав де ви желая ...Делти твоето местенце, явно е някъде към гръцката аааа? То само оттам ясно се вижда морето и корабите ...

# 196
  • София
И аз като се замислих после реших.че е на по-централно място от първото ми предположение. Иначе от баира на наше село се види най-добре и залива и езерото, ама е далеко...

# 197
  • Варна
Привет, момичета!

МамаР, безкрайно благодаря за информацията.   bouquet
Нямам връзка с него в Джибути, или не си е пуснал телефона, или там няма обхват. На Глобул е.

Гали, добре дошла при нас!

Сега да питам и аз нещо, във връзка със моите здравните осигуровки.
От 01.01.2010 трябва аз да си ги плащам. Трябва ли да попълвам декларация 7? И ли нещо друго? От септември до края на декември бях на борсата със обезщетение и всичко е платено. Сега ходя само да се разписвам като трайно безработна.
За всички стари години ми е платено. Смятах да ги плащам на тримесечие, т.е. да отида в НОИ преди края на март.
От вас разбрах, че срока за тази декларация е до края на февруари и трябва да действа бързо.

И още нещо да питам. Мъжът ми е в БМФ. Там как стои въпроса със СО и ЗО? Аз ли да ходя да му ги плащам или те ги удържат от заплатата? Просто нищо не ми е ясно и няма от къде да разбера. Ако не сте Вие да науча. Hug

Благодаря Ви предварително.

Лек и слънчев понеделник на всички!

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 10:18 от Илиева

# 198
Привет Hug Hug Hug
 Илиева, да трябва да си пуснеш декларацията в НАП, в съответното подразделение!

# 199
  • Varna
БЛАГОДАРЯ ЗА КАйВЕТъ, ЗА СЛАДКИШИ Hug Hug Hug Hug Hug
Хайде и на ГАЛИ-ГАЛИ едни пантофки за Добре дошла wavey Скачай във пантофките и се нареждай на миндерчИтУ newsm47

Този сладкиш и аз наскоро го гледах във Готварския. Та се сетих, че подобен ме беше научила съпругата на братчето ми да правя. Само за основа му слагаше едни големи кроасани без пълнеж.
Мдаааам близо до Гръцката маала съм но във другия край. Има едно мястУ което старите Варненци му казват Ак баир. Та на тоя баир живея и се вижда мУретУ прекрасно а и е съвсем близко и до него и до пристанището и до Ж.П Гарата. Wink

# 200
  • София
Е легна ни сърце на място, че изгинахме от любопитство

# 201
shanika  Hug , ти каза че твоят съпруг е шофьор,ако не е нахално, но  Embarassed колко трае един негов курс? Peace

# 202
  • София
Зависи от курса- обикновено 2 седмици до 20 дни, но след като си дойде не мисли, че е свободен, защото през курс товари той, което значи че 2 курса се сливат,почива се през курс, а също когато са в сервиз пак  не го виждам по цял ден. Общо взето е това

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 12:32 от shanika

# 203
  • Габрово
        Здравейте самотни мами, случайно открих темата ви и ако позволите да се присъединя и аз. Нашият тати е международен шофьор от почти 9 години. В началото пътуваше до Русия и отсъстваше около 20-30 дни. Сега е малко по-добре ,ходи до Германия и за 10-14 дни се прибира. Детето го отгледах почти сама, Диди беше на 3 години ,когато баща и започна да пътува и много трудно преодоля липсата му. Много е трудно да си и майка и баща на едно дете,да си мъж и жена в една къща, но слава богу все още имам сили да се справям, пък и нямам избор.

Хубав ден ви желая и ще следя темичката!

# 204
  • София
Добре дошла Hug Твоят мъж само за Германия ли пътува?
Моят пътува из цяла Европа

# 205
  • Габрово
 Благодаря

# 206
  • Габрово
        Основно до Германия, случва се, но рядко да ходи до Холандия,Швейцария,Белгия и Франция.

# 207
  • Габрово
     Ти ходила ли си с мъжа си на курс?

# 208
  • София
В момента не съм за курсове

# 209
  • Габрово
Ясно разбрах, извинявай чак сега погледнах лентичката ти. Желая ти късмет.

Общи условия

Активация на акаунт