Помощ в търсенето на работа - 4

• 50 823
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, ако сте без работа - обърнете се към Бюрото по труда - ако сте работещи и търсите, също можете да се регистрирате, но не знам до колко ще ви е полезно. В момента върви Оперативната програма за Развитие на човешките ресурси и се оргнизират много обучения!!!!
Духи-пухи, успех на интервюто! Мисля, че пуснаха парите по проектите, така че дано скоро започнеш по винарския проект (нали ти беше...)

# 16
В колко започвате да гледате обявите за работа?
В Джобса пишете ли текст в полето ТЕКСТ НА ИМЕЙЛА?
8:00 Simple Smile
Обикновено първите ги пускат към 9:00 .. (за Пловдив говоря).. До към 18:00 ...
Но това е работно време на сайта, според мен.. защото всяка обява се проверява, преди да бъде публикувана  Peace

За текст на мейла - или нещо като мотивационно представяне леко или .. ако не ме кефи много само, че им пращам еди си кво си.. Мотивчето и СВто отделно Simple Smile .. и снимка.. то има ли вече да не искат снимки  Laughing

Духи-пухи, успех на интервюто! Мисля, че пуснаха парите по проектите, така че дано скоро започнеш по винарския проект (нали ти беше...)
Благодаря Simple Smile
Да .. и аз ги следя тия пусти пари.. да видим какво ще се случи  Praynig
Аз все си мисля, че не ме искат никъде.. защото ми е писано да почна нещо по-така  Joy Mr. Green (ма съм скромно  Blush) ..

# 17
  • В голямото море...Живот
Аз пък на всички пускам - здравейте,кандидатствам за еди какво си,вярвам,че опитът ми бла-бла-бла,поздрави .Май е малко,а  newsm78
Иначе МП пускам допълнително ако искат.
Почват в 8.00  Thinking Ето защо аз все съм закъсняла  ooooh!

# 18
Аз пиша само,моля да бъде разгледана кандидатурата ми.
Какво да им пиша.Ако искат МП слагам.

# 19
Момичета,упех в търсенето и реализация на желаната позиция Peace
Аз да кажа,че събранието ми се отложи  Tiredза понеделник,че нали трябваше да е тази вечер.Ще кажа тогава какво съм решила със смяната на работа Wink

# 20
Аз до май месец бях на БТ и се записах желаеща за курс по английски.Соц.работничка ми каза че когато се съберат хода за курс ще ме информират.Въпреки че ми е изтекла борсата.Е............ още чакам, не могат да се съберат 15-20 човека за един курс  ooooh! ooooh! ooooh!

# 21
Аз до май месец бях на БТ и се записах желаеща за курс по английски.Соц.работничка ми каза че когато се съберат хода за курс ще ме информират.Въпреки че ми е изтекла борсата.Е............ още чакам, не могат да се съберат 15-20 човека за един курс  ooooh! ooooh! ooooh!

Да, и аз съм проявявала интерес към курсове (преди доста време) и сценарият беше аналогичен - дори останах с впечатление, че по никакъв начин не може да има отчетност, тоест колко кандидати има за подобни курсове. Като че ли проявеният интерес "потъва" в някаква папка, ако не изчезне от въпросната папка де ...

# 22
  • Sofia
дано скоро всички започнем работа  Praynig

# 23
оХ, и аз тука.
Sad

# 24
Недей така,тук е весело Mr. Green

# 25
Кафенце, Hug  bouquet
Късмет на всички момичета и дано намерите това, което ще ви удовлетворява!

# 26
Здравейте!
Да се запиша и аз тук  Embarassed
Пък дано започнат редиците на търсещите да оредяват! Praynig
Успех на всички!

# 27
И аз да се запиша  Grinning От няколко месеца съм без работа  Tired Дано всички да си намерим много скоро  Flutter
Duhi, аз ходих  по-миналата седмица на интервю от същата агенция(намира се на Румянцев,нали?), но се изложих на интервюто  Embarassed

# 28
Simple Smile
Лошото е,че покрай тая криза "студентитИ" , които нямаме трудов стаж..много хубаво увисваме!

# 29
Simple Smile
Лошото е,че покрай тая криза "студентитИ" , които нямаме трудов стаж..много хубаво увисваме!

СтудентитИ  Grinning, защо не търсите стажантски позиции? Доколкото знам, някои компании предлагат дори платен стаж...

Общи условия

Активация на акаунт