Помощ в търсенето на работа - 4

• 51 703
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Бях на интервю днес - от частна трудова борса.
Първият въпрос - защо се върнахте от чужбина  newsm78
Как да им обясниш точно защо....
По лични и професионални причини.Лични-близки,деца...Професионални-искаш да натрупаш опит в Бг / Sick малко ще послъжеш  Wink /

Обадиха ми се от една обява и съм в много дълбок размисъл Rolling Eyes  Thinking ето я
На телефонното обаждане преди малко ми казаха че трябва да знам поне малко английски за да мога да се разбера с шефа. Crazy А аз съм на ниво училище тоест почти нищо.Английския ми трябвал да си говоря с шефа. CrazyТа се чудя...

Цитат
Служител в заведение за бързо хранене
Ай Пи Тел ООД

Кандидатствали по тази обява до момента: 127
Обявата е разгледана общо от 557 уникални потребители.

# 211
Хехехе, Кафе с канела, много готино го каза "Да, бе, и един мармот завива шоколада." 

Естелче мерси, дано  Hug Това за чужбината, къде лъжа- къде истина, то носталгията е върнала колко народ... и мен даже
Нещо не се отваря обявата, но пък то с шефа какво има да си говорите толкова, мисля че ще се справиш Simple Smile Взимай разговорника и за нула време ще се сетиш каквото си учила вече. Хайде нов ден утре, нова работа всекиму  Wink

# 212
  • В голямото море...Живот
ДОРОМ,и на мен така.
Да не ходи в Адеко?

Не,беше фирма за дограми.
Днес ще чакам резултата  Praynig

Отговорът ми беше наистина по лични причини - решихме с детето,че БГ образованието е по-добро.

# 213
И ние така,една от причините беше тази.

# 214
  • В голямото море...Живот
Сега вече започвам да съжалявам  Confused
Там и на полето работа за 15 дни можеш да почнеш, за да си покриеш разходите.А тук...  ooooh!
Отчаяна съм момичета....

# 215
Стига де,не се отчайвай. Hug
Всичко ще се оправи! Peace

# 216
eli* ,дано всичко е наред и започнеш работа. Praynig

steluka, благодаря!

На мен ми изпратиха договора вчера. В понеделник започвам.

Успех на всички!!!

# 217
Браво,Ели!Дано и други момичета се похвалят със същият успех!
Дором,и на теб ти стискам палци,на Естел също  Hug.
Сега вече започвам да съжалявам  Confused
Там и на полето работа за 15 дни можеш да почнеш, за да си покриеш разходите.А тук...  ooooh!
Отчаяна съм момичета....
А не може ли да се върнете отново в чужбина?
Всички сме отчаяни. Започнах да гледам оявите за работа в чужбина.Всички пишат,че са лицензирани и имат разрешение или нещо такова от Минестерството на труда,ама как да им вярваш ?

# 218
  • София
В чужбина - по-конкретно Европа е по-голяма кризата от тук!
В Испания има 19% безработица!
За Гърция да не говорим!
Те за своите хора не могат да намерят работа, пък за нас - хич!
На някои места /Финландия/ все още се търсят мед. сестри и доктори.

# 219
Айде и аз обратно в Вашите редици.Така ми се искаше да се получи ама на............от главата ми.Мацки да знаете от мен, не пътувайте на дълъг път преди интервюто.Аз тръгнах в 2 през нощта и не мигнах, в 9 на интервюто приличах на смъртник, с торби под очите и премрежен поглед.За друг път ще знам, върви се наспи някъде предната вечер в София и така свеж с ясни мисли и бодра крачка на интервю.Голяма грешка направих и няма да си я простя, фирмата беше много сериозна и това което предлагат на работниците си вече почти никъде не се среща( отпуски, болнични, допълнително извънредно заплащане ако оставаш повече на работа).Много, много съжалявам  Cry Cry Cry

# 220

steluka, благодаря!

Успех на всички!!!
newsm44 радваме се че вече темата няма да ти е интерес.Махай се!  Hug

сериозно-Пожелавам ти всичко да е наред,работодателите-коректни,а ти-доволна!

# 221

steluka, благодаря!

Успех на всички!!!
  bouquetуспех на новата работа!

# 222
eli*, успех на новата работа! Hug

мая06, много съжалявам, че така се е получило, но ти сигурна ли си, че вече нямаш шанс да получиш работата? В смисъл, получи отрицателен отговор на интервюто или разсъждаваш на базата на собствената си самооценка? Защото, ако е второто - нали знаеш, хората сме склонни да се подценяваме понякога, може би все още има надежда да те вземат...

# 223
  • Шумен
мая06, съжалявам че така се е получило. Би ли споделила за коя фирма става въпрос?
Успех на новозапочналите и търсещите работа. Аз също се оглеждам за работа.  Hug

# 224
На някои места /Финландия/ все още се търсят мед. сестри и доктори.

И аз знам, че из Скандинавието все още се търси медицински персонал, компютърни специалисти и представители на някои от техническите специалности. Един приятел замина преди два месеца да работи като ИТ специалист в Осло, обаче преди това инвестира една камара пари за разни сертификати, които му искаха.

Общи условия

Активация на акаунт