Помощ в търсенето на работа - 4

• 51 703
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • морето и сините вълни :)
Кафе с канела,благодаря.
При мен най- големия недостатък е че много се спичам  на интервюто.И всеки път си казвам наум "бъди спокойна",ама нещо не се получава.И това може би ми е най-големия минус #Crazy #Crazy #Crazy

# 196
Мирама,
по принцип спедиторската професия е доста добре платена (и натоварена).
Ако нямаш друга алтернатива, може да ти е в полза да натрупаш малко опит.
Дори и в тази фирма условията да не са много добри, би могла да използваш
опита си и в друга със същата сфера на дейност.

# 197
Здравей те момичета и аз сам без работа вече три месеца омръзна ми да стоя в къщи а ни ми се ще да се хвана на работа времено заради кризата.Търся си сериозна работа и сега ми предлагат на едно място но заплатата е 350 лв на месец .Направо ще се побъркам незнам да се хващам ли за толкова пари или да продължавам да търся.Успех на всички

# 198
  • София
Преди малко ми се обадиха да ме поканят на събеседване. Обявата беше за продавач-консултанти и мога да кажа, че кандидатствх по нея ей така, колкото да се отчета, че и днес съм пуснала CV, не толкова, че искам точно там да работя  Confused В автоматичния отговор на пощата ми пишеше, че са кандидаствали 231 човека заедно с мен. За момент се почувствах късметлийка и обнадеждена. Ще видим, интервюто е утре на обяд и всичко зависи от това какво ще предложат  Peace Стискайте палци и аз скоро да напусна темата  Hug

# 199
Shu6omiga,успех!

# 200
Ронкис, това,че само събота и неделя ще работиш ,е добре,заради детето.Пък и сумата не е лоша за работа през почивните дни.Дано всичко се нареди така както искаш  Hug.
Shu6omiga,стискам палци утре  Hug.
Мирама,какво стана със спедиторската фирма?
Аз пък днес ходих да попълвам 3 теста за продавачка на електронни и електро-материали.Тест по електроника,електротехника + математика, и 2 психологически теста.И това за прадавачка- нямам думи..................

# 201
  • София
Благодаря ви steluka и Диана! Ще пиша след интервюто как е минало  Peace

# 202
И как мина,справи ли се?
Кога ще ти дадат отговор?
Надявам се да те назначат Peace

# 203
  • морето и сините вълни :)
Диана ,я кажи за коя фирма е това?
И мен ме бяха канили   за попълване на тестове също  за продавач- консултант заелектронни и електро материали newsm78
Стана ми интересно дали е същата фирма newsm78

# 204
  • София
Mirama, това ми звучи подозрително:

- заплащане съобразно постигнатите резултати;

Според мен работата е на твърда (в долната граница) заплата + %, с който можеш да достигнеш горната посочена граница.

Ох, за какво въобще го отварям тоя Джобс? Все едни и същи муцуни грозни.
Как пък за две години тия фирми не си намериха хора?
Що ли се ядосвам и аз...

Дилянка, ти ли беше работила в езиков център Британика или бъркам? Една бивша колежка я викат на интервю за асистент маркетинг и продажби, но се чуди дали да ходи, защото по нейни думи тази обява се появява периодично в джобс от три години насам...

Не съм работила, ама отидох на интервю един път да видя как е.
Те май всички ги викат - в чакалнята бяхме сумати народ.
Питах ги за тия обяви, между другото, а те казаха, че все нови офиси отваряли, момичетата по майчинство отивали и затова имали много обяви. Wink
Не им е чиста работата при всички случаи.

# 205
Привет и от мен, сутринта ми се обадиха за интервю на обяд, отидох, видях, поговорихме. Мина доста добре, само че се оказа ,че не зависи от интервюиращия одобрението, иначе ми посикаха и диплома да занеса (аз този път забравих да взема със себе си  Embarassed) и така, най-вероятно другата седмица ще има отговор ...

# 206
Питах ги за тия обяви, между другото, а те казаха, че все нови офиси отваряли, момичетата по майчинство отивали и затова имали много обяви. Wink

Да, бе, и един мармот завива шоколада.  Wink Мерси за информацията, ще я предупредя. А нещо за заплатата знаеш ли?

# 207
ronkis,дано да е за добро!

Дилянка,и на мен много обяви ми се повтарят,но понякога има и нови.

Mirama,дано ако те вземат да си доволна!Макар че много бързо са се обадили... Thinking

ani-bani,успех в петък!Въпросите са какво си работила,защо си напуснала...

Mirama, това ми звучи подозрително:

- заплащане съобразно постигнатите резултати;

Според мен работата е на твърда (в долната граница) заплата + %, с който можеш да достигнеш горната посочена граница.
  Peace
Така мисля и аз.
ooooh! Tired

ani-bani, и аз се спичам. Confused

Shu6omiga,успех!и аз гледам колко са кандидатствали.Ако са 200 съм от избраните,ако са 50 човека-не съм.  tooth

svetlita,дано отговора е положителен и се махнеш от тази тема.Нищо лично! Wink  Hug

Да, бе, и един мармот завива шоколада.  Wink Мерси за информацията, ще я предупредя. А нещо за заплатата знаеш ли?
  hahaha Joy да бе-те забременяват накуп всички служителки,а и в тая криза само офиси се отварят  tooth

# 208
  • В голямото море...Живот
Бях на интервю днес - от частна трудова борса.
Първият въпрос - защо се върнахте от чужбина  newsm78
Как да им обясниш точно защо....

# 209
ДОРОМ,и на мен така.
Да не ходи в Адеко?

Общи условия

Активация на акаунт