Помощ в търсенето на работа - 4

• 51 703
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ох, за какво въобще го отварям тоя Джобс? Все едни и същи муцуни грозни.
Как пък за две години тия фирми не си намериха хора?
Що ли се ядосвам и аз...

# 181
Привет. Не съм от търсещите работа в момента, но надничам и аз в темата, защото пък моят мъж е без работа вече 5 месеца. Одеве ми се обади да каже, че са го извикали утре на интервю във Виваком (обслужване на корпоративни клиенти). Та да попитам знаете ли нещо за условията на работа там.

Предполагам, че всичко свързано с осигуровки е на ниво, но нямам идея какви са средните заплати там. Знаете ли как им протичат интервютата изобщо? Надявам се да има успех, защото е работил 5 години в тази сфера, но ми се ще да науча нещо повече, за да му кажа. (Мъжете, знаете, рядко се интересуват да научат някои такива съпътстващи моменти, които са от значение за интервютата)

Вафличка, не мисля, че в Пловдив положението е започнало да се подобрява. Никак. Ни най-малко. Имам чуството, че кризата е в пика си. Някъде просто обичат да си пишат изводи, изсмукани ей така от пръстите.

# 182
Здравейте и от мен...)
Доживях днес да ми се обадят за интервю и то 10мин след като си пуснах документите.
Фирмата е спедиторска, заплащането ако е в горната граница на посоченото в обявата...бива. Но ако е в долната, абсурд да се хвана за толкова пари.
Ще отида все пак днес и ще видя какво ще предложат. Все е нещо...

# 183
Успех,Mirama  Praynig
Дано заплащането е добро,но обикновено не е така.

# 184
Успех,Mirama  Praynig
Дано заплащането е добро,но обикновено не е така.

Заплащането посочено в обявата е от-до....ако е максимума който е даден бива.

# 185
Сигурно ще има изпитателен срок.
Ще започнеш с от.....и евентуално,ще стигнеш до....
За да пишат от-до,няма да стартираш с горната граница.
Дано да греша.

# 186
steluka, ще видим как е, предполагам на интервюто ще уточнят. ) макар да ми се стори странно, че се обадиха веднага.
Нямам време да си играя с изпитателни срокове и със заплата на чистачка като за начало...)

# 187
Дай линк към обявата.

# 188
# 189
Mirama, това ми звучи подозрително:

- заплащане съобразно постигнатите резултати;

Според мен работата е на твърда (в долната граница) заплата + %, с който можеш да достигнеш горната посочена граница.

Ох, за какво въобще го отварям тоя Джобс? Все едни и същи муцуни грозни.
Как пък за две години тия фирми не си намериха хора?
Що ли се ядосвам и аз...

Дилянка, ти ли беше работила в езиков център Британика или бъркам? Една бивша колежка я викат на интервю за асистент маркетинг и продажби, но се чуди дали да ходи, защото по нейни думи тази обява се появява периодично в джобс от три години насам...

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 14:11 от Кафе с Канела

# 190
  • морето и сините вълни :)
И на мен това ми се струва с тази обявя Peace

Аз  седя и се подготвям за интервюто в петък Joy
Размишлявам какви въпроси може да ми зададат и какви отговори ще получат Joy Joy Joy
Голям смях  с мене Mr. Green
Но работат я искам Praynig Praynig Praynig

# 191
Mirama, това ми звучи подозрително:

- заплащане съобразно постигнатите резултати;

Според мен работата е на твърда (в долната граница) заплата + %, с който можеш да достигнеш горната посочена граница.
Така мисля и аз.

# 192
ani-bani, виж тук за често задавани въпроси на интервю и как трябва да се държим:

http://interviewmy.blogspot.com/
http://www.jobhow.org/17.html

# 193
То не виждам какви постигнати резултати очакват, освен да ходиш и да им търсиш клиенти...))))

# 194
Може би получаваш процент, когато привлечеш нов клиент.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт