Помощ в търсенето на работа - 4

• 51 678
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • Belgium
И да ви попитам друго..когато напускате старата работа искате ли бланка УП2 (нещо за стажа беше)?

Да, трябва да вземеш УП 2 (Удостоверение за осигурителен доход) задължително, нужно е при смятането на пенсия. Това е след време, но ако при пенсиониране почнеш да търсиш УП 2 от старите си работодатели ще станеш луда, а и много от тях вече ще са фалирали. Не трябва да се забравят такива неща.

# 376
да не е това

Цитат
ПОЧАСОВИ, основни доходи в областта на УЕЛНЕС индустрията за сериозни, мотивирани хора, доход - 400лв

Цитат
АМЕРИКАНСКА компания набира сътрудници за почасова, целодневна заетост

Цитат
АМЕРИКАНСКА компания - амбициозни хора за консултанти, доход - 500-600EUR

Mr. Green Абе момичета, това е за боклучавите продукти Herbalife! И аз така (отдавна, като студентка) се бях озовала на подобна сбирка.  Crazy Ама понеже не си мълча, и като почнаха да обясняват колко универсални са продуктите и почнах да се бъзикам на висок глас, та на всички слушащи да им стане ясно кви глупости им говорят (пък как един и същи продукт с магическа пръчка ще те отърве и от свръх тегло, и от анорексия ...).

# 377
да, да точно за Herbalife става въпрос  #Cussing out

# 378
  • Sofia
Sad Еми много ме е яд, за февруари, айде, ще го преживеем някакси. Но защо трябва и процента за целия януари месец???  Tired Той си е взел всичко без договора, но и него ще си иска. И да ви попитам друго..когато напускате старата работа искате ли бланка УП2 (нещо за стажа беше)?

добре де - процента е за ревизия, но не е ли правена тази ревизия като напуска??? не е ли задължителна, след като очевидно е МОЛ?

# 379
Добре,че ме подсетихте момичета.Бях си подала молба до "Човешки ресурси" още през декември за УП2.И забравих да питам дали е готов.Дали има някакъв срок за изготвянето му?

# 380
  • Belgium
Добре,че ме подсетихте момичета.Бях си подала молба до "Човешки ресурси" още през декември за УП2.И забравих да питам дали е готов.Дали има някакъв срок за изготвянето му?

КСО Чл. 5.

(7) (Предишна ал. 6, доп. - ДВ, бр. 67 от 2003 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2005 г.) Осигурителят е длъжен да издава безплатно документи за осигурителен стаж и осигурителен доход:
1. при прекратяване на трудови или служебни правоотношения-в срок до 30 дни от прекратяване на правоотношението;
2. по искане на осигуряваното лице или негов представител-в 14-дневен срок от искането.

# 381
Много ти благодаря,Лу  Hug.Срока е минал отдавна.

# 382
Момичета мен ме поканиха на интервюто в МакДоналдс, в Неделя, пак ще ви моля да ми стискате палци! Поне тоя път знам че няма да е някаква абсурдна измамна история Crazy

# 383
Illy, ще стискам палци ! Hug

# 384
Хайде, дано се получи!!!Късмет! newsm10 omm

# 385
  • В голямото море...Живот
Днес в 10 отивам да чуя предложение от ресторанта/кандидатствах за сервитьорка и не ме взеха/  Praynig

# 386
Момичета здравейте.illy_  стискам палци и аз ,да се получат нещата Peace ДОРОМ   дано предложението е интересно Peace
Днес ми е много напрагнато,защото трябва да кажа на директорката да ме освободи от работа.Не съм вярвала ,че ще го направя,но ето,че се случва.Дано бъде благосклонна и ме освободи по най-лекия вариант.На 4 март подписвам новия договор.Ще помоля за неплатена ,но от нея зависи какво ще реши.
Дано взимам правилното решение Thinking
Довечера ще разкажа,стискайте палци и за мен Hug

# 387
 ДОРОМ, дано да си струва предложението !
beniii, стискам плаци всичко да мине гладко!

# 388
Оф...и аз да се оплача...Някакво интервю за 400лв заплата на осем часа в някакво подобие на Макдоналдс. Confused Да ходя ли,да не ходя ли?В предложението няма нищо което да ме грабва.

illy_,дано да са добри условията в Макдоналдс и да те вземат!  Praynig
ДОРОМ,те няма да те викнат за нищо.Дано предложението е изгодно /най-вече финансово/.  Praynig
beniii,не се страхувай!Всяка промяна е трудна.Дали е правилно решението ти ще разбереш след няколко месеца.Важното е че рискуваш,а не се носиш по течението.Живота уважава смелите хора.Да мине леко напускането ти!  Praynig

# 389
  • В голямото море...Живот
Момичета от притеснение или от какво отидох 1 час по-рано  ooooh!
Разговорът приключи много бързо.Предложението беше за барман,но искаха опит в БГ  Rolling Eyes
Ми нямам такъв.В чужбина не се брои - не било същото.Каква е разликата   Thinking
Така че нищо  Confused
Продължавам с търсенето...

Общи условия

Активация на акаунт