Помощ в търсенето на работа - 4

• 51 678
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
И аз поредното безкъсметно съм още тук  Confused

Притесненото Ани се надявам вече да не е притеснено. Hug Айде Ани да ти е добра работата и ти да си доволна!

илли,за какво кандидатстваш?

# 361
  • В голямото море...Живот
Диди не си ме обидила  Hug
И като казвам ЕГН имам в предвид точно спекулацията с него  Close

# 362
 ooooh!  Аз какво преживях...Сякаш съм магнит за идиотски ситуации Crazy...

Кандидатствам аз за консултант ( Уелнес консултант всъщност, макар че ми намирисваше работата реших да отида)... ooooh! Един час гледахме презентации и ни обясняваха как ще ни се промени живота от тази работа и на думи беше много добре....докато не стана ясно че при подписване на договор трябва да се заплати 62 евро #2gunfire После като свърши тоя цирк аз исках да си тръгна без да посещавам допълнителното индивидуално интервю и представете си - не ме пуснаха да изляза  #Cussing out #Cussing out #Cussing out И ща- не ща - на интерво отидох  Crazy Тами пак едни обяснения колко е розов света, обаче се оказа че веднага уж ме одобриха но Naughty трябваше да заплатя 10лв. за карта да посещавам техните семинари  Crazy Crazy Crazy

# 363
  • Sofia
ooooh!  Аз какво преживях...Сякаш съм магнит за идиотски ситуации Crazy...

Кандидатствам аз за консултант ( Уелнес консултант всъщност, макар че ми намирисваше работата реших да отида)... ooooh! Един час гледахме презентации и ни обясняваха как ще ни се промени живота от тази работа и на думи беше много добре....докато не стана ясно че при подписване на договор трябва да се заплати 62 евро #2gunfire После като свърши тоя цирк аз исках да си тръгна без да посещавам допълнителното индивидуално интервю и представете си - не ме пуснаха да изляза  #Cussing out #Cussing out #Cussing out И ща- не ща - на интерво отидох  Crazy Тами пак едни обяснения колко е розов света, обаче се оказа че веднага уж ме одобриха но Naughty трябваше да заплатя 10лв. за карта да посещавам техните семинари  Crazy Crazy Crazy

е как така няма да те пуснат да си ходиш, че и ще им плащаш  ooooh!
пиши до медиите задължително, че и може до инспекцията по труда...

# 364
Е, аз никакви пари не има дадох, да не съм луда  Crazy Тъкмо и аз мисля обаче къде да ги изтипосам, за да не се лъжат наивници като мен и да си губят времето само  ooooh!

Момичета ( и момчета ако има евентуално  Rolling Eyes ), ето ви нещо надеждно http://www.jobs.bg/f843071 . Познат на мъжа ми работил там и уж давали и хубави парички Mr. Green

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 22:19 от illy_

# 365
Илли тая реклама за уелнес консултант от джобса ли е?Коя е фирмата?/поне нас да предпазиш/
Да пишеш до Господарите?  Rolling Eyes http://gospodari.com/signal.php?category=28

# 366
Добро утро Hug
Вчера ми се обадих за интервю,и след 3 часа ми се обадих отново,за да го отменят,поради ангажименти на лицето.
Щели да ми се обадят отново,за да насрочат друга дата за среща.

Честито на започналите работа  bouquet
Успех на търсещите Praynig

# 367
Естел, аз кадидатствах от заплата.бг , но там хорта дето се бяме събрали си говорихме че имат няколко обяви и всичките водят до същтото интерво, дори една жена в Позвънете я беше видяла Crazy А за фирма не си спомням дали пишеше нещо( вече са изтрили тази обява, но ще пускат предполагам още много)- абе къде видите уелнес  консултант към американска фирма  ( или някаква незнайна такава) да знаете че е измама ooooh!  #2gunfire

steluka, дано все пак се обадят по-скоро!

Сега тъкмо попълних формата при Господарите, дано да вземат на сериозно случая  Peace

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 08:47 от illy_

# 368
да не е това

Цитат
ПОЧАСОВИ, основни доходи в областта на УЕЛНЕС индустрията за сериозни, мотивирани хора, доход - 400лв

Цитат
АМЕРИКАНСКА компания набира сътрудници за почасова, целодневна заетост

Цитат
АМЕРИКАНСКА компания - амбициозни хора за консултанти, доход - 500-600EUR

# 369
Да, Естел, всички са... и целия Позвънете е пълен с техни обяви, сега го гледам он-лайн Tired

# 370
Здравейте, момичета!

При нас има добри новини - приятелят ми си намери работа, започва от 1ви, подписа договор, пълни осигуровки, по-висока заплата, която се вдига след изпитателня срок... Grinning Аз съм си малко мнителна по принцип, но се надявам нещата да са си така...

Имаме друг проблем със стария му работодател. Той напусна старата си работа на 15-ти февруари, като получаваше там заплата и процент. Процентът се даваше около 20 число на следващия месец. Когато подаде молба му казаха, че процентът за дните от 1-15 февруари няма да му бъде изплатен, а ще бъде запазен за покриване на липси при ревизия.  Shocked Демек, не си откраднал точно ти, ама може и да си ти. Както и да е......НО! Тъй като тези дни трябвше да си вземе процента за януари (който месец е работил изцяло), и никой не му се обаждаш, реши да се обади той - еми познайте, % за януари няма да му бъде изплатен пак заради ревизия!!!  #Cussing out И той им каза "добре, нали за февруари ми удържате за ревизия?", и отговорът е "да, но февруари няате отработен цял месец"  Shocked! Няма такава клауза в договора при напускане. Също така няма екземпляр от трудовия договор в него, защото те стоят в магазина (но се обади да попита). Успокоиха го с "ама не сте само вие, ние по принцип така правим"!  #2gunfire Дайте съвет, че ще се пръсна от яд просто! Мислех си за инспекцията по труда....... newsm78

# 371
  • София
Zlatence, няма да се ядосваш, обаче с процента е така.
В договора вероятно пише само заплатата.
Нищо странно и дума да не се споменава за процент!
За да може работодателя да направи тоя номер, дето го прави!

Но мъжа ти трябва да си вземе договора, книжката, заповедта, справката и всички документи въобще!

# 372
Абе какво има става на тия хора днес? На две обяви звъня дето са дадени само телефони и никой не вдига, на единия всъщност ми вдигнаха веднъж и ми казаха сле 15мин. да се обадя и мина вече час и никой не вдига  Crazy Crazy Crazy

Златенце, мисля, че ако в договора не е опоменато нищо за процент-кога се взима и т.н нищо не можете да направите  Sad

# 373
 Sad Еми много ме е яд, за февруари, айде, ще го преживеем някакси. Но защо трябва и процента за целия януари месец???  Tired Той си е взел всичко без договора, но и него ще си иска. И да ви попитам друго..когато напускате старата работа искате ли бланка УП2 (нещо за стажа беше)?

# 374
  • София
Sad Еми много ме е яд, за февруари, айде, ще го преживеем някакси. Но защо трябва и процента за целия януари месец???  Tired Той си е взел всичко без договора, но и него ще си иска. И да ви попитам друго..когато напускате старата работа искате ли бланка УП2 (нещо за стажа беше)?

Стажа по принцип го пише в книжката.
Тия бланки обикновено искат от държавните институции - Бюрото /дано не стигате до там/, Социалните и пр.
Аз все ги забравям.

Общи условия

Активация на акаунт