Помощ в търсенето на работа - 4

• 50 809
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • Сливен
Аз съм бясна днес  #Cussing out на "шефката"
...
работиш ли някъде?
и аз така-пускам св-та наред и нищо Tired
дано скоро се похвалим в тази темичка с хубави новини Praynig

# 541
  • В голямото море...Живот
Аз съм бясна днес  #Cussing out на "шефката"
...
работиш ли някъде?
и аз така-пускам св-та наред и нищо Tired
дано скоро се похвалим в тази темичка с хубави новини Praynig

В Сити Имоти съм.Без договор и на %,но с обещание за такъв от 04.01.2010  Thinking
След много намеци и след двудневно обяснение,че днес ще се записвам в БТ,след като се върнах от там ми казва,че утре вече трябва да ми пусне договора, за да не я глобят  Shocked  #Crazy  Close

# 542
Мая,работното време ли те притеснява?А заплащането и работното време не го коментирам  ooooh!.
Дором, наглостта няма край.А дали ще ти пусне договора?
И аз пускам СV,и нищо.Обадиха ми се за застрахователен съветник  Tired.Ами няма да отида.Хората пари за хляб нямат,застраховки ще си правят.................И никакви обяви - само за кредитни и застрахователни консултанти.

# 543
Диди,честно да си кажа писна ми от нея.И защо да ми го пуска сега след като се регистрирах в БТ  Thinking Нагла е.Утре напускам.Не че съм почвала де.

# 544
Диана Йорданова съотношението работно време/заплата ме притеснява, по точно е смешно  Joy Joy Joy На хумор го обръщам вече, хората явно си търсят роби защото за такова заплащане не знам колко работа очакват от работника който са наели.Хубаво сложили процент ама хората пари за хляб нямат и мебела се е превърнал в лукс  Tired Поне в малки град е така  Rolling Eyes

# 545
Ходих на интервюто.Господина се държа прилично.Значи продавач консултант за магазин за мебели с работно време от 9-19 часа, на заплата 240лв.+% от оборота.Работи се и в събота, само неделя се почива  Tired
#Crazy Аз получих същото предложение за магазин,само,че към 300 лв заплата,процент - 0.25   ooooh! ,всяка събота и неделя се работи,почива се в дни от седмицата,на смени,едната е до 10 часа Grinning Транспортът,който вечер трябва да включва и таксита,а на отиване рейсове,ми излиза към 100 лв на месеца  Simple Smile

# 546
Аз бих приела такова предложение/ако някой ми го направи/ - града ни е малък и пеша са си 20мин до центъра или в която и да е посока от нас.
Мечтиииииииииии

# 547
  • Пловдив
Tristania, това в Мола ли?
Преди време и аз възмутено отказах там подобно предложение...

ДОРОМ, като махнеш 100 -на лева за транспорт + храна /все пак си там толкова време/ и си почти на загуба, че работиш.  Mr. Green

# 548
  • Тука, под липите стари...
Момичета, като чета за какви пари говорите, направо се чудя,  работодателя не го ли е срам да изговаря тези цифри... Tired

# 549
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Момичета, като чета за какви пари говорите, направо се чудя,  работодателя не го ли е срам да изговаря тези цифри... Tired

Ама как ще го е срам,той си гледа интереса и се уповава на "КРИЗАТА",тая дума като я чуя вече и ме втриса,добре,че не се обривам,че лекарствата са много скъпи.

# 550
Момичета, като чета за какви пари говорите, направо се чудя,  работодателя не го ли е срам да изговаря тези цифри... Tired

Хич,даже.....и обикновенно го казват все едно ти предоставят шанса на живота ти....
Tristania,да предположа и аз-за мебели Идея в Тракия ли става въпрос?/300лв+ %,за 6 дни по 10 часа,болнични само ако си на смъртно легло,отпуската-по усмотрение на шефа...процента също може да не бъде даден,ако преценят ,че дисциплината ти не е  на ниво/каквото и да значи това/ и искат дългосрочен ангажимент/пак каквото и да значи/......и интересно,след като за един ден имаха повече от 700 СV-та,защо след няколко седмици,обявата пак се появи/въпроса е риторичен ,естествено/
Аз,днес бях на поредното интервю-за продавачка в МОЛ-а/не ми е мечта...още повече,че въпросния МОЛ ми е на другия край на града,но като не пишат подробности в обявата,така се получава/.....Имах насрочено интервю в 14,30.Отивам аз....любезна продавачка ме пресреща на входа на магазина в който съм поканена и ми обяснява,че интервюиращата всъщност е долу в кафенето...Разпитвам за кое точно кафе става въпрос,пък и да ми кажат кой да търся и отговора беше:"Ами едно момиче със светло кестенява коса,ей толкова дълга.....изтънена"/няма име,няма нищо повече като жокер/...Слизам долу,намирам кафенето....там хич нямаше светлокоси момичета...ама не върви от маса на маса да питам коя точно ще ме интервюира.Вадя телефона и звъня на номера от който вчера са ме поканили......отстреща троснато ми отговаря момата,че в момента е на интервю и не може да говори...в крайна сметка поне я видях коя е...чаках доста време да се изредят другите кандидати,накрая бях супер непрофесионално разпитана,като въпросите бяха повече от странни/определено не ми беше чела нито CV-то,нито мотивационното писмо/...като попитах за условията ми обяви работно време и толкова...........е,как да не съм очарована.Евентуално утре ще ми се обади с резултат...ама надали/че и аз вече доста пъти съм си оставала с чакането/

# 551
А случвало ли ви се е да не намерите адреса с мястото за интервюто и да звъните на посочените телефони, а там никой никога вече да не ви вдигне  Thinking Аз на тази ситуация и дръпнах заключението: пръст на съдбата  Mr. Green

Иии Честит празник!!!    bouquet   bouquet   bouquet
Празнувате ли всъщност?

# 552
Честит празник и от мен. Само ми е до празнуване Mr. Green,драгият господин с когото говорих в понеделник,заяви,че ще ми се обади във вторник или сряда.Вторник отмина,сряда дойде, но явно той празнува и е забравил за мен. Ще чакам какво ми остава друго Rolling EyesДОРОМ миналата година бях в твоето положение,половин година си работих, като всеки ден очаквах,че ще сключвам уж договор, ама нъц.Накрая ми писна,метнах му ключовете на шефа и с това приключиха взаимоотношенията ни. Иначе си плащаше човека - има,няма работа - 500-600 лв. всеки месец, живея в малък град и тази заплата за жена си е направо блян. Но разбрах,че има някакви нечисти сделки покрай бизнеса му и предпочетох да се махна навреме.

# 553
Честит празник на всички!

Аз ще празнувам довечера, защото имаме много работа и днес с половинката работим през деня.

А случвало ли ви се е да не намерите адреса с мястото за интервюто и да звъните на посочените телефони, а там никой никога вече да не ви вдигне  Thinking Аз на тази ситуация и дръпнах заключението: пръст на съдбата  Mr. Green

На мен в началото на трудовия ми опит ми се случи обратното - да отида на адреса в уречения час и там да няма никой. След като установих, че офисът е заключен, се обадих на телефона, от който ми бяха звъняли за интервюто. Дамата ми вдигна и се извини, че им се е наложило спешно да заминат нанякъде всички, но щяла да ми се обади с нова уговорка за интервю. Е, обади ми се след няколко дни, отидох аз в уречения час и отново офисът беше заключен. Пак й се обадих, каза ми, че до 10 минути ще пристигне в офиса и ще проведем интервюто. Чаках 30 мин. и никой не се появи. Най-накрая се появи пазачът на сградата и ме помоли да напусна, защото е станало 18.00 и трябва да заключва. Тръгнах си и повече нито ги чух нито ги видях тези от въпросната фирма.

Ако бях на сегашния си акъл, изобщо нямаше да се занимавам да ходя на втора уговорка, след несъстоялата се първа, но тогава бях млада-зелена студентка с малко опит по специалността и позицията ми звучеше доста привлекателно.  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 13:09 от Кафе с Канела

# 554
Момичета, имам нужда от съвет. Значи, харесах си една обява за продавач-консултант. Искат опит на подобна позиция. Аз като студентка съм работила в хранителен магазин и съм продавала пица на парче, но без договор и осигуровки и въобще не съм си го писала в CV-то като трудов стаж. Сега искам да го включа, защото все пак е някакъв опит. Обаче се чудя , ако евентуално ме вземат на работа и не ми го пише в трудовата книжка, да не решат, че съм ги излъгала като няма как да се провери. Дали не е по-добре да го напиша в графата за допълнителна информация, а не там, където се пише трудовият опит и евентуално, ако отида на интервю, да обяснявам.

Общи условия

Активация на акаунт