Помощ в търсенето на работа - 4

• 50 801
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • морето и сините вълни :)
ХИлоууууу,аз се наработих днеска.
Като за първи ден беше добре,не се оплаквам Peace
Договор направихме и таа Peace

Честита баба марта   на всички Peaceбъдете живи здрави и  пожелавам на всички нова работа

# 526
айде честито ани-бани!Всичко да е наред,да си доволна и така! Hug Flutter

eli1907,Видях че си от Пловдив.Мислех че Бюрата са актуални в малките градчета. Confused Щом в такъв голям град разчиташ на Бюрото колко ли е зле положението? Tired

# 527
Здравейте момичета, от доста време ви наглеждам,но понеже нямам какво да споделя, та затова и само четях. Днес случайно попаднах на обява за работа в заложна къща - интересува ме някоя от вас запозната ли е по-подробно със спецификата/ако има такава де/ Mr. Green и дали въобще да се захващам. Учител съм по образование, но живея в малък град и това е първата обява за работа от шест месеца ,отнасяща се за населеното място. Заплата 300лв. + %. Вече съм готова на каквото и да е, писна ми да стоя сред четири стени.Искааам работа. Ако можете да ми помогнете с някакво инфо ще ви бъда много признателна. Предварително благодаря. Hug  bouquet

# 528
ЧЕстита Баба Марта!

...и аз се завърнах успешно от първия работен ден Party Всикчо си е по старо му, чувствах се все едно не съм напускала...Но щели да ме обучават две седмици  #Crazy #Crazy #Crazy

Естел, много ще ти стискаме палци! дано те зарадват този път  Praynig Praynig Praynig

noni2009, за съжаление с нио не мога да съм ти полезна, но ти пожелавам много успех а и на всички мами дето чакат астието да им се усмихне  Hug Hug Hug

# 529
illy_,айде честито и на теб.

шЪ сЪ гледамИ ли с някои на трети  Party

# 530
аз съм на работа  всеки ден до неизвестно кога... Tired Tired Tired  Щели да на значават още хора сега, всъщност незнам къде им е обявата, но някой ако иска може да кандидатства -магазина е Малборо Класикс... Wink

# 531
Къде е?Дрехи ли е?

# 532

Да, на ул. Позитано е магазина, има в Мола, Ще има и в новия Мол Сердика и още един не разбрах къде Crazy. В джобса би трябвало да има тяхна обява, потърси я ако те интересува, така на място няма да ги намериш шефовете че са много заети  Peace

# 533
  • В голямото море...Живот
Много е гадно времето днес при нас - дъжд и вятър.
Дано да ми е на късмет  Mr. Green

Да питам и аз за тия УП2 - нали в тр.книжка пишат отработеното време и повода за уволнение/членът де/ - нужно ли е да се издава и УПто?

# 534
Дором,на мен счетоводителката ми каза,че след 97г.не било нужно,защото информацията я имало в нои.
Преди това трябвало.
Обаче аз все пак исках да ми дадат.

# 535
  • Belgium
УП 2, не е документ за трудов стаж, а за осигурителен доход и е по-добре да го имаш. Нищо не му коства на работодателя да го издаде.

# 536
Аз съм пред една голяма чуденка.Вчера пуснах СВ за продавач консултант за мебели.Това ми е тръпка от много години както и да бъда продавач на цветя(това ми е детската мечта  Blush ).След половин час ми звънна един страшно нагъл господин който каза че тази обява е пусната от агенция за намиране на работа(не знам точно как им се казва).След това продължи с арогантното държание и ми говори все едно съм малоумна.Ако съм подържала автобиографията си да съм отидела на интервю, ами логично е че работата ме интересува след като половин час преди това съм кандидатствала за нея  newsm78.Каза ми че мога да отида на интервю след половин час или днес от 16 часа.Казах му че да днес ми е по удобно и той продължи да ми ги говори едни.................почувствах се като пред черната дъска.И се чудя дали да ходя днес, след като той по телефона така се държи на живо сигурно ще е същото.А като се знам каква съм ще прекали и ще му фрасна един(това не в кръга на шегата).Много мразя високомерни хора  #2gunfire

# 537
Дором, аз си подадох молба за УП2,когато ме съкратиха.Трябва да го имаш.
Мая,отиди все пак.То простаци има насякъде.

# 538
Ходих на интервюто.Господина се държа прилично.Значи продавач консултант за магазин за мебели с работно време от 9-19 часа, на заплата 240лв.+% от оборота.Работи се и в събота, само неделя се почива  Tired

# 539
  • В голямото море...Живот
Аз съм бясна днес  #Cussing out на "шефката"
Записах се иначе в БТ.Ще чакам някакво развитие по програма "Развитие".
И пускам СВта по ВСИЧКИ обяви/без тези с изисквания за висше  Blush/

Общи условия

Активация на акаунт