АВГУСТинското детенце, вече хапва си пюренце! - тема № 11

• 17 883
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Lidiya, мда, нещо като прароднина на кенгурото  Joy Две дебели плетени,то едното личи минават през раменете, а другите две през кръста и се връзват. Ма много прежуля, но прабаба му така е отгледала децата си и не и прави хич впечатление. Ей, много са бойни, де да имаме и ние толкоз енергия, ако въобще доживеем годините им...

# 601
ООо, Ра_Ив, ти ся ще ме конкурирАШ ЛИ???? Ади моля ти се, приза днеска визимам аз   smile3521 smile3521 smile3521

# 602
  • София
Привет и от нас Simple Smile
Честито на всички пораснали бебоци - да са много здрави и много да папкат и да слушкат и да спинкат Simple Smile

Аз не съм писала отдавна, че все не ми остава време, ама се оптивам поне да чета редовно.
Магаре, стискаме палци и после да разкажеш, че май и при нас натам отиват нещата.
ra_iv, по нашите краища е цедилка, в чужбинско е слинг - все приспособления за носене на бебета Simple Smile Изг;еждате сладурско  Hug
Lidiya_81, аз масло не съм давала още. дори от пюретата с олио от рапица не съм давал. до сега го избягвах, ама вече май няма как. Между другото в едно от пюретата пише че има пълномаслено мляко - да давам ли смело или и с него да чакам?
Ambitious, разбирам те напълно. онзи ден Марти за малко да падне за ВТОРИ път Simple Smile ама аз съм виновна де. оставих го без надзор за 5 мин почти и като се върнах краката му вече висяха от дивана, само да беше мръднал и щеше да тъпне на земята че и по лице  doh Мисля утре да го пренеса вече на пода да живее. Ще измисля какво да постилам и поне за падания да не мисля.
tracy_t, смешно звучи, ама на теб не ти е било до смях Simple Smile
Кобрети, а памперсите сменяла ли си?

И аз да кажа че с Италиана ходихме на Аватар - филма беше страхотен - неверояно красив просто. Обаче аз големи премеждия - попаднах в ужасно задръстване на отиване, та дори закъснях малко, а на връщане 40 мин стоях в колата докато изляза от паркинга на мола  rotfImao та 3 часа филм и още толкова пътуване ми се събра  ooooh!
А на отиване седя си аз в задръстването леко изнервена вече, и звъни мъжа ми: "Купи ли си билет вече?" Аз - Да, той: "Ми това дете ... реве, тръшка се .... плюе ... не мога да се оправя с него ..."
Аз   #Shocked newsm09  newsm12  newsm12 .... и накрая  smile3532 той решил да се майтапи

За заспиването да споделя опит. Марти по принцип е много кротко дете и обикновено заспива сам. Но все пак гледам следобедните дремки да не са твърде късно, а също и гледаме да си изразходва енергията. Примерно вечер към 19-20 часа с баща му си играят - подмятат се, скачат, правят кълбета, или го закачаме в бънджито и той се уморява и така като го оставя в леглото му за 10тина мин макс е заспал сам.
Ето тук можете да изтеглите книгата ИЗКУСТВОТО ДА БЪДЕШ РОДИТЕЛ http://www.izvorite.com/downloud/downloud6.htm

# 603
Елия - и аз имам такива пюрета и още не съм давала и затова гледам да давам по малко масло и да се свършва с четенето в толкова малък шрифт  hahaha Ама голяма разходка си направила, да не ти се ще да я повтаряш скоро чак, но няма се плашиш смело с таткото, че се ослушват нещо  Mr. Green
Трейси - спирам с постовете, че ей ся като дойде Асито и като види, че трябва нова тема да майстори и аз ще го ям накрая големия hahaha
ра-ив - е да жива и здрава жената да ти дава съвети, пък я виж каква модерна е била навремето Simple Smile

# 604
  • София
Лиде, той моя за пример мога да го давам - пазарува, чисти, играе си с детето, изобщо много е образцов. Вчера го нахрани  с пюре, следобед на разходка го изведе, после каша му направи. Изобщо мога само да го хваля. Просто решил вчера малко да ме ....  развесели  Joy

# 605
ПОСЛЕДНОП ОБЕЩАВАМ  Mr. Green
Елия - ако нещо ти писне твоя да ги сменим за ден, два  Party
Трейси- тия байгъли няма ме остави Макси да ги направя, много време отнемат, инъче как ми се дояде кифлааааа с маккк. Дано на един турси по-късно да са направили, че инъче тук такива неща неправят и ще трябва да се опрятам сама в кухнята   Confused
 Stop

# 606
П.П. Хаха, днес май всеки втори пост ще е моя  Joy (другия ще е на Лидето  smile3532 smile3532)
Да...има и такива дни....И на мен 4есто ми се слу4ва, през пост да пиша...ама днес ме мързиии Mr. Green
Времето е отвратително тук.Едно мра4но, подтискащо....сутринта какъв дъжд се изсипа направо ужас.

Трейси - спирам с постовете, че ей ся като дойде Асито и като види, че трябва нова тема да майстори и аз ще го ям накрая големия hahaha
НиБой Съ бе жена...Що съм те наплашила толкоз  Joy Joy Joy Я си пиши смело....Толкова си ми сладка и забавна

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 13:23 от A_S_Y_77

# 607
  • София

Преди година и половина щеше той сам да се навие, ама сега от детето си не може да се отдели. та всяка с късмета си  newsm47

# 608
 search
А това е за Магареfingerscrossed Hug

# 609
  • София
Ето съм пак.
Забравих да кажа и аз, че ще мисля Деската и стискам плаци всичко да мине наред. Обикновенно като мисля нещо за много страшно и то минава необичайно лесно, дано и при вас е така  Praynig

# 610
Аси - аз чакам някой да ми каже да спра пък то...  Mr. Green  Hug
Броколите ги дадох с мъничко масълце, че да видим  Rolling Eyes Грабваме 2 пюрета и отиваме нагсоти на дядката, че това време ме побърква - вчера горещо, слънчево, днес вали, мрачно - не се трае.
Елия - и аз имам дете де, няма да му нарушим графика  Joy Аз много го хуля моя, ама то е за да не се отпуска и да държи форма, инъче ми се качва на главата. Кой как се е оредил - правилно   bouquet

# 611
  • София
Да питам - някой ползва ли вече чашка за вода? Видях че има такива с мек накрайник и ги дават от 6+ месеца. Та се чудя дали да не му взема и сам да си я държи и да си пие.

# 612
Да питам - някой ползва ли вече чашка за водя? Видях че има такива с мек накрайник и ги дават от 6+ месеца. Та се чудя дали да не му взема и сам да си я държи и да си пие.
Аз ползвам, отначало се чудеше дребчо какво е това, но после започна да се усеща. Само че той вода мноооого рядко пие.
Офф, пак не щя да яде, ние сме егати и образите. Вече две седмици яде и всеки ден е едно и също, един час ядеме по 15 гр. и после не иска повече. Незнам храната ли нему харесва, или просто не е ящен. Ама пък цока по 8 - 9 пъти на денонощие  #Crazy

Преди година и половина щеше той сам да се навие, ама сега от детето си не може да се отдели. та всяка с късмета си  newsm47

Аз да ви кажа и нашия татко сега е много по -привързан към малкия отколкото в началото. Сега като се прибере и първата работа е да се метне да го целува, рано е същата работа. Вече свикна и през уикенда да става с него сутрин, а аз да пиоспя и даже не се и оплаква. А откак се карахме, много взе да ми помага, чисти с прахосмукачката, полива цветята, сменя чаршафи, сменя памперси, преоблича го и пу пу ...

# 613
  • София
Еее, Трейси Simple Smile явно от време на време профилактично трябва по някой скандал Simple Smile
А каква марка е твоята чаша? Видях че има такива 6+ с мек накрайник (пише за първите глътки), други пак от 6+ и пак с мек накрайник, ама пише преходни ... нещо се зачудих каква точно трябва да е

# 614
  • София
Еее, Трейси Simple Smile явно от време на време профилактично трябва по някой скандал Simple Smile
А каква марка е твоята чаша?
Взех да чета въпроса и си помислих в първия момент, че питаш каква марка й е мъжа  Joy Joy Joy Joy

Ех, друго си е като е човек при роднини. Има кои да гледа детенце и само го храня. Почивкаааа  grinning039 Даже сега май ще полегна за следобедна дрямка smile3524

Общи условия

Активация на акаунт