Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 10

• 55 686
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Да, сериалът е идеален пример за усложненията, които идват от неизказани чувства, неотреагирани емоции, фантазии преминали в действия и най-вече липсата на разговори и докосване до света на другия. Това става в живота на всеки от нас, повече или по-малко недуразумения от поколение на поколение. Мисля, че има много на какво да ни научи - не толкова на морални ценности, колкото да не скъсваме със собствения си емоционален свят и спонтанност и с емоциите на другия.

# 31
Аз намирам по нещо от Фикрет, Неджля и Седеф.

И аз така, също и Лейля.
Иначе, серията беше много интересна. Аз също не рева, както повечето тук Mr. Green, мъчно ми е единствено за Фикрет - тя не заслужава всичко това.
Лейля много добре изигра ролята си днес, беше много силно и сполучливо. bowuu
Шевкет за пръв път да повиши тон, чак се очудих Shocked
А Али Ръза, смазан беше, ама Фикрет се опита да му подскаже, но той....А и от известно време в къщата ставаха такива неща, пък той - само подочуваше, че нещо е станало, отиде да попита и като му кажат, че нищо няма и се врътне и толкова. Когато Хайрие наби Неджля, всички чуха, че има голяма олелия на втория етаж, а Али Ръза пак нищо не предприе. newsm78
Ако в моят дом се случи нещо такова - ми аз ще ги изям всички с парцалите, но ще разбера какво става и за какаво се карат. Пък и той беше този, който позволи този брак (на Лейля и Оуз) да се случи. Фикрет беше единствената, която настояваше, че това е безумие....но....глас в пустиня.

# 32
А, бе Ферхунделата набута Лейля с този брак.
Не се сещам какъв и беше на нея келепира.  Wink
Хайде сега лека нощ от мен. smile3524

# 33
  • Варна
Добре де Ако Оуз не обичаше Лейля как се осмели да говори с Али Ръза. Ето тук го има това. http://www.youtube.com/watch?v=94_99zEW3Es&feature=related Thinking[/color]

# 34
А пък Фикрет защо се отказа сега...

# 35
Според мен тя просто е много влюбена в него а пък е и  по слаба като характер, а когато човек "полудее" от любов  забравя и себеуважение и всичко!
И аз мисля така!
Аз сьщо
Аз също.

Много влюбена, ама в парите му. А тя не е полудяла от любов, а от глупост. То и тя се беше осъзнала, Оуз като я удари, нали му се караше, ама загрижената й майка я научи да си трае и да се прави на глупачка. Тя пази брака си, не мъжа си.

# 36
Аз намирам по нещо от Фикрет, Неджля и Седеф.

И аз така, също и Лейля.
Иначе, серията беше много интересна. Аз също не рева, както повечето тук Mr. Green, мъчно ми е единствено за Фикрет - тя не заслужава всичко това.
Лейля много добре изигра ролята си днес, беше много силно и сполучливо. bowuu
Шевкет за пръв път да повиши тон, чак се очудих Shocked
А Али Ръза, смазан беше, ама Фикрет се опита да му подскаже, но той....А и от известно време в къщата ставаха такива неща, пък той - само подочуваше, че нещо е станало, отиде да попита и като му кажат, че нищо няма и се врътне и толкова. Когато Хайрие наби Неджля, всички чуха, че има голяма олелия на втория етаж, а Али Ръза пак нищо не предприе. newsm78
Ако в моят дом се случи нещо такова - ми аз ще ги изям всички с парцалите, но ще разбера какво става и за какаво се карат. Пък и той беше този, който позволи този брак (на Лейля и Оуз) да се случи. Фикрет беше единствената, която настояваше, че това е безумие....но....глас в пустиня.

Да ти кажа и аз май намирам нещо от Лейля... ама ми се ще да забравя.

# 37
  • София
Фикрет Peace

# 38
Честита нова тема  bouquet
за анкетата в никой от героите не мога да намеря себе си
яд ме е че днес беше само 1-на серия да идва понеделник че ми е интересно какво ще се случи

# 39
Добре де Ако Оуз не обичаше Лейля как се осмели да говори с Али Ръза. Ето тук го има това. http://www.youtube.com/watch?v=94_99zEW3Es&feature=related Thinking[/color]
Това се случва след 100 серии и аз лично не разбирам какво си говорят. Но както и да е. Сега коментираме ставащото в настоящия момент. Освен това филмът още се снима. Знае ли се какво ще им хрумне на сценаристите и какви действия ще вмени на Оуз. Може пак да си хване пътя и да остави Лейля.

# 40
Тук какво видя Неджля? И какво си казаха Оуз и Али Ръза?

# 41
  • Sofia
с никой от героите не се отъждествявам

# 42
За мое огромно щастие не се отъждествявам с нито един от героите във филма  Grinning

# 43
Да й имам разочарованията! Егати, аз никога не бих се омъжила за човек, който ме е изнасилил!

Изнасилването, така или иначе, остана спорен момент ...  Laughing , но да кажем, че дори и да не е имало изнасилване, държанието и към нея, беше хипер унизително ... особено когато я изгони от тях, след последния им "сеанс" (ако мога така да се изразя Joy).
Та за мен, тя е човек без грам себеуважение. За това не я харесвам.

Peace

# 44
  • Варна
Това се случва след 100 серии и аз лично не разбирам какво си говорят. Но както и да е. Сега коментираме ставащото в настоящия момент. Освен това филмът още се снима. Знае ли се какво ще им хрумне на сценаристите и какви действия ще вмени на Оуз. Може пак да си хване пътя и да остави Лейля.
Да не би само аз да говоря за бъдещи събития.  Crossing Arms Ако не искаш да говориш за тях защо четеш бб

Общи условия

Активация на акаунт