Доколкото съм чела и знам,че трябва да минат поне 2 цикъла ,за да са достоверни резултатите.Иначе и аз се замислям за ваксината.На мен след гинеколог преглед ми откриха раничка на матката от раждането и лекаря каза,че трябва да минат 6м и тогава да се прецени дали да се обгаря,ако не минала дотогава.Мисля,че имаше подобен случай като моя,но не се сещам при кое мамче.
На нас ни била 2 пента и си поревахме бая....Та относно безпплатните ваксини-пентаксим/която няма да ни хване/ и превенар,полагат се на всички НЕваксинирани с тях деца,макар че няма още ясното по тоди въпрос.Решихме да отложим поставянето на превенар ,до 6-12м.,където ще са 2 приема .Дано дотогава се внесат въпросните ваксини,понеже не били закупени от държавата.

Иначе ще слагам ротарикс следващия път.
Педито ни агитира да давам сокче,но аз мисля,че е рано още.

, а той пред това не си беше изял цялото млако, и естествено усвирепял от глад започва да крещи.
милото дете хем се напъва да се изака, хем не може и плаче и крещи....и направо не знамех какво да правя! Накрая от паниката ( да ме прощава милото дете) но просто не знаех какво да правя, той се дереш, и му сложих малко сапунче в дупето! (той небеше акал4 дни
Бяхме наистина голяма компания, тъй като дойде и моя приятелка с близнаци... Едвам си намерихме къде да седнем всички - 5 мами, 5 колички и 6 бебета
Не ни остана време да се наприказваме, но ще повторим 

Само на 3-4 спирки съм от Южния парк, но с количка ми е половин час натам, та докато отида, трябва да хващам наобратно.