Продуктите Philips Avent са ПЪЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ за мен!

• 7 228
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
Между другото и на мен ми протичаха шишетата в началото, но се оказа, че аз не ги затварям като хората.

# 16
Доволна съм. Peace

# 17
ползвам само шишета и ми текат, но детето не иска да пие от други. Вече се научи с чаша и ги ползвам за през нощта. Но само дебна да не протече и да го намокри. При мен не е до затваряне. Преди сън пие(не тече) остава си го на мястото и като пие нощем понякога протича.

# 18
Използвам помпата(ръчна) и съм доволна.Използвам и едно шише,просто защото беше в комплекта,но то е по-скоро за игра.Иначе,когато давам каша е от стъклено шише на Чико.Не съм фен на пластмасата.Залъгалката също е на Чико,защото е каучукова,а тези на Авент са силиконови и твърди.

# 19
  • Тук и сега
Аз съм ползвала също няколко техни продукти и бях доволна.

Помпата за кърма - ръчна - върши чудесна работа.

Шишетата - прокапвали са ми няколко пъти в началото, но това беше докато се науча да ги затварям правилно

Бибите-залъгалки - малката само тях харесваше.

Чаша нетечаща и до момента ползваме за нощно време - нямаме никакви оплаквания от нея.

Козметика още не съм купувала, но нямам против да пробвам, защто досега нямам гореописаното разочарование.

А бебефонът ни  е на Филипс от преди 5 години и не може да се сравни с бебефоните на Чико и Бертони, които съм виждала наживо как постоянно пръщят. Просто за нас това се оказа най-сполучливата покупка. Но не знам дали има нещо общо с Филипс Авент.

# 20
Ползвала съм помпата - доволна съм от нея, като изключим,че по едно време се разкърца...

Шишетата им не ми харесват, на дъщеря ми също не й допаднаха самите биберони на шишетата - някак по-твърди са, да не говорим,че пластмасата ,от която са направени шишетата съдържа Бисфенол,който е изключително вредна съставка .Изхвърлих ги всичките след като разбрах...
Стерилизатора им ми е удобен .
Общо взето не ползвам кой знае колко продукти на Авент, предпочитам други марки.

# 21
  • София
Аз пък съм мноого доволна.

1. Помпа за изцеждане -  доволна.

2. Крем за зърна
- доволна бях наложи се да го сменя с Гaрмастан и Дефламол (имах мострички точно от у-щето за бременни), тъй като не го намерих в околни аптеки.

3. Бебефон -  не съм ползвала никакъв.

4. Шишетата им с биберон - прокапваха но ако не ги завиеш правилно, "работят" и с каучукови бибероните на Чико, с баткото ми се наложи смяната не подскачам от радост поради факта.

5. Купа за сухо мляко - не съм ползвала! Вместо тях ползвах друго - виж. т.7

6.  Залъгалките
- страхотни са.

и да допълня:

7. Чашките Via - не само съм доволна, но преди 5-6 месеца отново си купих. Ползвам ги за много неща: да сложа млякото с ориз в хладилника, да замразя нещо, да си сипя домашно кафе за навън, да си занеса нещо дребно в работата и т.н

8. Накрайниците за шишетата - едни от най-добрите от към поддръжка.

9. Магическите чаши с накрайник сламка - още ги ползвам  и се радвам че почнаха да внасят и резервни накрайници. Имам 4 броя в къщи

# 22
съжалявам,че си се набутала с толкова пари за нищо Sad. Аз също ползвам Авент и съм доволна, за сега няма оплаквания  Hug

# 23
  • Стара Загора
Крема за зърна ползвах с второто си дете, помогна ми.
Бебефони Филипс Авент - ползвахме ги до преди няколко месеца, повредихме му захранването и не работи, но ние го счупихме, не е дефект някакъв.
Чашите за съхранение на кърма и аз ползвах за какво ли не, много ми бяха удобни.

# 24
Аз пък съм много доволна от всички техни продукти Peace

Помпа за кърма - ръчна - за почти 9 месеца непрекъснато ползване не е мръднала.
Стерилизатор електрически - велик е - ползвам го и до сега за затопляне.
Бебефон - година и половина - винаги е с нас.
Шишета и биберони - никакви оплаквания - от раждането ги ползвам.
Чашки за кърма - ползвам за каквото се сетя.
Електрическа кана - супер е - откакто детето навърши 7 месеца - ползвам непрекъснато за цялото семейство.
Сокоизтисквачка - за твърди плодове - ползвам от 8 години - прави много хубави сокове.
Сокоизтисквачка за цитруси - зимата се ползва всеки ден. Peace Hug

# 25
Nefertity, благодаря, че ми посочи форума на недоволните от Авент - наистина са много, и то със същите проблеми.
Доколкото мога да сондирам мненията оставам с впечатление, че напоследък им се е влошило качеството. Или друго логично обяснение би било, че ИМА МНОГО ДЕФЕКТНА СТОКА сред тях! Иначе не знам как да си обясня, че някои са доволни, а други имат същите проблеми като моите и категорично заявяват, че тези шишета и други продукти на фирмата са за боклука!

# 26
  • София
Напротив нещата се подобряват.
Мога да направя разлика позвах ги с 2те си деца.
Продължавам да ги ползвам.

# 27
Ползвам още техни шишета, детето ми си пие млякото в тях.
Неразливащи се чаши, чаши Виа, залъгалки - от нищо никога не съм имала проблем.

# 28
Ползвала съм:
-шишета
-залъгалки
-помпа - останах много доволна от нея.
-стеризатор
-крем за зърна - за 2 или 3 дена ми реши проблема.
-подплънки за кърма
-контейнери за кърма
-неразливаща чаша - единствената чаша която наистина не разлива, пробвала съм всички марки на пазара.
от всичките съм изключително доволна, не съм имала никакъв проблем.  Peace

# 29
  • София
Аз взех на моето бебче Chicco -физиологичното, Нук, Бертони. Много исках да пие с Нук, защото ги харесвам, обаче той направи гладна стачка с това шише. Пробвах с чикото, с него пък се давеше. Тогава взех Авент и оттогава само с него. Друго не признава. И аз го оливах 3 пъти. Веднъж даже не забелязах ,че шишето капе, само гледам как млякото бързо намалява в шишето и си викам: "Брей тоя път как бързо си хапва "  Joy Ама сега го завивам добре и проверявам 5 пъти дали капе и тогава давам. И помпата им харесвам- ръчната. Биберона залъгалка нещо не я хареса нашия,ама той и другите не ги иска особено. Иначе вадят вид.

Общи условия

Активация на акаунт