Звездни компромати - 58 част

• 72 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Нищо интересно не се казва в интервюто. Думите от заглавието на клипчето никъде не ги чух. Rolling Eyes
За клипа - не го бил пуснал той, даже не бил знаел че имало такъв клип. Разбрал от приятели, първо каза че не го е гледал. После към края на интервюто каза че отчасти е гледал. Но не знае кой го е пуснал, той в такива клипове не се снимал, трябвало да питат участващите в клипа. Но познавайки Яна, смята че може да си го е пуснала сама за да бъде в светлините на прожекторите. Питаха го за домашното насилие, нямало такова според него. Съвсем нормални скандали имали, но не я бил затварял в мазета и другите работи, които тя твърдяла. Въпреки това имал ограничителна заповед от съда на първа инстанция, да не я доближава на 100м. Общо взето това е. А, и ходела да танцува по заведения нощно време понякога, грижовните майки не правили така. От мен толкова.Другите да допълват.
Неприятен ми е тоя Ивайло. Tired

# 181
Моята любимка Никол: Simple Smile
/1/
/2/
/3/
/4/

# 182
в клипа Ивайло ли е или не ?

# 183
в клипа Ивайло ли е или не ?

В кой клип? Ако питаш за еротичното клипче, не, не е той. Значи, грижовните майки, не излизат от вкъщи нощно време, така ли?

П.С. Никол е прекрасна!

# 184
сега разбирам , че е преди мъжа й ,
значи не е пуснато от него , а от някой друг , но не е и от нея ...

# 185
В клипчето (еротичното) е бившето й гадже, с което е ходила преди Ивайло, още вчера го пишеше навсякъде.
Не знам за него какво правят грижовните майки, но в крайна сметка с бебе, едва ли не й трябва средства, а това е нейната работа, какво иска той. И казва- всички знаем с какво е свързан нощният живот. ooooh!

# 186
  • София - град
Нещастник, факта че има ограничителна заповед доказва колко е нормален.

# 187
Нищо интересно не се казва в интервюто. Думите от заглавието на клипчето никъде не ги чух. Rolling Eyes
За клипа - не го бил пуснал той, даже не бил знаел че имало такъв клип. Разбрал от приятели, първо каза че не го е гледал. После към края на интервюто каза че отчасти е гледал. Но не знае кой го е пуснал, той в такива клипове не се снимал, трябвало да питат участващите в клипа. Но познавайки Яна, смята че може да си го е пуснала сама за да бъде в светлините на прожекторите. Питаха го за домашното насилие, нямало такова според него. Съвсем нормални скандали имали, но не я бил затварял в мазета и другите работи, които тя твърдяла. Въпреки това имал ограничителна заповед от съда на първа инстанция, да не я доближава на 100м. Общо взето това е. А, и ходела да танцува по заведения нощно време понякога, грижовните майки не правили така. От мен толкова.Другите да допълват.
Неприятен ми е тоя Ивайло. Tired
Мерси *AvvA*in*Love Hug , сега спокойно мога да ходя да си лягам Mr. Green

# 188
  • София
Яна и Ивайло си правят доста евтин и детски ПР с тоя "обществен развод"  ooooh!
А клипчето сигурно старото гадже го е пуснало...

# 189
Доста психо изглежда тоя Ивайло. Може да е платил на бившото гадже за клипчето и лично той да го е пуснал в интернет с цел отмъщение.

# 190
  • София - град
Brit Awards 2010:
Lady Gaga привлече вниманието към себе си в пищна бяла рокля и внушителна перука
Лили Алън
Кайли Миноуг била избрала рокля в цигански стил, но не с правилното бельо
Leona Lewis с рокля от Стела Маккартни
Ke $hs, Къртни Лав и Alesha Dixon демонстрират своите крака
Александра Бърк се довери на красива червена рокля.

Джесика Алба пусна снимка с дъщеря си в интернет , под снимката пишело: "My lil lovely cute as a button" Джесика прекарала Свети Валентин със съпруга си и дъщеря си.

# 191
# 192
Уф, много тъпо ми стана за Яна. А тази Никол е прекрасна!

# 193

Leona Lewis с рокля от Стела Маккартни

тез крака нито са за такава рокля, нито за такава стойка.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт