Звездни компромати - 58 част

• 72 920
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
# 451
леле, че хубава Анджелина!

# 452
  • Belgium
Че тя Анджелина си е хубава  Wink

# 453
  • гр. Шумен
На мен ми идва твърде неуютно. И изобщо, ако е наистина нейната къща - хич не е уютно. Като от някакъв смахнат каталог за мебели е...
Точно това си помислих и аз като видях снимката. Понеже работя в бранша, долу-горе така подреждахме мебелите за рекламните материали преди години. Добре, че напоследък се освестиха от търговския отдел.  Peace

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 18:11 от Sessilly

# 454
Отврат е дома на Лили, абсолютен  ooooh! Мисля, че съм виждала и други снимки от нейната къща, от терасата май с някакви тръбни (ако не се лъжа) масичка и столчета, които не само, че ме връщат доста назад във времето като ги гледам, ами и са върха на кича, точно както казаха всички преди мен

Аз плочки (гранитогрес) имам само в кухнята, не мога да си ги предствя на друго място в дома си, но си спомням, че имаше време, когато теракота беше връх на модата в ремонта/обзавеждането и тогава всички си правеха къщите от-до в теракот  Laughing  Whistling

# 455
но си спомням, че имаше време, когато теракота беше връх на модата в ремонта/обзавеждането и тогава всички си правеха къщите от-до в теракот  Laughing  Whistling

според мен, нейният дом не е ремонтиран от тогава...може да няма парички  Rolling Eyes

# 456

според мен, нейният дом не е ремонтиран от тогава...може да няма парички  Rolling Eyes

Кой няма пари бе  Laughing Мислиш, че Лили Иванова няма пари  Laughing Laughing Joy Ти се базикаш  hahaha

# 457
  • Belgium
Лили Иванова и пари има, и глас, но очевидно няма вкус  Joy

# 458
# 459
# 460
На мен пък спалнята ми харесва. Само плочките ме дразнят, но в крайна сметка това си е нейно решение.

# 461

Много е хубава  Peace Но според мен ще направи огромна грешка, ако се оперира пак за да си увеличи гърдите  Stop

# 462
  • София

Много е хубава  Peace Но според мен ще направи огромна грешка, ако се оперира пак за да си увеличи гърдите  Stop

Да,така е PeaceНо се чудя защо го прави или по точно заради кого Mr. Green

# 463
Не може да си е заради нея самата, така ли? Tired

# 464
Не може да си е заради нея самата, така ли? Tired

Че как ше може  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт