Звездни компромати - 58 част

• 72 918
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Динко Динев и новата Г-жа Динковица
http://www.bulgaria-news.bg/explorer/articles/article4433/original.jpg

# 542
  • UK
Дита е бившата на Мерилин Менсън, след нея всички са по неин образ и подобие, но никоя не може да й стъпи и на малкия пръст. Wink

# 543
Дита е бившата на Мерилин Менсън, след нея всички са по неин образ и подобие, но никоя не може да й стъпи и на малкия пръст. Wink
Да знам. Явно грозноватия Мерилин има вкус Flutter

# 544
Тая Дита е сигурно последната която ще нарека свръхжена. Безкрайно се учудвам когато чета такива думи за нея. И за мен в лице си е откровено грозновата жена.

# 545
Славче, кажи ми, моля те, на кой дизайнер е жълтата рокля на Емилия. Снощи я мернах по ТВ, прекрасна е. Мисля, че скоро гостуваше на Иван и Андрей със същата.

# 546
Тази награда на Ивана, за певица на десетилетието..., не е ли малко пресилена?  Пайнер дори не раздават награди от цяло десетилетие, а само от 8 години.

# 547

Може би трябва да кажем - детеДинковица...това момиченце изглежда все едно му е внучка  Crazy

# 548
Славче, кажи ми, моля те, на кой дизайнер е жълтата рокля на Емилия. Снощи я мернах по ТВ, прекрасна е. Мисля, че скоро гостуваше на Иван и Андрей със същата.

Не съм Славче, но мога да ти кажа че роклята е произведение на Вергиния Здравкова

# 549
Съгласна съм за това, че Менсън следва образ и подобие в следващите си приятелки, особено това момиче Евън Рейчул Ууд, която аз помня от филма "13", а тя съвсем не си прилича вече..
http://entertainment.msn.co.nz/img/blog/oct09/blog161009_dita-ev … n-rachel-wood.jpg
http://cm1.theinsider.com/thumbnail/400/600/cm1.theinsider.com/m … large-2971291.jpg

Иначе за Дита нямам думи, прекрасна е наистина, а горните коментари показват отново, че няма как да сме на едно мнение, което е нормално де..Аз също бих я определила като свръх, много ми е красива Simple Smile

# 550

Вече са ти оговорили мило.От новата колекция на Виргиния е. Има я и като гащеризон, и в други цветове. Много е  хубава цялата колекция.

А за Певица на десетилетието, Пайнер може да раздава т 8 години награди, но съществува от много преди това. Така че няма нищо лошо в това, да покаже подобно уважение към тези, които са се задържали там толкова години.

# 551
Единственото, което не ми харесва в Дита е, че е с малки очи, иначе е изключително женствена, особено в тяло.
А Динев как е загащил бялото панталонче... потрисам се, както казва мама "последният да е останал - простено му е"

# 552
Авче, тогава да бяха дали награда за 20-тилетието, ама тогава няма как да е на Ивана, защото тя много по- късно пропя. Просто не ми се вързва - наградите са от 8 години, а награда за 10 години дават... Ивана вече й дадоха и титлата Мега звезда на Пайнер  Thinking  Недоизмислена ми е тая награда.

# 553
Благодаря  Front row! Мило, не ми казвай цената на гащеризона, не искам да я знам. Толкова харесвам Вергиния, но тези цифри Shocked

# 554
Авче, тогава да бяха дали награда за 20-тилетието, ама тогава няма как да е на Ивана, защото тя много по- късно пропя. Просто не ми се вързва - наградите са от 8 години, а награда за 10 години дават... Ивана вече й дадоха и титлата Мега звезда на Пайнер  Thinking  Недоизмислена ми е тая награда.

Наградата е за изпълнител за 2000-2009 г. За 20-тилетието няма как да дадат, поради простата причина че самата фирма е на 20 години, но в първите не се е занимавал с издаване, продуциране на певици и т.н. А наградите все пак не са на самата фирма Пайнер, а на ТВ Планета, която е създадена 2002г. И награди има от този момент.

Мило, гащеризона даже е евтин, около 900 лв. Ама за роклите не искам да знам даже.Иначе е уникална Виргия, обожавам я. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт