Звездни компромати - 58 част

• 71 974
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Разбира се, че са длъжни, нали затова имат говорители. Когато си публична личност, която непрекъснато вре живота си по таблоидите и телевизионните екрани и си се превърнал в жив-сериал е редно да уважаваш публиката.

# 316
  • Belgium
Бранджелина ще съдят вестника, пуснал слуха за раздялата им.

Предполагам това отговаря на въпроса ти  Laughing

# 317
  • София
10 c's, ама ти сериозно ли смяташ, че те си умират да си навират личния живот по таблоидите  Rolling Eyes Вече 567864546 пъти ги разделят. Аз да съм на тяхно място такава сочна бих теглила на целия свят   Peace

# 318
10 c's, ама ти сериозно ли смяташ, че те си умират да си навират личния живот по таблоидите  Rolling Eyes
За колко милиона си продадоха снимките на бебетата?

# 319
  • София
10 c's, ама ти сериозно ли смяташ, че те си умират да си навират личния живот по таблоидите  Rolling Eyes
За колко милиона си продадоха снимките на бебетата?
А колко дадоха за благотворителност, за разлика от други звездички, които прибират всичко в джоба?

# 320
Това е така, но благотворителността не отмества факта, че търгуват събитията в живота си с таблоидите.

# 321
А откъде са парите на Бранджелина? Да не би да не са от джоба на кинолюбителите? newsm78 Хайде сега, няма да ги караме като Роби Уилямс да благодарят на феновете за колите, къщите, парите Mr. Green, поне да казват заедно ли са, не са ли. Simple Smile

# 322
А, ако са - какво? А, ако не са - какво!? newsm78 Rolling Eyes

# 323
  • София
Аз просто не разбирам какво искате от тези хора!
Показаха ви се заедно, а вие пак недоволни... Специално обръщение ли да правят, да се кълнат във вечна вярност ли, какво ли  Rolling Eyes

# 324
А, ако са - какво? А, ако не са - какво!? newsm78 Rolling Eyes

Ъ? Shocked

Тонка, що така се палиш бе жена? Какво толкова сме им направили на Бранджитата? newsm78

# 325
  • UK
Те не са известни защото са семейство, та да са длъжни да обясняват заедно ли са или не са. Те са известни като актьори и затова правят интервюта, когато снимат филм, ходят по премиери и пресконференции и така нататък. На никого не са длъжни да обясняват каквото и да било от личния си живот. Достатъчно се знае. Или ще ми кажеш, 10c's, че ти се чувстваш длъжна официално да уведомяваш на работното си място за промените в семейния ти статус? Ако те трябва да уважават публиката, защо публиката веднъж не уважи тях?

# 326
Е, какво "Ъ?"!? Какво ще се промени в живота ти, ако са заедно? А какво, ако не са? Това питам, ама някои трудно загряват... Whistling

Те не са известни защото са семейство...
Баш за това са известни! Ролите на Анджелина не са най-великите на света. Брад... де да знам какви пък толкова невероятни роли има!? Thinking

# 327
  • София
Тонка, що така се палиш бе жена? Какво толкова сме им направили на Бранджитата? newsm78
Joy
Не ги харесвам изобщо като двойка. Разпалих се, защото хората не са длъжни да плащат данък обществено мнение. Още по-малко пък да се обясняват на непознати къде и с кой са били  Peace
Едва ли не, след като им гледаме филмите и ги издържаме по този начин(!), то трябва да ни се отчитат за всеки детайл или промяна от личния си живот. Смешно е!

# 328
Хаха, много се вързвате:))

Бранджелина са продукт. Те знаят това много добре и сигурно имат армия консултанти, които да продават добре този продукт. Там няма стъпка просто ей така. Нито слух просто ей така. И понеже ги видях снощи във Венеция, ане съм следила темата от известно време реших да попитам как се развива сериала:) Мерси за отговорите все пак.

# 329
И понеже ги видях снощи във Венеция,

Охоооо, и си траеш, а? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт