Звездни компромати - 58 част

• 72 919
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София

За Николета и това с клипа е много странно. Все ми се струва, че не може човек да е толкова тъп и да излъже за подобно нещо. Това не е нещо, което седи скрито, а клип ма*ка му. Не знам....но според мен има нещо друго.

Точно това си мисля и аз, това е малоумно да излъжеш за нещо, което 100% ще се разбере...  Rolling Eyes

Аз доколкото знам от "кухнята"- имало е интерес към нея от Акон от някакви нейни фотосесии ,но само толкова Mr. GreenПреди да бъде избрана тя вече се похвалила,че вече участвала Mr. Green

# 481
Точно нещо подобно подозирах. Или че на живо не са я одобрили, а тя вече го е била казала тук, и вместо да каже истината, се изложи зверски.
Да вземат да я питат вече в някое интервю. Whistling

# 482
Абе аз едно не разбрах - клип не се появи щото Жоро бил мноого ревнив, нали за това замина с нея. Пък в това интервю казва "Той изобщо не е ревнив!"...е пообърках се де. Ще дадат ли благословия на Ейкън да пусне клипа или кучета го яли горкия?!

Лелеее, болната ми тема...вече половин година не ми дава мира Joy  Joy Joy

# 483
  • UK
Е, тя Николета не създава впечатление на особено интелигентна... Като нищо е решила, че е добра идея да се похвали. А и нали си направи рекламата, какво я бърка после дали хората ще разберат, че клип с Ейкън няма.

Аз на миналата тема, ама Лили Иванова защо има нощна лампа в кухнята? Оставяме настрана че с тази точно нощна лампа бих си декорирала коша за боклук... От вътрешната страна...

# 484
Аз пък си мисля, че доста от вас биха живяли в "кичозния дом"  на Лили Иванова вместо в техните си, ако имаха възможност.

# 485
  • UK
Бих живяла в дома й вероятно ако мога да си го обзаведа какво аз искам и да си го направя както искам, но ако мога да си избирам при същите условия бих предпочела да си живея тук - апартамента е огромен, ако беше мой и можех да си правя каквото искам с него, щеше да стане бонбон. В студената, стерилна среда на Лили Иванова не бих живяла - както казах вече - не е уютно. Няма да се чувствам както трябва ако живея на такова място. Това е малко като да кажеш че не харесваме някого, защото му завиждаме. Simple Smile Не бих се чувствала особено добре и в къщата на Дженифър Анистън от преди няколко страници - доста по добре обзаведена, но пак - не в мой стил и не е за мен. Но бих взела къщата й, ако може, имаше хубава гледка, а аз си умирам за хубави гледки. Всъщност си мечтая за апартамент висоооооко на някой последен етаж на някоя сграда, от която се открива гледка към целия град - такива обичам. Покривчетата на къщички на Лили Иванова не ме впечатляват. И голяма стъклена стена към открита тераса. Мда, офтопик. Simple Smile

# 486
# 487
# 488
Както е известно по- голяма част от световните величия имат доста странни капризи, които за обикновените хора на моменти дори звучат налудничаво.

Вижте част от капризите на звездите...

Латино дивата- Дженифър Лопез е известна като невероята глезла.
Едно от нейните най- досадни изисквания е когато ходи на турне, в апартамента, в който е настанена, а също и в гримьорната й, целият интериор да е в бяло. Като се започне от свещите, през дамаската на мебелите, та се стигне чак до тоалетната чиния.

Скандалната певица Ейми Уайнхаус настоява на всичките й концерти технически лица да са абсолютно трезви. За себе си обаче Ейми не е наложила подобни ограничителни заповеди.

Огромната любов на певицата- Марая Кери към всичко пухкаво, голямо, лъскаво и искрящо не й позволява да направи поне един концерт без огромен брой плюшени играчки, лъскави и маркови бонбони и естествено... свръхскъпото шампанско "Кристал".

Поп иконата- Мадона пък изисквала санитарният фаянс в баните и тоалетните, които евентуално ще й се наложи да използва винаги да е чисто нов. Тя не контактува по никакъв повод лично с организаторите. Нейният екип, в който влизат десетина готвачи, сам се грижи за набавянето на необходимите й храни и напитки. "Строителната й бригада" пък обзавежда гримьорните й, като идва направо с нейните мебели.

Мерилин Менсън пък не може да си представи живота без огромно количество дъвчащи бонбонки "Харибо", камари с пуканки и всякакви видове чипс.

Селин Дион пък си е "луда" по своему. Тя настоявала температурата на въздуха в гримьорната й да е точно 22.7 градуса по Целзий- ни повече, ни по- малко. Просто точно толкова се получава, като се преизчислят нейните любими 73 градуса по Фаренхайт....

Принс пък държал винаги в гримьорната му да има витамин В12. Него и само него. Освен това яденето му трябвало задължително да бъде покрито с пластмасови капаци, които има право да отваря само той.

Е, всеки луд с номера си...

# 489
  • Балчик
И какво на всички тези капризни лигльовци , някой им се връзва така ли ?! Капаци от пластмаса , мебели в бяло , плюшени играчки и т.н.

# 490
# 491
# 492
  • София

леле, тази Ема има най-тънките глезени, които съм виждала  Shocked

# 493
# 494
  • София
Пише си в коментара над снимката, че е Нокс  Peace А и наистина детето е малко. Приликата иначе е поразителна!

Общи условия

Активация на акаунт