Звездни компромати - 58 част

• 72 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Има много детски смях.
Помеждудругото, преди едно- две лета имах честта да видя наживо всичките князе накуп (със съпругите и децата им). Кирил е много харизматичен. А Росарио... нямам думи. Спира дъха просто. Не помня името на снахата, която пише приказки, но е много естествена и мила дама.

П.П. Инфантилна, честит празник!

# 661
Благодаря!

Пийте по едно питие за мое здраве Simple Smile

# 662
Чувала съм,че жената на Милко Калайджиев била хубавка,така че ако някой покаже снимка ще съм благодарна. Peace

# 663
Момичета, някой знае ли какво стана с другия принц, забравих му името, който катастрофира и беШе в тежко състояние?

# 664
Чувала съм,че жената на Милко Калайджиев била хубавка,така че ако някой покаже снимка ще съм благодарна. Peace

Намерих това http://www.bulphoto.com/image.php?img=30032

# 665

Определено. Ето в такива фотосесии си представям Николета- откровено еротични. Но не мога да си представя кой я наема в Италия и Германия за реклама на нещо (защото тя каза, че нямало да каже още за какво са снимките, от което съдя, че са за реклама на нещо). Нещо различно от снимки със сексуален характер (в което аз не намирам нищо лошо. Определено тази роля е точно като за нея)

# 666
 Според мен Николета доста си измисля. То не бяха клипове, реклами на Версаче...и накрая едно нищо.

# 667
  • Има много детски смях.
Момичета, някой знае ли какво стана с другия принц, забравих му името, който катастрофира и беШе в тежко състояние?

Кардам.
Мисля, че още е в кома.

# 668
  • в Tara
eй, ще ме накарате да отида да си купя списанието със снимките Laughing

Не помня името на снахата, която пише приказки, но е много естествена и мила дама.
Карла Ройо-Вийанова.
Кирил е красавец, а росарио е вдъхновението на валентино, страхотна двойка бяха, язък!

# 669
  • O.A.E./ Пазарджик
Мисля, че от години вече се плащат права, това не са крадени песни, ама в която и балканска държава да идеш една и съща песен с текст на родния език. Уникален феномен! Simple Smile

Не вярвам да са си платили, защото, ако са, бая са се изръсили. "Обичам те " на Азис излезе почти едновременно с един от най-големите хитове на ливанеца fadl shaker http://www.youtube.com/watch?v=ILB-yxhAfPg&feature=related
тук http://forum.clubpolitika.com/lofiversion/index.php/t8968.htmlнякой се е постарал  Simple Smile
Азис - Аз съм загадка -Mustafa Sandal - Aska yurek, Despoina Vandi -Anavis foties"
Азис - Буда бар - Bollywood - Goro Ki Na Kalo Ki
Азис - Всеки път - Sotis Volanis - S'eho xeperasei
Азис - Ето ме - Giorgos Alkaios - О Surtis
Азис - Исках - Valantis - Spasta
Азис - Празнуваш ли сега - Ceca - Ponudjen ko pocascen
Азис - Искаш от мене всичко - Zorica Brunclik - Tezak je ovaj zivot
Азис - Мила моя - Zeljko Joksimovic-Lane moje
Азис - Мъжете също плачат - Notis Sfakinakis - Me tuke tugava
Азис - Дай ми го дай - Ceca – Nevaljala
Азис - Последна цигара - Stelios Rokkos - Cigara Boukalia
Азис - На голо - Ceca – Crveno
Азис - Напипай го - Xanadu Varietes - El lella doub
Азис - Никой не може - Dragana Mirkovic - Nisam ni metar od tebe
Азис - Но казвам ти стига - Giorgos Alkaios - Tha spaso potiria
Азис - Обичам те - Sotis Volanis - Poso mou leipei ,Fadhl Shaker - Ya ghayeb
Азис – Обречи ме на любов - Stamatis Gonidis – Exw petaksei mazi sou
Азис - Продадох си душата / Valandis-Spasta
Азис - Ръка за ръка/Osman Hadzic-Ti mene ne volis
Азис - Следи - Sarit Hadad - A tu lehe
Азис - Сълзи - Notis Sfakinakis - Ti tou les keti sou leei
Азис- Тежко ли ти е - Ceca-Rekom bez vode
Aзис - Умри - Stoja – Umri
Азис - Студена си - Muharem Serbezovski - Cigani Drumov
Азис - Хвани ме де - Hisham Abbas - Nari narain (Habibi dah)
Азис - Целувай ме - Deen & Vlatka Pokos - Polubi me
Азис - Чуролийке -Indian Rap - Churuliika ,Notis Sfakinakis - Ti tou les keti sou leei, DJ Bally Sagoo - Choli ke peeche
Азис & Десислава - казваш че ме обичаш - Gonidis -Ti oneira na kano
Азис & Кали - Делник и празник - Glukeria - Agapi hioni
Азис & Малина - Черните очи - Nikos Vertis - Pes To Mou Ksana
Азис & Софи Маринова - Един Живот Не Стига / Ebru Gundes - Akilli Ol
Азис & Томи Чинчири - Мъжете също плачат - Zefiris Melas & Notis Sfakianakis - Me tuge tugava
Азис & Тони Стораро - Те знаят да обичат - Yildiz Tilbe - Cabuk Olalim Askim

Някои от песните на чалгата мога да слушам, не мога да гледам клиповете. Същото се отнася и за Бринти Спиърс  Laughing
Васко има хубави песни и , ако не смятам някои изгъзици, може да се каже , че ми е симпатичен.Уникален е , колкото и да е вулгарен.
 Не знаех, че Перез му е такъв фен, но и не се учудвам. И той си е явен гей.

# 670
  • в Tara
последните новини, които чух бяха преди месеци, когато взимаха интервю от жена му. каза, че си е вкъщи и благодари за вниманието, нищо повече

# 671

Кардам.
Мисля, че още е в кома.
Благодаря  :bouquet
О´Хара  bouquet
Отдавна не бях чувала ниЩо ново за него, даже името му бях забравила. Дано се е оправил!

# 672
Добре де, поне усилено твърдят, че си плащат. Когато излезе албумът на Цеца "Идеално лоша", Азис имаше 2-3 песни направени по него и излязоха почти едновременно. Помислих си, че сме прекалено близо (а и доколкото знам те се "познават"), за да не се забележи... И понеже много фолкаджии са се хвалили, че плащат права за една или друга песен, мислех, че повечето неща са уредени поне в тая посока.

# 673
# 674
  • София
Ако това вляво е оригиналният нос на Джанет - пак добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт