Спирала, която да не се размазва лесно от вода

• 3 603
  • 16
  •   1
Отговори
На всяка тренировка ходя гримирана, но много се потя и понякога спиралата ми се размазва .
Почнах да ползвам водоустойчива, но тя НЯМА МАХАНЕ  #Crazy свалих си миглите барабар със спиралата. Rolling Eyes

Затова търся спирала, която да не се рони и да не се размазва лесно. Любими са ми на Лореал, но те много лесно се отмиват с вода и съответно много лесно се размазват при потене  newsm78

# 1
  • София
Няма спирала, която хем да се сваля лесно, хем да не се разтича, като се намокри.

# 2
  • Провинция
Майка ми от години използва водостойчивата на Голден Роуз.Доволна е и понякога,когато няма време за разгримиране и легне със спиралата,на сутринта тя е още на миглете й,и никъде не се е размазала.

# 3
Да, Лара е права  Peace Няма как хем да не се размазва, хем лесно да се маха.
Аз бих те посъветвала да използваш добра водоустойчива спирала с още по-добър лосион за сваляне на водоустойчив грим  Hug

# 4
Да, Лара е права  Peace Няма как хем да не се размазва, хем лесно да се маха.
Аз бих те посъветвала да използваш добра водоустойчива спирала с още по-добър лосион за сваляне на водоустойчив грим  Hug
пробвах лореал. съответно с техния дегримьор за водоустойчив грим.
тя няма махане, е, има, но много много трудно; през деня се рони... newsm78

препоръчайте ми марка, от която сте доволни  Thinking

# 5
Loreal Demaquillant doux a yeux et levres С този двуфазен лосион за почистване на водоустойчив грим от очите и устните няма да имаш никакъв проблем! Ползвам в момента една трудна за махане само с измиващ гел спирала, водоустойчива и се маха перфектно без търкане, без усилия с този дегримьор.

# 6
Kalli, аз преди доста време бях пускала тема за водоустойчива спирала и за дегримьор и няколко момичета писаха страхотни коментари за този, че сваля всичко, но е скъп: http://eu.strawberrynet.com/skincare/helena-rubinstein/all-masca … ver/23087/#DETAIL

# 7
Не зная кои спирали на Л'ореал си пробвала, но аз лично съм много доволна от  тази.
Да, маха се само с вода, но трябва да задържиш поне 30сек мокро памуче и едва тогава се отстранява много лесно. На мен никога не ми се е размазвала, а и е много добра.

Това по отношение на спиралата, а истинския ми съвет е да не тренираш с грим, не е никак хубаво  Innocent

# 8
Не зная кои спирали на Л'ореал си пробвала, но аз лично съм много доволна от  тази.
Да, маха се само с вода, но трябва да задържиш поне 30сек мокро памуче и едва тогава се отстранява много лесно. На мен никога не ми се е размазвала, а и е много добра.

Това по отношение на спиралата, а истинския ми съвет е да не тренираш с грим, не е никак хубаво  Innocent

Тази не съм я пробвала, може да пробвам  Peace
Не мога да не тренирам с грим-инструктор съм и искам да изглеждам добре  Grinning

Този дегримьор на лореал го имам, да, сваля, но наистина трудно.

предполагам, че самата спирала, която имам (водоустойчивата) е кофти или е стара  newsm78

# 9
Много странно Thinking И аз на ползвам спирала на Loreal - Lash Architect carbon gloss и съвсем лесно се сваля при мен с този дегримьор. И други момичета се оплакаха от тази спирала, която ползвам аз, че трудно се сваляла дори с лореалския дегримьор и наистина не знам защо при мен съвсем лесно става, една мигла не ми е паднала Rolling Eyes Да не би пък да слагаш много пластове, аз слагам само 1 пласт и нямам проблем.

# 10
Много странно Thinking И аз на ползвам спирала на Loreal - Lash Architect carbon gloss и съвсем лесно се сваля при мен с този дегримьор. И други момичета се оплакаха от тази спирала, която ползвам аз, че трудно се сваляла дори с лореалския дегримьор и наистина не знам защо при мен съвсем лесно става, една мигла не ми е паднала Rolling Eyes Да не би пък да слагаш много пластове, аз слагам само 1 пласт и нямам проблем.
А, не, не, не слагам много пластове, съвсем фино, колкото да подчертаяа миглите.
1во, че се рони ужасно и 2ро, че този дегримьор ми отива за 5 дена  Rolling Eyes че даже и не маха всичко  newsm78
сигурно проблемът е в спиралата

# 11
А, не, не, не слагам много пластове, съвсем фино, колкото да подчертаяа миглите.
1во, че се рони ужасно и 2ро, че този дегримьор ми отива за 5 дена  Rolling Eyes че даже и не маха всичко  newsm78
Хмм....кажи коя спирала точно ползваш, че ми стана интересно коя е тази дето толкова се опъва? Иначе да, дегримьорът е неикономичен и бързо свършва, но аз не слагам всеки ден грим.

# 12
1во, че се рони ужасно и 2ро, че този дегримьор ми отива за 5 дена  Rolling Eyes че даже и не маха всичко  newsm78
Хмм....кажи коя спирала точно ползваш, че ми стана интересно коя е тази дето толкова се опъва? Иначе да, дегримьорът е неикономичен и бързо свършва, но аз не слагам всеки ден грим.

ей тази:

аз ползвам всеки ден, имам по 2 или 3 тренировки на ден и е добре гримът ми да издържи (имам предвид най-вече спиралата Wink )

# 13
Ами да, аз ползвам същата  Grinning Ти много тренираш...какви са тези 2 3 тренировки на ден Shocked Я се кротни млако Peace Шегувам се разбира се  bouquet Ох, ами не знам, аз слагам спирала за половин ден някъде и не съм забелязала да се зазмазва или да се рони, но не се мокря (освен ако завали дъжд) и не мога да кажа колко е водоустойчива наистина. Честно казано не мога да препоръчам водоустойчива спирала, просто защото не ползвам Confused Тази я взех, понеже бях доволна от версията и в сребристата опаковка и исках да видя тази какво представлява, не е лоша, но сребристата ми харесва повече. успех с намирането на подходяща спирала Simple Smile

# 14
Аз от години ползвам само и единствено водоустойчиви спирали, основно на Л'Ореал. Никога не съм имала проблем със свалянето им. Ползвам двуфазния дегримьор на Л'Ореал, който е показала Amra и още един  - Demaq Expert на същата фирма, за водоустойчив грим, но той май вече не се намира. И двата са ми вършели идеална работа, никакво скубане и дърпане на мигли не ми се е налагало да правя. Просто трябва мъничко да се изчака след като се нанесе продукта и след това нежно да се масажира при затворени очи. Дори карбоновата спирала на Л'Ореал, за която четох немалко отзиви, че е почти невъзможна за сваляне, почиствах без никакъв проблем. Не знам защо не при всеки е така...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт