Спирала, която да не се размазва лесно от вода

• 3 605
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Много странно Thinking И аз на ползвам спирала на Loreal - Lash Architect carbon gloss и съвсем лесно се сваля при мен с този дегримьор. И други момичета се оплакаха от тази спирала, която ползвам аз, че трудно се сваляла дори с лореалския дегримьор и наистина не знам защо при мен съвсем лесно става, една мигла не ми е паднала Rolling Eyes Да не би пък да слагаш много пластове, аз слагам само 1 пласт и нямам проблем.
А, не, не, не слагам много пластове, съвсем фино, колкото да подчертаяа миглите.
1во, че се рони ужасно и 2ро, че този дегримьор ми отива за 5 дена  Rolling Eyes че даже и не маха всичко  newsm78
сигурно проблемът е в спиралата
Хмм....кажи коя спирала точно ползваш, че ми стана интересно коя е тази дето толкова се опъва? Иначе да, дегримьорът е неикономичен и бързо свършва, но аз не слагам всеки ден грим.

ей тази:

аз ползвам всеки ден, имам по 2 или 3 тренировки на ден и е добре гримът ми да издържи (имам предвид най-вече спиралата Wink )
Много странно Thinking И аз на ползвам спирала на Loreal - Lash Architect carbon gloss и съвсем лесно се сваля при мен с този дегримьор. И други момичета се оплакаха от тази спирала, която ползвам аз, че трудно се сваляла дори с лореалския дегримьор и наистина не знам защо при мен съвсем лесно става, една мигла не ми е паднала Rolling Eyes Да не би пък да слагаш много пластове, аз слагам само 1 пласт и нямам проблем.
А, не, не, не слагам много пластове, съвсем фино, колкото да подчертаяа миглите.
1во, че се рони ужасно и 2ро, че този дегримьор ми отива за 5 дена  Rolling Eyes че даже и не маха всичко  newsm78
сигурно проблемът е в спиралата
Хмм....кажи коя спирала точно ползваш, че ми стана интересно коя е тази дето толкова се опъва? Иначе да, дегримьорът е неикономичен и бързо свършва, но аз не слагам всеки ден грим.Аз пъ изобщо не съм доволна, размазва се

# 16
Аз пък изобщо не съм доволна, размазва се

Общи условия

Активация на акаунт