Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 083
  • 469
  •   1
Отговори
Независимо дали става въпрос за диоптрични рамки, или слънчеви очила, изборът на моден аксесоар изпраща послание за вашата личност. Различните стилове слънчеви очила могат да разкрият черти от вашия характер и да акцентират вашата индивидуалност. Ако очилата можеха да говорят, какво щяха да кажат за вас?  

Ярките цветове
Цветните очила са предпочитани от дами, които желая да бъдат забелязани и имат усет към модата.

Очила с деликатна рамка
Очилата с тънка рамка са елегантен избор. Предпочитани са от любителите на класическия стил, както и от дамите, които са деликатни, но уверени в себе си.

Хавана стил
Топлите кехлибарени тонове изглеждат изискано във всякакви форми и обикновено са избор на задълбочените и загадъчни личности.

Геометрични форми
Многоъгълните рамки са игриви и привличащи вниманието. Дамите, които ги носят, умеят да се забавляват, но се отличават и с аналитичен ум.

Ако сте се припознали в някой от популярните стилове очила, допълнете колекцията си с нов модел, който ще акцентира вашата индивидуалност.

Възползвайте се от Black Friday предложенията ни и пазарувайте на убийствени цени – до -70% намаление през ноември в оптики Grand Optics, Joy Optics, Optika.bg и OptissimO в градовете: София, Перник, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Велико Търново, Плевен, Сливен, Враца и Видин, както и онлайн на www.optika.bg.

🎁Включете се в играта с награди!🎁

Отговорете на следните въпроси:
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?

На 29 ноември трима от вас ще получат подарък – дамски очила на марката Joy!

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 09:51 от Жaклин

# 1
  • Там...
Харесвам се с класически очила с деликатна рамка, които нося целогодишно, при силно слънце. Предпочитам да се видя с тях, затова купувам от физически магазин Simple Smile

# 2
  • София
Heart Разгледах ги, чудесни са! Много ефектни и забелязващи се.
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Точно такива, които да правят впечатление и да имат някаква закачка, дори и в цвета, но да изглеждат скъпо и класно.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да, дори и в момента, на снега. Тогава слънцето е най-силно. Nerd
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да, по принцип предпочитам да пазарувам онлайн, на спокойствие разглеждам всичко по секции.

# 3
Предпочитам очила с деликатна рамка. Нося диоптрични очила ежедневно, а слънчеви по-рядко. Обикновено купувам очила от оптика, защото предпочитам да видя как ми стоят и дали са удобни, но пък любимите ми слънчеви очила са купени онлайн

# 4
Харесвам  класически очила, които нося целогодишно, при силно слънце и сняг. Предпочитам да се видя с тях,  но често пазарувам онлайн.

# 5
Нося най-различни слънчеви очила. Много обичам и да, нося целогодишно. Харесвам рамки предимно котешко око. Харесвам да има закачка, по нещо авангардно, цветно или пък с камъчета.
Последните години основно онлайн пазарувам очила. Знам какво харесвам и знам какво ми отива.

# 6
  • Варна
Предпочитам очила с деликатна рамка. Нося слънчеви очила целогодишно. Един път си купих очила онлайн, може би няма да повторя.

# 7
  • Пловдив
Какъв стил очила предпочитате? - нежни, с не много широки рамки, не обичам лицето ми да е скритоот очилата
Носите ли слънчеви очила през цялата година? - през цялата година не, принципно нося очила с диоптър и не харесвам хелиоматика, имам слънчеви очил с диоптър и ги сменям, не винаги е удобно, обаче.
Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - не, избягвам пзаруването на очила онлайн по принцип. Рамката трябва да се пробва, задължитело, а при получаване на очилата е добре оптикът да види дали лежи добре на носа и ушите и при нужда да коригира.

# 8
  • София
Нося черни очила, големи за предпочитане. Нося ги целогодишно. Купувам очила онлайн.

# 9
Какъв стил очила предпочитате?
-класически, бейсик
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година- да носа
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
- не съм пазарувала онлайн, предпочитам ги да ги пробвам, докато си харесам такива да ми отиват

# 10
Нося класически слънчеви очила, целогодишно. Имам определени изисквания за цвета и формата на рамката, големината на стъклото. Купувам само от физически магазин.

# 11
🕶 Какъв стил очила предпочитате? - Котешко око, с поларизация
🕶 Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да, слънцето ми пречи дори през студените дни
🕶 Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Рядко, защото ми е трудно да преценя как ще стоят

# 12
Предпочитам класически стил очила с лека ретро нотка - винаги са актуални и придават стилен завършек на всяка визия.  Носенето на слънчеви очила през цялата година е задължително за мен - те не само предпазват очите ми, но и са идеален аксесоар. А онлайн пазаруването е супер удобно, особено когато има голям избор и подробни описания!

# 13
Харесвам  класически очила, които нося целогодишно, при силно слънце и сняг.

# 14
Отговорете на следните въпроси:
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?  Харесвам класически очила, не много дебели рамки.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да, особено, когато шофирам при слънчево време.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Да

Общи условия

Активация на акаунт