Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 085
  • 469
  •   1
Отговори
# 465
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
Да не са прекалено големи. Не харесвам "джанти деветнайски".
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Да. Зимата предимно при шофиране. Навън обикновено съм с шапка и очилата ми убиват. През останалите сезони почти постоянно навън съм с очила.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Не. Предпочитам да ги пробвам и усетя

# 466
  • София
Предпочитам очила с дискретна рамка. Нося диоптрични очила ежедневно, имам и слънчеви с диоптър. Обикновено купувам очила от оптика, защото трябва да са по рецепта, но имам слънчеви очила , купени онлайн от Франция и си ги нося с кеф Simple Smile

# 467
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?  Харесвам всякакъв вид очила.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да, всеки ден!
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Не, никога не съм пазарувала очила онлайн.

# 468
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? Харесвам по-семпли и изчистени модели, въореки, че ми отиват по бляскави.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Опитвам се да освен лятото ежедневно и чак до зимата.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Ами не съм все още, защото не мога да преценя кой модел и тип биха отивали на моето лице,но определено ако много ми хсресат бих си ги взела и онлайн.

# 469

Изтеглени са късметлиите, които печелят дамски очила на марката Joy. Това са:

albena
Soul Free
Буболечката

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 04.12. като упоменат, че са победители в играта на Optika.bg и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

✔ три имена
✔ адрес за доставка (личен адрес или офис на Спиди)
✔ телефон за връзка

Благодарим на всички за участието!

Общи условия

Активация на акаунт