Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 089
  • 469
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Предпочитате по-масивни рамки, тип маска, но харесвм също и котешко око. Нося слънчеви очила целогодишно, имам чувствителни очи, а и нося лещи с диоптър и по-силната светлина ме заслепява.
Пазарувала съм очила онлайн, намерих един любим модел в испански онлайн магазин, който отдавна не се произвежда. Sunglasses

# 436
🕶 Какъв стил очила предпочитате?
Нямам изисквания за стил, стига да са подходящи за лицето ми.
🕶 Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Нося  през лятото и зимата.
🕶 Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Не съм пазарувала онлайн досега, специално за слънчеви очила предпочитам да избирам на място, за да ги пробвам.

# 437
Харесвам класическият стил.
Нося очила само при силно слънце.
Предпочитам да се видя/ усетя как ми стоят и затова само от физически магазини!

# 438
  • Велико Търново
Предпочитам класическата форма за рамка на очилата. Изключително трудно се харесвам с очила, заради което ми е трудно до си поръчвам онлайн. Все пак имам два мита закупени от сайт. Не нося слънчеви очила през цялата година, основно лятото и есента. През останалите сезони по изключение например когато шофирам

# 439
1. Какъв стил очила предпочитате?
Предпочитам класически стил, като авиаторски или правоъгълни рамки, които подхождат на различни визии.

2. Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Да, нося слънчеви очила целогодишно, защото те предпазват очите ми не само от яркото слънце през лятото, но и от отблясъците през зимата.

3. Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Да, понякога пазарувам онлайн, защото е удобно и има по-голям избор, но винаги проверявам дали има възможност за връщане, ако не ми паснат.

# 440
Предпочитам класически  очила, нося ги предимно лятото и при шофиране. Купувала съм онлайн очила, но предпочитам да ги пробвам.

# 441
Отговорете на следните въпроси:
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? Изчистени и делови, тъй като съм късогледа и не ги махам през целия ден.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Не нося слънчеви очила през цялата година.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Не, никога не бих поръчала очила онлайн.

# 442
Предпочитам класически деликатни рамки, но си падам също и по по- нестандартни форми, важното е да отиват на формата на лицето ми.
Слънчеви очила нося почти целогодишно.
Онлайн пазаруването ми е страст, така че очилата не правят изключение.

# 443
Нося класически тип очила в различни цветове. Като цяло нося очилата си през цялата година. Не съм поръчвала досега онлайн, тъй като ми е трудно да преценя как ще ми стоят.

# 444
Харесвам  очила тип котешко око, които нося само през лятото, защото попринцип съм с диоптрични очила. Досега не съм си купувала слънчеви очила онлайн.

# 445
Харесва ми да нося очила. Най-вече с форма на котешко око. Тя подхожда най-добре на лицето ми. През всички сезони ги слагам, защото съм със светли очи и силната светлина много дразни.
До момента не съм пазарувала очила онлайн.

# 446
Слънчевите очила са ми слабост. Нямам строго определен стил- важно е да ми отиват. И тъй като не излизам без слънчеви очила, имам всякакви модели и цветове. По обичам да пробвам, да се харесам и да си ги купя. Но случвало се е, и то неведнъж, да се изкуша да си купя онлайн. Отиват ми очила и обикновено уцелвам подходящи- дори и да не съм пробвала как ми стоят на място, в магазина. Рискът е да не ми паднат на носа.

# 447
Нося слънчеви очила постоянно без значение от сезона, дали има слънце или не. Колкото по големи, токова по добре. Имам обикновени слънчеви, диоптрични слънчеви и специални слънчеви които се слагат вурху диопричните очила. Предпочитам да пазарувам онлайн, заради по големия избор

# 448
Много ми харесва да нося слънчеви очила, а през лятото не излизам без тях. Отделно мисля, че са страхотен аксесоар за всяка дама. През зимата не нося слънчеви очила. За себе си съм установила, че на моята форма па лицето отиват очила тип Котешко око. Досега не съм пазарувала онлайн, въпреки че съм установила коя форма ми отива, изпитвам известни притеснения най- вече от факта, че не мога да видя как ми стоят на живо.

# 449
  • Пловдив
Зависи от настроението ми-имам очила с деликатни ,нежни рамки както и такива с цветни,масивни рамки.Нося ги целогодишно, но предпочитам да купя на място,за да ги пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт