Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 089
  • 469
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Нося целогодишно слънчеви очила. Почти всички са ми еднакви - черни, с големи стъкла.
Не съм купувала досега онлайн.

# 451
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Основно класически и изчистени очила.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Не, само лятото.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да, но за някои модели предпочитам да пазарувам от физически магазин.

# 452
Имам богата колекция от очила. Харесвам се с най-различни типове. Имам и класически, и шарени. Нося целогодишно и пазарувам онлайн без капка колебание.

# 453
  • Разпиляна във въображението
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - класически, с деликатна форма
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - да. Очите ми са светли и дори в мъгла, дъждовно време, ми се налага да нося очила.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - предпочитам на място, за да ползвам консултация.

# 454
Предпочитам класически очила, доста изчистени като визия. Нося слънчеви очила целогодишно.  Не съм поръчвала онлайн очила, предпочитам да се огледам с тях преди да ги купя.

# 455
Обичам класически очила с тънка рамка (други не ми отиват, защото имам широко младежко лице Simple Smile ), нося очила през цялата година, като в студеното време предимно шофирам с тях, а през пролетно-летния сезон нося непрекъснато. Поръчвала съм очила онлайн и не съм имала проблеми.

# 456
Харесвам  класически очила, които нося целогодишно, при силно слънце и сняг.

# 457
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Основно класически и изчистени очила.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - При слънце и сняг.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Предпочитам да пазарувам от физически магазин.

# 458
Обичам да нося очила. Стилни. Семпли. Те са страхотен аксесоар. И разбира се помагат срещу слънцето!

# 459
  • София
1. Харесвам очила - стил авиатор, които покриват и периферията на очите - имам силно развито периферно зрение, и другите видове очила не са ми комфортни.
2. Нося слънчеви очила през цялата година, понякога даже и на закрито поради силно осветление.
3. Да, пазарувам слънчеви очила онлайн, защото доста трудно намирам подходящи модели.

# 460
Нося очила през цялата година, предпочитам да са семпли, може би тип Авиатор, онлайн не съм поръчвала, защото предпочитам да пробвам на място.

# 461
  • Ямбол
Нося очила предимно лятото.
Предпочитам класически стил.
Пазарувам очила основно онлайн, защото има по-богат избор, а и цените са по-достъпни.

# 462
Предпочитам модерни очила, отиват ми странни модели, обичам да експериментирам. Нося целогодишно, защото имам проблеми с очите и трябва да ги пазя.
Не съм пазарувала очила онлайн до сега.

# 463
Различни модели, но важното е да имат защита.
Почти през цялата година, тъй като от слънчева светлина и вятър ми се насълзяват очите.
Поръчвала съм три пъти.

# 464
Харесвам очила д геометрични форми. Нося слънчеви очила през цялата година. Пазарувала съм онлайн очила, да .

Общи условия

Активация на акаунт