Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 089
  • 469
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Нося очила ежедневно, диоптрични и слънчеви. Предпочитам деликатни рамки, но при слънчевите имам и Хавана стил.
Не купувам очила онлайн, искам да се видя, да усетя моите очила в реален магазин.

# 421
Очилата са любимият ми аксесоар , харесвам всякакъв тип очила , нося през цялата година и пазарувам онлайн и от оптики

# 422
  • София
Харесвам както по- класическите форми, така и по-екстравагантни, Досега не съм купувала очила онлайн, предпочитам да пробвам как ще ми стоят, тъй като не всички ми стоят добре.

# 423
  • плевен
Нося различни слънчеви очила.Харесвам класически очила, но имам и по цветни , с геометрични рамки.Нося ги целогодишно. Купувам от физически магазин и  онлайн .

# 424
Класически,които нося целогодишно и купувам от физически магазини.

# 425
  • София
Нося слънчеви очила целогодишно. Предпочитам тънки рамки и да не много тежки очилата.
Почти всичко купувам онлайн.

# 426
Харесвам различни като стилове очила, важното е да ми отиват. Нося слънчеви очила през цялата година, но най-вече през лятото.Досега не съм пазарувала очила онлайн, но защо пък не, ако ми харесат бих си купила.

# 427
  • София
Heart Разгледах ги, чудесни са! Много ефектни и забелязващи се.
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Точно такива, които да правят впечатление и да имат някаква закачка, дори и в цвета, но да изглеждат скъпо и класно.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да, дори и в момента, на снега. Тогава слънцето е най-силно. Nerd
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да, по принцип предпочитам да пазарувам онлайн, на спокойствие разглеждам всичко по секции.

# 428
Нося големи очила, през цялата година - лете , зиме...Simple Smile Купих веднъж, слънчеви очила на дъщеря ми, онлайн, но греда /много широки/ и повече не....

# 429
Предпочитам по-големи и квадратни очила. Нося ги основно летните месеци. Купувам и онлайн, и от физически магазини.

# 430
Харесвам по-големи очила, тъй като лицето ми е широко, по-класически модели, черен цвят или метал.Нося очила целогодишно, тъй като светлината ми дразни место очите, както и е вредно за кожата.  Пазарувам онлайн често, включително и слънчеви очила. Досега съм поръчвала по интернет 3 пъти.

# 431
  • in Wonderland
Харесвам различни като стилове очила, важното е да ми отиват. Нося слънчеви очила през цялата година, но най-вече през лятото.Досега не съм пазарувала очила онлайн, нп бих пробвала.

# 432
Предпочитам очила с деликатна рамка.  Носенето на слънчеви очила през цялата година е задължително за мен

# 433
Предпочитам очила с по-класическа форма и деликатни рамки, по-ярките цветове не са за мен, консервативна съм. Що се отнася до носенето на очила - целогодишно ги нося, очите ми са светли и светлината ме дразни. Обикновено пазарувам от физически магазин, за да се видя с очилата, но съм поръчвала и онлайн. Досега не съм връщала очила, което значи, че се справям и без пробване, но не чувствам така сигурна, както ако ги сложа в магазин, докато избирам.

# 434
Нося различни по стил  и цвят очила, защото обичам разнообразието.
Нося слънчеви очила през цялата година, защото очите ми са чувствителни и живея в южен град с много слънце.
Не съм пазарувала от онлайн магазин очила, защото предпочитам да ги меря във физически магазин, но задължително преди това разглеждам  и избирам модели онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт