Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 095
  • 469
  •   1
Отговори
# 405
Какъв стил очила предпочитате?-придпочитам  класическите очила с пластмасови рамки.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн не,защото не съм сигурна дали ще ми пуснат на 100%.

# 406
  • София
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
Отговор: Нося разнообразни като стил и цветове очила. Поддържам около 5-6 чифта слънчеви очила. Разбира се, трябва да ми отиват и допълват стила ми. По отношение на изискванията: задължително рамките да бъдат пластмасови - да нямат метал, защото се оказа, че кожата ми реагира доста със зачервяване и парене, ако се докосне до метала на рамките. Другото ми изискване е да нямат онези силиконови части, които лягат върху носа, защото се отбелязват и зачервяват кожата. Надеждната защита от слънце е базово изискване и въобще не бих я отбелязала.

🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Отговор: Винаги в чантата имам слънчеви очила, ако денят е слънчев.

🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Отговор: Не. Има достатъчно физически оптики, в които мога пробвам различни модели.

# 407
Нося ежедневно очила за работа с компютър с метална рамка,класически модел .Слънчеви  очила също ползвам и лято и зима.Не съм купувала очила онлайн,но разглеждам и като отида в оптика знам към какво да се насоча.

# 408
Стил Френски (като на Катрин Деньов)
През цялата година нося
Не купувам онлайн

# 409
Предпочитам класически модели, съобразени с формата на лицето.
Нося слънчеви очила целогодишно и не пазарувам онлайн.

# 410
Обичам да нося нестандартни очила. Обичам да експериментирам, защото така се вдъхновявам и ми носи настроение една яка рамка за очила.
Нося диоптрични очила, но и слънчевите са ми с диоптър.
За мен освен че са средство за виждане, са и аксесоар който е много красив!
 Нося всякакви очила: пъстри, цветну, пластмасови и метални рамки.
С всякаква рамка се възприемам.
Online  си вземам слънчеви очила без диоптър, защото така нося лещи.

# 411
Харесвам очила с нестандартни рамки и цветове. Пазарувам очила от физически магазини.

# 412
Харесвам класически, изчистен тип слънчеви очила. Нося ги целогодишно. Не съм купувала онлайн досега.

https://www.optika.bg/product/adidasoriginalsor006153g55

# 413
Харесвам класически очила, нося ги през цялата година. Рядко пазарувам слънчеви очила онлайн, защото не мога да приценя как ще ми стоят.

# 414
Нежни , класически стил, кафяви очила.
 Нося очила целогодишно.
Не съм досега

# 415
Предпочитам класически стил слънчеви очила с по-тъмни стъкла. Нося ги през цялата година. Не пазарувам онлайн.

# 416
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
Харесвам всички стилове очила, но лично на себе си предпочитам класически, по-семпли, обикновени.

🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Не нося, а трябва. Със светли очи съм и слънчевата светлина наистина ми се отразява, да не говорим за "гневните" бръчки, които имам... и като има слънце, и като присвия очи...

🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Не, до сега очила не съм.

# 417
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - предпочитам с тънки, метални рамки и стъкла, които да не са черни. Лично на мен ми харесват повече с големи стъкла или тип котешко око.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - да
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - да

# 418
  • Русе
Харесвам слънчеви очила с форма на рамката "котешко око" и леко прозрачни стъкла.Нося ги предимно през лятото и когато шофирам.
Предпочитам да купувам всичко онлайн!

# 419
Нося слънчеви очила целогодишно. Не купувам онлайн. Имам класически и деликатни рамки, но съм любопитна как биха ми стояли кехлибарените.

Общи условия

Активация на акаунт