Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 096
  • 469
  •   1
Отговори
# 390
харесвам класически, но да покриват цялото око
нося слънчеви очила през цялата година (зимата слънцето е много ниско)
предпочитам да купувам в магазин и да пробвам очилата, отколкото онлайн

# 391
  • Хасково
Нося слънчеви очила през цялата година,и предпочитам очила с деликатна рамка.
Пазарувала съм онлайн слънчеви очила.

# 392
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? Слънчевите очила за мен освен средство за предпазване на зрението са и аксесоар. Точно за това имам различни стилове слънчеви очила според облеклото и повода/ежедневие, разходка сред природата, спорт/.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Обсолютно през цялата година!
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Пазарувам както във физически магазини, така и онлайн.

# 393
Нося класически слънчеви очила, целогодишно. Купувам само от физически магазин.

# 394
🕶 Какъв стил очила предпочитате? - класически слънчеви очила, с не много дебела рамка
🕶 Носите ли слънчеви очила през цялата година? - не, главно през лятото
🕶 Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - не, предпочитам да купувам от физически магазин, след проба

# 395
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Всякакъв стил нося.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? -  Да , няколко пъти съм поръчвала онлайн

# 396
Да , слънчеви очила нося през цялата година не защото ги ползвам като моден аксесоар, а защото имам нужда от тях. Купувам си ги от физически магазини, защото нося по -спортен стил.

# 397
Харесват ми или по-големи или малки слънчеви очила. Интензивно сини стъкла, затъмнени. Не нося през цялата година и до сега не ми се е налагало да пазарувам онлайн.

# 398
Купувам класически слънчеви очила, които нося и през зимата. Не съм пазарувала онлайн.

# 399
Предпочитам спортен тип слънчеви очила - да са задължително с доста тъмни стъкла и добре да предпазват да не минават слънчевите лъчи отстрани или отгоре. Харесва ми рамките да са интересни - с акцент или мотив, който привлича вниманието.
Нося слънчеви очила целогодишно, защото съм със светли очи и дори и малко слънце да се покаже, пак ми е неприятно за очите и ме дразни.
До момента не съм купувала очила онлайн.

# 400
Целогодишно нося слънчеви очила. Фен съм на рейбан и имам няколко от техните модели

# 401
Нося слънчеви очила целогодишно , предпочитам авиаторски ,но не купувам он лайн

# 402
Нося очила целогодишно диоптрични,а когато съм с лещи задължително слънчеви .Харесвам класически,изчистени модели, големи стъкла,за да покриват добре окото.Онлайн очила не съм поръчвала досега,само лещи.

# 403
  • София
Нося слънчеви очила целогодишно, те имат предпазващ ефект разбира се, но и са част от стила на човек. Възприемам ги като аксесоар по-скоро. Избирам елегантни модели.

# 404
Харесвам  повече спортно-елегантни очила, които нося почти целогодишно, особено при силно слънце и сняг. Рядко обаче  пазарувам онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт