Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 102
  • 469
  •   1
Отговори
# 375
Нося слънчеви очила целогодишно , като предпочитам авиаторски модели .
Не пазарувам очила он лайн ,предпочитам да видя на живо как ми седят .

# 376
Нося всякакви стилове очила,  през всички сезони. Не си поръчвам онлайн.

# 377
  • Бургас
Харесвам класически стил очила с деликатна рамка . Повече нося очила през летния сезон, зимата - по-рядко. Не съм купувала досега очила онлайн, предпочитам да пробвам как ще ми стоят, тъй като не всички видове ми стоят добре.

# 378
Предпочитам класически очила, както и Хавана стил, старая се да ги ползвам целогодишно. До този момент не съм купувала очила онлайн, защото се притеснявам, че моделът може да не ми пасне.

# 379
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
Предпочитам класически очила.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Да нося очила цялата година.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Пазарувала съм онлайн слънчеви очила.

# 380
Котешко око или тип "nurd", с черни рамки, класически. С поляризация и защита от екранна светлина. Слънчеви очила не нося понякога през зимата.
Слънчевите очила са ми с диоптър, така че слънчеви очила не пазарувам онлайн.
Евентуално избирам рамка само.

# 381
Нося слънчеви очила, почти постоянно. Предпочитам класически стил, изчистени, не много шарени очила

# 382
Какъв стил очила предпочитате?
 Класически, обикновено черни или тъмно кафяви.

🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Абсолютно през цялата година нося.

🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила
онлайн?
Джаз основно онлайн пазарувам, понеже има опция пробвай и върни в повечето сайтове.

# 383
1. Какъв стил очила предпочитам?- Предпочитам класически стилове като авиаторски или котешко око, които са универсални и подчертават чертите на лицето.
2. Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да, защото UV лъчите са вредни и през зимата, особено при сняг, който отразява светлината.
3. Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?- Да, удобно е, но винаги се уверявам, че има информация за UV защита и политика за връщане, ако не паснат.

# 384
Нося очила който ми отиват.
Слънчеви очила нося целогодишно когато има слънце .
По някой път се доверяват и на онлайн пазаруване .

# 385
Предпочитам очила с деликатна рамка. Нося слънчеви очила целогодишно, дори и без слънце. Не съм купувала очила онлайн… би ми било трудно да преценя, дали ще отиват на лицето ми

# 386
  • ЛОВЕЧ
Нося класически слънчеви очила, целогодишно. Имам определени изисквания за цвета и формата на рамката, големината на стъклото. Купувам само от физически магазин

# 387
Предпочитам елегантни очила с тънки рамки.
Нося слънчеви очила през цялата година.
Пазарувам слънчеви очила онлайн.

# 388

Отговорете на следните въпроси:
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?  Нямам определн тип - важното е да ми отиват
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да нося целгодишно.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Не съм купувала онлай, предпочитам да ги премеря на място.

# 389
Нося слънчеви очила почти през цялата година. Нямам определен стил очила, които предпочитам. Купувам всякакви, които ми отиват. Онлайн не съм купувала очила досега.

Общи условия

Активация на акаунт