Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 105
  • 469
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Heart Разгледах ги, чудесни са! Много ефектни и забелязващи се.
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Точно такива, които да правят впечатление и да имат някаква закачка, дори и в цвета, но да изглеждат скъпо и класно.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да, дори и в момента, на снега. Тогава слънцето е най-силно. Nerd
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да, по принцип предпочитам да пазарувам онлайн, на спокойствие разглеждам всичко по секции.

# 361
  • София
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
За слънчеви очила: да не са много тъмни стъклата, по-скоро от светлите стъкла. С големи стъкла - да закриват изцяло очите и повече. Светла или средно тъмна рамка /да не е черна или тъмно кафява/.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Главно нося през лятото. През другите сезони по-малко.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Не, винаги на място в оптика - трябва да се пробват Simple Smile

# 362
Харесвам очила с тънки рамки.
Предпочитам да пазарувам онлайн, защото мога да разгледам спокойно.
Слънчеви очила нося предимно през лятото.

# 363
Харесвам слънчеви и диоптрични очила с класическа рамка.
Нося слънчеви очила през цялата година.
Предпочитам да купувам очила онлайн, ако харесам модел, който знам, че ще ми пасне.

# 364
Предпочитам големи, тъмни слънчеви очила. Харесва ми да са по-извити.
Нося ги целогодишно (особено докато шофирам).
Купувала сум и онлайн, но не винаги ми стоят добре.

# 365
Класически рамки винаги избирам , нося  специални защото диоптрите са ми доста големи.
Поръчвам доста често онлайн , защото реално вимаги избирам едни и същи модели.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 06:37 от simoonka

# 366
Предпочитам класически и елегантни рамки за очила. Нося слънчеви очила през цялата година, тъй като те не само предпазват очите ми от вредните UV лъчи, но също така добавят усещане за стил към облеклото ми. Предимно пазарувам слънчеви очила онлайн, защото е удобно и има по-голям избор от опции в сравнение с физическите магазини. Освен това често намирам страхотни сделки и отстъпки при онлайн пазаруване.

# 367

Избирам слънчеви очила, които да ми подхождат на лицето, ограничени модели ми стоят добре, имам по -особена форма на лицето. Избирам класически цветове - черни и кафяви рамки предимно.
Нося слънчеви очила предимно лятото, но се случва и в слънчеви дни и в други сезони да нося.
Не пазарувам онлайн, за мен е много важно да ми стоят добре очилата и не мога да преценя без да съм пробвала

# 368
  • Бургас
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?  - нося очила, които ми отиват и ми харесват.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - нося слънчеви очила целогодишно, като имам няколко чифта само за лято, няколко само за зими и всесезонни
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - да, зная кой модел очила как ще ми стои и до сега нямам неуспешна покупка.

# 369
  • София
Няма стил на очила, които да предпочитам- отивам на място и направо пробвам, каквото ми грабне окото. Нося ги през абсолютно цялата година. До сега никога не съм купувала слънчеви очила онлайн.

# 370
Харесвам класически очила.
Нося слънчеви очила почти целогодишно.
Да, пазарувам очила онлайн.

# 371
Предпочитам класически дизайн. Нося, когато шофирам.
Не купувам онлайн, защото предпочитам да се видя, преди да купя.

# 372
Харесвам рамки котешко око, предимно ги поръчвам онлайн.

# 373
Харесвам  класически очила, които нося целогодишно. Предпочитам да се видя с тях,  затова не купувам очила онлайн.

# 374
  • Пловдив
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - харесвам класически очила
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - да
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - не съм, но бих пробвала

Общи условия

Активация на акаунт