Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 110
  • 469
  •   1
Отговори
# 345
Иска ми се да нося различен тип очила, но на моето лице не подхожда всичко, което харесам. Много трудно си избирам, дори от физически магазини и затова не пазарувам от сайтове. Нося слънчеви очила целогодишно.

# 346
Нося това, което ми подхожда.
Не нося през цялата година, тъй като нося диоптрични очила.
Не съм пазарувала онлайн до сега.

# 347
Харесвам класически очила. Нося всеки ден,без пропуск на слънце ☀️!

# 348
Предпочитам класически слънчеви очила, не нося през цялата година ,
 купувам онлайн.

# 349
  • София
Здравейте!
Нося черни очила, големи за предпочитане. Нося ги почти целогодишно. Не купувам очила онлайн, а само в оптика, за да мога да се видя дали ми отиват.

# 350
  • София
Обичам рамки тип 'котешко око'. Нося през цялата година, да. Поръчвам онлайн, разбира се

# 351
Харесвам се с класически очила с деликатна рамка, които нося целогодишно, при силно слънце. Предпочитам да се видя с тях, затова купувам от физически магазин .

# 352
Предпочитам слънчеви очила с класическа форма. Зимата не нося слънчеви очила по принцип. Не купувам онлайн слънчеви очила, предпочитам да си закупя в оптика за да преценя как ми стоят.

# 353
Харесвам класически очила с някакъв открояващ се малък детайл на рамката. Нося слънчеви очила целогодишно, очите ми са доста чувствителни към слънцето. Предпочитам да се видя с тях, затова ги купувам от физически магазин.

# 354
Нося слънчеви очила целогодишно. Обичам са експериментирам и да се разнообразявам. Стига да ми харесат и да ми отиват няма значение дали са класически или не. Не съм пазарувала очила онлайн до сега.

# 355
Харесвам класически модели очила, предимно в кафявата гама. Нося слънчеви очила през цялата година. И да купувам и онлайн и от физически магазини.

# 356
Нося очила през цялата година, започнах, когато започнах да шофирам активно. Най-често нося класически, със среднодебела рамка или авиаторски, равни отгоре

# 357
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?   класически очила, харесвам и по-разчупени модели, но не мисля, че ми отиват
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да, ежедневно.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Рядко

# 358
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Не робувам на определен стил, склонна съм да пробвам, и ако ми харесат и ми стоят добре купувам, дори и да не съм носила такъв вид досега.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да, слънцето не ми понася добре на очите и ги нося през цялата година, когато има слънце.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Не, до сега никога не съм. Предпочитам да ги видя и да ги пробвам на място. Въпреки, че ако попадна на хубави очила, на добра промоция, може би бих рискувала.

# 359
Здравейте,обичам да нося големи очила,с кафяви стъкла и златикта рамка,стилни и изчистени.Ползвам ги по-скоро като аксесоар

Общи условия

Активация на акаунт