Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 085
  • 469
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Нося очила през цялата година.
Предпочитам пластмасови рамки, защото са по малко натоварващи за лицето ми.
Предпочитаният модел от мен е пеперуда. Поръчвала съм досега 2х онлайн.

# 31
Харесвам  класически очила, които нося целогодишно, при силно слънце и сняг. Предпочитам да се видя с тях,  но често пазарувам онлайн.

# 32
  • Ruse, Bulgaria
Предпочитам очила с метални рамки. Нося слънчеви очила през цялата година. Досега не съм пазарувала слънчеви очила онлайн.

# 33
  • София
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? Разнообразявам, не робувам само на един стил. Важното е да подхождат на формата на лицето ми. Обичам огледални, но ако и други ми харесат, прибягвам към покупка.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да, пазя очите си и през цялата година нося слънчеви очила.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Досега не съм пазарувала, защото ми е било по-удобно да отида в оптика и на място да си избера, да видя как ми стоят.

# 34
Отговорете на следните въпроси:
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Предпочитам възможно най-тъмни стъкла и големи рамки. Нися през цялата година слънчеви очила, защото нося и лещи. Купувам и онлайн.

# 35
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Обожавам слънчеви очила!Нещо като мания са ми.Нямам конкретни предпочитания на форми, стига да ми отиват на лицето.Цветовете винаги са разнообразни и обичам да ги съчетавам с облеклото.Те са ми любимия аксесоар който нося целогодишно, а лятото ми е немислимо да съм без тях!

# 36
Харесвам класически стил очила с деликатна рамка . Повече нося очила през летния сезон, зимата - по-рядко. Не съм купувала досега очила онлайн, предпочитам да пробвам как ще ми стоят, тъй като не всички видове ми стоят добре.

# 37
Предпочитам класически стил очила, като квадратните рамки. Те са много универсални и могат да се комбинират с различни облекла. Освен това, харесвам и немного експериментални модели, които добавят индивидуалност на визията ми.
Старая се да нося целогодишно слънчеви очила, очите ми са много чувствителни и по препоръка на офталмолог нося и през зимата.
Да, често пазарувам слънчеви очила онлайн! Това ми позволява да разгледам много различни модели и марки, без да губя време. Освен това, много онлайн магазини предлагат опции за проба и връщане, което е много удобно. Не забравям и да чета отзиви, за да бъда сигурен в качеството на продукта.

# 38
Харесвам очила с квадратни и правоъгълни форми с тънки рамки. Предпочитам да си ги избера на живо в оптика, но ако много харесам някой модел, го купувам и онлайн.

# 39
Стига да ми хареса как стоят, нося всякакви при слънце. Предпочитам да пазарувам от физически магазин, като в повечето случаи първо разглеждам онлайн, за да се ориентирам в модели и цени.

# 40
Харесвам очила с тънка рамка. Нося постоянно слънчеви очила, защото съм с лещи и слънцето много ми оречи. Пазарувам онлайн, но предпочитам преди това да аъм видяла на живо и да съм видяка как ми стоят.

# 41
  • Бургас
Нося всякакви очила стига да се харесам с тях. Като че ли преобладават тип котешко око.
Нося целогодишно слънчеви очила.
Купувала съм онлайн очила.

# 42
  • софия
Харесвам интересни модели очила. Нося ги целогодишно. Досега не съм купувала онлайн.

# 43
Харесвам както класически, така и по-авангартни рамки. Нося очила непрекъснато, както слънчеви, така и диоптрични. Пазарувам от физически магазини, за да съм сигурна че рамките са подходящи за моето лице.

# 44
Харесвам слънчеви очила и имам различни видове. Нямам определен ситл, съчетавам ги с тоалета.

Общи условия

Активация на акаунт