Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 092
  • 469
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Нося класически очила, задължително с поляризация и не ги свалям от главата си цяла година.
Предпочитам да купувам от физически магазин, за да преценя дали стоят добре на моето лице.

# 16
  • При децата ми
Харесвам класически тип очила с не много дебели рамки, тъй ката не искам да ми скриват лицето.
Да нося целогодишно слънчеви очила, почти никога не излизам без слънчеви очила. Досега не съм пазарувала слънчеви очила онлайн. Предпочитам от физически магазин за да преценя как ми стоят.

# 17
Харесвам се с класически очила с деликатна рамка, но обичам и да експериментирам с нещо цветно и разчупено. Нося целогодишно, защото съм с чувствителни очи.Предпочитам да се видя как ми стоят затова купувам от физически магазин. 😊

# 18
Харесвам различни стилове очила, които нося през всички сезони. Не си поръчвам онлайн, защото шанса да не ми отиват е голям.

# 19
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Класически, които да си отиват с всичко.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Нося когато е слънчево.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Онлайн не пазарувам, предпочитам да меря на място за да видя дали ми отиват.

# 20
  • Sofia
Предпочитам по-големи очила, по-екстравагантни и сцветен мотив. Нося целогодишно, тъй като прекомерната светлина ме кара да си бръчкам лицето. Пазарувам онлайн всичко, което означава и слънчеви очила.

# 21
Харесват ми слънчеви очила с класическа рамка в черен или кехлибарен цвят. Нося ги през цялото лято, както и през пролетта. Обичам да пазарувам очила във физически магазини, за да съм сигурна че моделът ще ми допадне. Sunglasses

# 22
  • София
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Класически очила с деликатна рамка.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Не, предпочитам да видя как ми стоят.

# 23
  • Велико Търново
Имате страхотни предложения и като марки и като цени на сайта на Optika. bg
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - всякакви - буквално! Имам с цветни рамки, имам тип авиатор, маска или силно изрязани. Единствено котешко око не ми допадат.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - да активен шофьор съм и стига да има слънце винаги съм с очила в колата и на улицата.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - да, знам кои модели ми стоят добре и може би само веднъж съм имала неуспешен онлайн избор.

# 24
  • София
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?  На мен ми отиват големи рамки.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да, имам светли очи, които са много чувствителни към светлината.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?  Не. Трудно намирам очила, с които да се възприема дори на живо, онлайн няма шанс.

# 25

🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Всякакви, за щастие голяма част от тях подхождат на чертите и формите на лицето ми.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да.

# 26
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - елегантни и в същото време затъмняващи, защото имам светли очи и така ги предпазвам.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - да , нося целогодишно.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да.

# 27
Харесвам класически очила, но много искам и такива със сини стъкла например или пък цветна рамка, нещо по-различно и интересно.
Нося целогодишно, защото често ме дразни светлината, заради недоспиване.
Онлайн никога не съм пазарувала слънчеви очила, защото предпочитам да меря на място.

# 28
Обичам да имат няколко различни по стил слънчеви очила, за да са допълнение към облеклото ми.
Не съм пазарувала онлайн никакви очила.
Нося целогодишно, ежедневно слънчеви очила.

# 29
🕶️ Очилата, които предпочитам са различни като форма и цвят, често идборът им е продиктуван от настроението ми и облеклото.
🕶️ Нося слънчеви очила през цялата годината, като сменям само стила на очилата
🕶️ Пазарувам слънчеви очила онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт