Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 087
  • 469
  •   1
Отговори
# 45
Предпочитам очилата да са ми удобни, но с рамки, привличащи вниманието. Нося очила целогодишно и често ги избирам и закупувам онлайн.

# 46
Нося очила с метални рамки, не много затъмнени, с УВ защита.
Ползвам само лятото и не пазарувам онлайн, защото предпочитам да пробвам как ми стоят.

# 47
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Предпочитам тип котешко око.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да, когато слънцето е силно.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Няколко пъти съм си поръчвала онлайн, но само 1 чифт съм запазвала.

# 48
Харесвам тип бъбрек.
Нося целогодишно
Никога не съм купувала онлайн. Трябва да ги пробвам задължително

# 49
  • Пловдив
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - класически
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - не излизам без слънчеви очила
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да! Последните ми ги закупих онлайн

# 50
Предпочитам класически слънчеви очила, не нося през цялата година и не купувам онлайн.

# 51
  • Плевен
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
- Класически, спортен и елегантен в зависимост от облеклото, мястото на което съм и обкръжаващата ме среда;
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
- Не, нося основно лятото и то при истинска нужда от тях, а не че е модерно;
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
- Не, никога. Това е продукт който трябва да го премериш и да се погледнеш в огледалото;

# 52
  • на последния етаж
Предпочитам класическите очила, които нося целогодишно.  Рядко пазарувам онлайн, тъй като искам да пробвам очилата преди да ги купя.

# 53
  • София-Младост
Диоптричните ги предпочитам с тънка рамка.
Нося през цялата година слънчеви очила и най-малкото слънце ме кара да бръчкам чело, защото съм със светли очи.
Не, не  съм до момента, а има толкова хубави модели, но без да ги видя как ще ми стоят, не смея

# 54
- Какъв стил очила предпочитате? - класически;
-  Носите ли слънчеви очила през цялата година? - не излизам без слънчеви очила;
- Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да! Последните ми ги закупих онлайн;

# 55
  • Пловдив
Предпочитам очила с по-големи стъкла, защото главата ми е малко голяма Wink Нося слънчеви очила само през лятото. И да, пазарувам очила онлайн.

# 56
  • София
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? Класически, удобни и красиви.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Нося през цялата година, имам чувствителни очи и са с мен непрекъснато.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Предпочитам да пробвам, но изгодна ли е цената поръчвам и на сляпо.

# 57
  • София
🕶️ Харесвам класически очила тип котешко око в черни или кафеви тонове и с дебели рамки.
🕶️ Нося очила през цялата година. Имам чувствителни очи и ги предпазвам. Навън нося слънчеви, а в помещения с прекалено много изкуствена светлина слагам предпазни очила. С годините ми се развива т.нар.тунелно зрение, затова напоследък посягам и към очила с жълти стъкла предвид сумрака в този сезон (тип за шофиране привечер).
🕶️ Основно онлайн пазарувам слънчеви очила, но си знам размера и се ориентирам лесно.

# 58
  • София
Харесвам слънчеви и диоптрични очила с деликатна рамка и класически модели.
Нося слънчеви очила през цялата година.
Предпочитам да купувам очила на място в оптика, но понякога пазарувам и онлайн, ако харесам модел, който знам, че ще ми пасне.

# 59
Харесвам  класически очила, които нося целогодишно, при силно слънце и сняг. Предпочитам да се видя с тях,  но се е случвало да  пазарувам и онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт