Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 094
  • 469
  •   1
Отговори
# 60
Харесвам очила с многоъгълна рамка, но рядко ги слагам през зимата - обикновено когато съм на планина и има силно слънце.
Предпочитам физически магазин, защото така мога да видя как ми стоят.

# 61
🕶  Какъв стил очила предпочитате?
Предпочитам класически стил, но често залитам и по доста нестандартни модели.
🕶 Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Да - задължително,
🕶 Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Вече познавам формата на очилата , който биха ми отивали и все по често пазарувам онлайн

# 62
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - тънки рамки, средно-голяма квадратна форма, кафяви стъкла
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да, не мога да живея без слънчеви очила
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да, пазарувала съм слънчеви очила онлайн и то сполучливо

# 63
  • Пловдив
Очите ми сълзят от почти всичко, слънце, вятър и за това слънчевите очила са с мен целогодишно и ги нося не само от суетност, а и от необходимост. Харесвам да са с тъмни стъкла, метална рамка и да имат някакъв интересен акцент. Пазарувала съм онлайн, просто знам каква форма ми отива и до сега винаги съм уцелвала подходящите за мен.

# 64
Нося очила, които подчертават извивката на лицето ми, не са прекалено малки или големи и са стилни. Нося през цялата година, особено когато шофирам. Важно е за мен очите ми да са предпазени, но и ги използвам като моден аксесоар и съчетавам цветово.
В повечето случаи предпочитам да пазарувам във физически магазин, за да изпробвам моделите.

# 65
Нося очила през цялата година,винаги избирам с лека и удобна рамка.Купувам от оптики лично,защото трябва да се видя

# 66
  • Банско
Пазарувам всякакви очила онлайн. Последно си купихме семейно два вида и един на детето + промоция още еин подарък. Предпочитам марковите очила и модерните за годината. Спазвам тенденциите. Носия слънчеви очила през цялата година.

# 67
  • София
Нося класически слънчеви очила целогодишно. Винаги поръчвам онлайн, след което ми сменят стъклата със слънчеви диоптрични, защото съм късогледа.

# 68
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Предоопитам класически очила, с тънка и лека рамка.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да, нося ги през цялата година и особено докато шофирам. Винаги имам един чифт и в колата.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Ако съм сигурна, че са формата, която ми отива да, поръчвам и онлайн.

# 69
  • София
Нося очила през цялата година,слънцето не е за подценяване.Харесвам дебели рамки,но не купувам онлайн,за мен е важно да премеря преди да купя.

# 70
🕶 Какъв стил очила предпочитате? Класически очила, както и тип котешко око, със средно дебели рамки.
🕶 Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да, дори през зимата. Не забравям никога в чантата си чифт очила.
🕶 Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Да.

# 71
Нося слънчеви очила целогодишно , като предпочитам класически модели , с тъмна рамка и стъкла.До момента не съм пазарувала очила онлайн .

# 72
Какъв стил очила предпочитате?
Тип котешко око.
Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Да.
Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Да.

# 73
1. **Какъв стил очила предпочитате?** 
Предпочитам класически и елегантни стилове, които са подходящи за всякакви поводи. Обичам минималистични дизайни, но също така не се колебая да избера и нещо по-модерно от време на време.

2. **Носите ли слънчеви очила през цялата година?** 
Да, носенето на слънчеви очила е важен навик за мен, независимо от сезона. Защита от UV лъчи е необходима както през лятото, така и през зимата.

3. **Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?** 
Да, често пазарувам онлайн, защото така мога да разгледам много модели и да сравня цени. Освен това, е много удобно да получа очилата директно у дома.

# 74
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
-На моя тип лице най-много отива формата котешко око.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
- Преди носих само пролетта и лятото, но напоследък започнах да нося и през студените дни, тъй като слънцето може да бъде все така ярко.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
-Да, пазарувала съм, не само за себе си, а и за подарък.

Общи условия

Активация на акаунт