Още мами АВГУСТинки се нареждат в бременлийските дружинки!

• 27 224
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Димяни ,ето снимка за Райче. http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs163.snc3/19047_10 … 815_4133064_n.jpg!  Жалко ,че тук вече е свършил работата.Тази снимка е от миналото лято -моя колежка го отмъкна на вилата си.С мъжа й го лигавили здраво ,че и се изпишквали чак. Laughing Това ,което казва Тигито ,за прицелване в камъче или листенце върши чудесна работа! Simple Smile Също и изречението:Хайде покажи сега на ееей това куче как можеш да пишкаш сам. Joy

vasq78 аз пък трябва да давам обяснения защо АЗ пишкам седнала  ooooh! Като му кажа, че съм момиче, и нямам пишо, той ме поглежда недоверчиво и ми казва: неее имаш бе!  hahaha
Joy Това ме срази!!!
Дезита ,не ми казвай ,че ходят до 4 годишни с памперс. Crazy
И пак за чурките - Лъчо казва ,че в пишлето му има акула и като си дръпне кожичката да скрие главичката казва супер наивно и учудено :"Няма я акулата ,изгубих я!" Laughing

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 08:22 от крокодил

# 286
Добро утро  Hug Не помня от кога не съм ставала толкова рано  Crazy
Ако имаше сега и кой да ми направи едно кафе  Flutter

И ние сме още с памперс  Tired от известно време започна да проявява интерес към гърнето и ако благоволи да седне нямаме празно  Peace Но още изобщо не си казва  Crossing Arms Приема го още само като игра  Rolling Eyes
Дезита чакай малко, бе, къде си се разбърсала с махането на памперса. Като тръгне на училище сам ще си го махне, споко, има време  Joy
 Hug

# 287
  • София
Мерси милички Simple Smile ще опитам тези варианти!  Hug

# 288
Дезита Joy

ох,сутринта само смешки чета,явно днес ще ми е весел ден Grinning

за чурката к'во да ви кажа,след миене на дупе,сяда заголва чурката и си казва ето я чуката и я пипа,явно го е гъдел и почва ох,ох после я прибира опъва кожата и с доволен тон ето я ибата разбирай рибата Joy

много са смешни малките мъже,а татко му вика ,че е дуплю,нали той ми го мие на мивката ,аз не го вдигам ,и малкия заявява с сериозен глас не съм дуплю Joy

# 289
  • София
Здравейте  Hug.
Димяни, Дани, го научихме, по точно татко му, да пишка прав, точно както Тиги ти е предложила. Първо в банята "я, уцели дупчицата (сифона)", после навън "хайде да напишкаме ей онази тревичка или мравка" и на него му беше забавно и пишкаше.
Кроки, в Германия, не само, че до 3 - 4 години са с памперси, ами са и с биберони. Никога няма да забравя едно съседче, което тогава беше на 5 и като се разлигавеше или се тръшнеше на земята и майка му му буташе биберона в устата ooooh!.
Фети, стискам палци за утре. Дано хомеопата да помогне на Неди Praynig.
Ади, хубаво е, че резултатите са ти добри Grinning.
Гита, браво на детето Peace.
Момичета, не се притеснявайте, че още не сте махнали памперсите. При едни става по - рано, при други по - късно, но при всички става. Да сте видели дете на 3 - 4 години с памперс. Важно е да сте търпеливи и постоянни. И аз с Дани се бях отчаяла, но точно 1 месец преди да тръгне на градина чудото стана и започна да си казва.

# 290
Добро утро!!!

Уморихте ме от смях,явно голям купон ме чака. hahaha hahaha hahahaРиби,акули,покрили се,разкрили се Joy

ЛуЧЕСТИТО БЕБЕ на колежката ти  bouquet

Времето и днес е чудно,ще поемаме на вън.

Лек и усмихнат ден на всички Hug

# 291
  • В светлината на слънцето
Ей, ама сте писали като за световно. Че и забавление е падало здраво. А аз пак изпуснала. Crossing Arms Mr. Green
Ади, радвам се за добрите резултати.  Hug
Гита, честита ти говоряща госпожица и неползваща вече пампа.  Heart Eyes
Кроки, тази твоя колежка дали не се казва Емилия? Grinning
По темата
пампа - и ние сме в групата на носещите. Сашо си е с памперс, много често сух, но все още на дупето. Сутрин, вечер преди лягане, преди следобедното спане и понякога по време на игра си казва, че има пиш и пишка в банята - на гърне или на каналче. Мъжът ми се пробва да го учи прав, но май още му е рано. Абе той да се научи първо да не пишка в пампата, пък после другото. Иначе сам старателно избърква с влажна кърпа след чишкане пишондера. Аз не се притеснявам много, много за пампата - до първи клас няма начин да не я махнем. Mr. Green

Айде, оставям ви, че и днес бая работа ме чака. А утре каката има тържество - пролетно. Ще играят пиеска и тя е в главната роля. Има и едно супер дълго стихотворение, цяла поема. Crazy

# 292
Здрасти!
Така е, малките "пишовци" са особено забавни като дойде дума за "мъжествеността им"  Joy hahaha

Ние се върнахме от хомеопата, мина добре, доктора изписа 2 листа за Неди  Crazy Той се държа прилично, въпреки, че изтрещя към края  Rolling Eyes Дадоха ни някакви гранулки, за общото състояние, ще ги пием 2 седмици и после на котролен. ДАНО му се отрази добре и не вдига Т и разните му там кризисни състояния или поне да е леко изразено  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Разкажете ми за вашите как са приели този период моля  Hug

Поздрави!

# 293

Кроки, в Германия, не само, че до 3 - 4 години са с памперси, ами са и с биберони. Никога няма да забравя едно съседче, което тогава беше на 5 и като се разлигавеше или се тръшнеше на земята и майка му му буташе биберона в устата ooooh!.

Аха, така е. Ще добавя и тези, които на 5 години се возят в количка и краката им се влачат по земята !

Гита, не се засягай, не визирaх твоето дете и напълно разбирам радостта ти имайки предвид обстоятелствата. Говоря общо.  Wink На твое място и аз бих подскочила до небето, но изискванията ми ще растат правопропорционално с броя научени думи  Grinning

И при нас е изгряло великолепно слънце и мирише на пролет. Много ми се излиза, но няма кой да стои при децата докато спят и ще си остана вътре.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 16:32 от La vie en rose

# 294
 Здравейте и от мен.
Ние сме си вкъщи......нещо на разболяване отиват нещата, ама ще видим Confused
Кажете как го давате този Инфлуцид - Лу ти наскоро спасява дребосъците с него.Честито бебе на колежката ти/покрай теб само мъжкари/  stork-boy
 Еееееех пишете за чурки и акули и разни такива....  201uu колко исках момче и аз  Praynig ама тцъ. Е все някой внук дано ми се пръкне след 20тина години  newsm27

# 295
Инфлуцида или 3 пъти по 1 или през 2 часа по 1, като се стига до максимум 8 таблетки-за 2 дни е това интензивното и после още 5 дни 3 пъти по 1 . Аз давах през 2 часа  Peace

# 296
 Фетица - мерси за инфото  Hug дано помогне.Успех с хомеопатичното лечение.Вие при класически хомеопат ли ходихте?

# 297
Фетица - мерси за инфото  Hug дано помогне.Успех с хомеопатичното лечение.Вие при класически хомеопат ли ходихте?

мда..

# 298
Ходихме на консултация ,Тедката е 16кг и 100см bowuu

# 299
  • Germany
Особено голямо изумление настана като се разбра, че под махане на памперса - разбирам първо дневния и при добро стечение на обстоятелствата след седмица две, максимум месец и нощния - и тогава очите бяхаааа  Shocked "Ама нощния е нещо съвсем друго Фрау Станева, за него не мислете сега"  hahaha hahaha После колко се смяхме с мъжа ми в нас. А пък като говорите за ТВ - тук майка която пуска ТВ на децата по принцип се води много лоша, изоставяща децата си и други тъпотии ooooh! А пък ако някой разбере, че детето под 3г. някога е гледало детско филмче  ooooh! ooooh! това ще е темата на месеца и ще я сочат с пръст - образно казано, де  Wink Германците са едни много странни и интересни хора  Peace Много често смешни с разбиранията си, но за нас  Peace

Иначе такива случаи на големи деца с биберон и количка тук няма - това е доста екстремно, обикновено това са децата на  Thinking не знам как да се изразя  Thinking по тъпичките германиц  Embarassed Embarassed пак образно казано  Peace Всеки доктор тук ще ти каже, че тия неща - пампа, биберон, количка нон стоп - е нормално до 3г. после вече не е желателно!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт