Още мами АВГУСТинки се нареждат в бременлийските дружинки!

• 27 223
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Тиги,всичко ще е наред! Hug
Аз се държа няма как Party
Марти,знам че има още малко и се успкоявам с това Grinning знам,че щом ми е лошичко значи всичко е ок с бебче Heart Eyes
Охх...НАП болна тема Twisted Evil

Гита,браво  на Емма Simple Smile за пампа Party
Аз също бях изгубила надежда за махането му но Райън от раз започна сам да си казва Simple Smile
Само нощно време му слагам но на 15 дни имам 1,2 мокри памперса и мисля сега като се позатопли да го махна изцяло!
Сега проблема ми е,че пика на гърне и клекнал като го издържам обаче сега не трябва да го вдигам и не знам как да го уча да пишка прав Rolling Eyes
Давайте идей молЯ! Mr. Green

# 271
да сяда сам на гърнето Mr. Green

# 272
  • София
хахахах ейй Вале Simple Smile той си сяда сам но на вън не го нося със нас hahaha

# 273
Димияни, накарай тати да му покаже как става номера Wink въпреки, че рискуваш да почне да овяснява как "тати с голямата пишка, може да пишка прав, ей така! "  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама все пак, нека му покаже  Mr. Green Crazy

# 274
Димияни, накарай тати да му покаже как става номера Wink въпреки, че рискуваш да почне да овяснява как "тати с голямата пишка, може да пишка прав, ей така! "  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама все пак, нека му покаже  Mr. Green Crazy
Ей как ме разсмя  smile3532 Аз като имам момичета, не съм имала такима проблеми, макар че каката по едно време се мислеше за момче и пикаеше права /като я къпя в банята/, за 2 дена успях да и обесня, че момченцата пишкат така, защото имат...еди какво си и еди как си...и еле ме разбра  Joy
Тиги - знаеш, че всички стинснати палци от форумчето са с теб  Hug няма страшно
Гита - аз се върнах преди 1г.6 месеца на работа, просто имах дълга ваканция и бях почти два месеца вкъщи. smile3533
За памперсите - дневния го махнах на 1г6 месеца, нощен още слагам, ама вечер пие мляко и няма как да не и се допишква...
И на мен ми изчезна Анаморф /нейде екскурзийка нещо я Mr. Green/

# 275
vasq78 аз пък трябва да давам обяснения защо АЗ пишкам седнала  ooooh! Като му кажа, че съм момиче, и нямам пишо, той ме поглежда недоверчиво и ми казва: неее имаш бе!  hahaha

Тиги, и от мен имаш един чифт палци, всичко ще е ок  Hug

Аз от другата седмица почвам работа, дано утре хомеопата закрепи положението с кашлици и хреми  Praynig Praynig Praynig

# 276
Лелеееееее,много сте изписали бре.

Магазинчето се казваше Паяпа LaughingКъсно,ама все пак идва моят акъл Laughing

Аз бях при Велев-микробиологията ми е абсолютно чиста,а аз тека като река с бяло течение ooooh!Аман вече,цял живот ли ще продължава това чудо ooooh!

Лелеее,като ви чета какви питанки ви се създават с момците WhistlingКак да пикаят прави,как да им намериш обувки....то мома да гледаш си било рахат Laughing

# 277

Лелеее,като ви чета какви питанки ви се създават с момците WhistlingКак да пикаят прави,как да им намериш обувки....то мома да гледаш си било рахат Laughing

Истината е, че са голямо шоу момченцата  Laughing Crazy Heart Eyes Предстои ти забава от всякъде  Crazy , а и като се намеси и Ивон, ще е пълна лудница  Mr. Green Heart Eyes

# 278
# 279
# 280
Ехооо, здравейте и от мен  Heart Eyes

Марти, много ти е сладка Аничка и така хубаво приказва ! Извиках даже мъжа ми, за да чуе как пее дете на 2 и половина  Grinning Ние сме още далече от приказките, но иначе тананика правилно, явно има музикално ухо (това много ме радва).
Тиги, и моите палци са стиснати за вас, и четирите ! Напрегнато е преди операция, няма как, но тя е рутинна и вярвам че всичко ще е наред след това. Целувки на Яворчо. Heart Eyes
По въпроса за днешните деца, на мен ми е мъчно че са толкова различни. Няма комуникация, когато няма говор или той е некачествен, за жалост. Факта, че знаят от малки да тракат по клавишите на компютър или да говорят по телефон не ги прави по-интелигентни, в моите очи. Иска ми се детето ми да може да научи едно стихотвотение на изуст, което ще означава, че има памет и че може да се концентрира известно време в една дейност.

Ние сме още с памперси, за срам : и денем, и нощем. Ще ги махам пролетта, веднага щом се стопли, защото септември тръгва на училище (градина) и там ги искат "чисти". Иначе големия не го учим да пикае прав, и с малкия ще действаме по същия начин. По-чисто е седнал,за да не ми мирише на урина в тоалетната.

За обувките - Антон носи 24 номер, но му умаляват вече. Маратонки купих на Пума, номер 25 преди 6 месеца и те му умаляха (явно по-малки ги правят). Много съм доволна от вторите, скъпи бяха, но се чувства добре с тях и не дава да му обуваме други, та сега ще търсим подобни.

Ади, радвам се, за добрите резултати. Нека всичко върви като песен.  Wink

# 281
  • София
Фети,не иска да влиза с него в тоалетната то Райън е много специален мъж  Mr. Green оправия няма Simple Smile чудя се и се мая как да го излъба и в къщи да пишка прав и така да свикне и на вън  Thinking

Ади,браво  Hug

# 282
Димяни, аз се научих да го изпикавам прав. Събувам гащите до под коляното, бутвам дупето с коляно, за да си изнесе пишката напред и я хващам с два пръста  Joy. Е като падне налягането се опикава, ама един татко от блока каза, че така ще е дълго (имаше предвид завинаги, но аз знам, че моят мъж не ми опикава и трябва и синът да е така). Виж как подробно ти описах. Аз казвам да пишка на тревичката, да уцели някое камъче, листо и т.н. Издебни някое момченце, което пиша вън или тати да се изпикае зад блока, ако е в БГ Joy
А, да - изпикавала съм го и в бурканче. Най-чисто е и е супер да си имаш буркан, ако няма как да излезете (автобус, гадно учреждение).
Гита, бравос на вас. От раз става, нали. Аз не можах да повярвам как стана - сао 4 аварии и нито една нощна(пу пу пу)
Още по пикливата тема - докато е под упойка, ще оправим и пишката. Само да е здрав:)

# 283
  • Ланкър, планините Овнерог
По въпроса за днешните деца, на мен ми е мъчно че са толкова различни. Няма комуникация, когато няма говор или той е некачествен, за жалост. Факта, че знаят от малки да тракат по клавишите на компютър или да говорят по телефон не ги прави по-интелигентни, в моите очи. Иска ми се детето ми да може да научи едно стихотвотение на изуст, което ще означава, че има памет и че може да се концентрира известно време в една дейност.

Като до преди месец и дума не е обелила, не ще й се радвам на говоренето по телефон, ами и подскачам от радост. За стихове и не мечтая още. Комуникацията при нас е същата, както и със сестра й, но разликата между двете е от тук до небето (Констанца на тази възраст вече говореше съвсем нормално + "р")

......
Гита, бравос на вас. От раз става, нали. Аз не можах да повярвам как стана - сао 4 аварии и нито една нощна(пу пу пу)
.....

Да, бре, можело значи. Просто си й дойде моментът явно.

# 284
  • Germany
Морска, спокойно и Симон е с памперс  Peace Миналия месец бях на разговор с детската градина за Симон - тук и за децата от градините се насрочват дати за разговори .... чудо голямо, все едно много има какво да си кажем за 2г. Симон, но хайде  Laughing Laughing та като казах на учителката, че имам намерение лятото да му махна памерса - тя направо беше във възторг - толкова РАНО да се захвана с тази работа  hahaha hahaha чак ми стана смешно, ако знае какви са обичаите у нас  Joy Joy още от родилна зала на гърне, направо ще получи шок  Joy 
А като сменям памперса на Симон или пък е гол и батко му редовно идва и винаги го закача със следните думи: "Ей, малка чурке"  Shocked hahaha hahaha hahaha първия път като го чух направо си умрях от смях, все едно той е с много голяма  Joy
Нас хубаво, че не ни разбират какви ги дрънка Симон - вчера като го вземах от градината каза - Учителката изяда ако, гнусноо мамее  hahaha А на нейното бюрце имаше едно парче шоколадова торта или кекс, незнам точно -  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт