Още мами АВГУСТинки се нареждат в бременлийските дружинки!

• 27 223
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
 Записче!!!
Влизам за бързо и изчезвам, че ваканцията свърши Mr. Green
Лек ден от мен! До довечера
П.П.По закона на Мърфи, точно когато почвам работа след дъъъъъъълга ваканция, малката се разкашля...ама ще я видим #2gunfire

# 256
Марти Аничка е много сладка  Heart Eyes Мога само благородно да завиждам колко е напред с материала  Flutter Яни едва- едва прави изречения от по 3 думи, а какво остава и песничка да ми изпее  Blush
Сетих се да ви питам нещо - от една седмица обикаляме по магазините да търсим на Яни маратонки - нищо не можем да намерим. Вчера най-сетне купихме едни от Найк, не са кой знае какво, ама като няма никакъв избор  Tired Та въпроса ми е - какъв номер носят башите бръмбазъци? Ние взехме 26-ти номер, стелката не се вадеше, за да измеря крачето по нея и като обух успях да си пъхна пръста отзад- нали това беше критерия за мерене  Rolling Eyes Е, да, обаче Яни ходи като в паници... не са твърди иначе, мека е подметката, дали пък още не им е свикнал newsm78

# 257
Или и Неди е с около 25-26 номер точно на Найк маратонки. Миналата година взех едни 24.5 и сега не му стават. Иначе аз съм на мнение, че найкчетата са най-здрави сред маратонките. Неди кара цяло лято камиончето си в парка и успя да ги скъса на 4-тия месец, а др обувки им видя сметката за седмица  Peace

# 258
Фава, благодаря ти! Аз изчетох тук каквото намерих за анестезията при деца и ще се опитам не тревожно да си настоявам за проба на ръката. И без друго ще чакат кръвните изследвания. Аз лично си спомням да са ми правили такива проби при операцията за вадене на сливиците. Те явно ги правят винаги, ама аз съм една Stop идиотка ли да кажа,Милвето ли да кажа. Стискайте палци да е здрав.
Изчетох по форумите и за лекаря - виждам само, че оперирал детенцето от Сандански (за което плача всеки път)

Фетица, защо моето веднъж не си скъса едни обувки - директно ли да го записвам в университета да си седи на банката:)
Пак го влачих по магазини за мебели. В Айко се влюби истински в една кака(хубава, руса, лекар) - и я преследва, а вечерта репетира какво ще й каже другия път. Познайте какво: "ще кажа на русата, жълтата, моята кака дето как се въ'ти бетонобъкачката, и как сипва баге'а и как казва Фишъ Прайса(игра с цигри и балони) "ууууууууиииииииииииииииии - пук". Аз разбрах какво ще каже, тя едва ли. Обаче каката и хвърлих мухата, че от Явор се прихващата бебета и тя се размечта. Да не прихвана аз, де. Много като знам.
Иви,   bouquet  bouquet  bouquet Трябва вече да го водя Бояна пораснал на снимка.
Лулу, не пречи да се видим (не мога да покажа филм). Може да си нарочим среща на Мола (нали близо работиш). Седмица след операцията.
Не забравяйте - палците

# 259
Обядвам си аз и чета форума и се чудя кой ли ми липсва  Thinking И сега разбирам, че нашата Морска нимфа хич не се разписва в последно време подобаващо!!! Whistling Валке, не може така  Naughty Wink  Hug

# 260
Тя влиза само за да дочуе някоя клюкичка и си изчезва при Юнките.Няма с нас да се занимава,я Laughing
Кой я знае къде скита пк,времето се оправи и духна Laughing

И ние бая се поразходихме.Ходихме до Западният парк-Ивон беше особенно доволна,та и аз покрай нея,че нещо беснотията и тези дни трудно ми се побира в нервите Crazy

Маратонки-най-доволна съм от Геок-са.И до сега са здрави,но вече са с 3 номера по-малки.
Последно и взехме едни обувко-маратонки на "Пабловски" (някакви чешки),червени и лачени.Аз бях с огромни съображения относно лака,но искам да ви кажа,че не са мръднали,а ги носим 6 м.Обаче умаляха и сега иска пак лачени такива,а от къде ще ги намерим не пита.
В последно време купуваме обувки от един магазин на Витошка (целият е розов,но все не му помня името).Има стоки на Марикуита,и разни друго по-малко известни в Бг,но определно са супер здрави PeaceОт ЕКО също съм много доволна.

Димяни,на мъж ми намирисва тази твоята работа Thinking

Тиги,стискаме всичкиналини палци,които вече съвсем не са малък комплект Peace Peace PeaceВсичко ще е наред,ще видиш Hug

Марти,все да пиша,и все забравям-Аничка е страхотен бон-бон Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 261
Тиги стискаме палци и двамата с Яни fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Аз като чета за твоето умно момче и направо си ви представям като отидете в болницата и той как те милва и ти казва "не се притеснявай, мамо, всичко ще е наред"  spoko
Вярвам, че всичко ще мине по мед и масло и бързо ще забравите неприятните емоции  Hug

Аз пък днес 2 часа чаках да дойдат да ми оправят нета, че постоянно проблем има и ми прецакаха плановете за излизане  Tired

# 262
За мен ли говорите? Joy
хич не ми се пише ,а Юнките съм ги отсвирила,там се избиват яко комплекси Sick тук си ми е най добре Heart Eyes

к'во да ви кажа,добре съм,коремчето расте,скоро не съм ходила на ехо,Теди ми опъва нервите понякога е много добричък,но няма как,обичам го Heart Eyes тази сутирн ме пита мамо ти бичаш ли мене? отговора как да не те обичам мамо и той а ,сега бичаш ли ме? винаги съм те обичала мамо и ще продължавам да те обичам Heart Eyes деца какво да ги правиш Hug

# 263
  • В светлината на слънцето
Тиги, стискам и аз всички налични палци.  fingerscrossed Сигурна съм, че всичко ще е наред, а като се оправите с огромно удоволствие съм насреща за среща.  Hug
А всъщност ми се върти и една такава идея - какво ще кажете като се запролети да си направим една пролетна среща? Ще бъде супер, ако успеем да се съберем с вече порасналите малчугани. Hug
Морска,  Hug
Мен пък ми зачезна Анаморф нещо? Thinking
Обувки не мога да коментирам, защото Сашко е още със зимните боти. Вече определено трябва да купуваме пролетни, та ще видим какви ще са. Ади, това магазинче и аз много го харесвам. На Теди само от там купувах, но моделите за момченце нещо не ме грабват.

Ей, забравих да ви се похваля с най-важното, ама съм и патка.  Embarassed
Сутринта получих най-прекрасния SMS - с известие за бебе. Колежката ми роди бебон Калин. А преди малко намина и щастливият татко да черпи. А бебо е тооооолкова сладък, че направо ни идеше да нацелуваме монитора със снимките. Grinning

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 17:41 от lulumba

# 264
  • София
Тиги  Hug

Аманаморф и аз не я засичам дано всичко е наред! Praynig
Това магазинче наистина е хубаво но както е казала Лу мъжко нещо нищо няма интересно!
Ние за пролетта имаме едни кецове и едни маратонки на Адидас и за сега стига да видим само колко ще ни порасне крака!

Ади,това с гаденето ен го свързвай веднага с мъж де  Mr. Green снаха ми беше като мен пък я глей мома си имаме Crazy Party

Ох,на мен цял ден ми е лошо едвам се движа Rolling Eyes

# 265
Този Явор ме убива. Сега казвам на мъжа ми по телефона, че утре съм на грах (на диета съм) и Явор се обажда:
"Аз утре пък съм на царевица." Нахален е
 HugТони, дръж се

# 266
  • София
Здравейте  Hug.
Аз днес цял ден откарах в НАП и нищо не направих Close. Като казвам цял ден буквално го разбирайте. Отидох за едно удостоверение, а се оказа, че се водим по документи в чужбина и оттам като се тръгна по етажи, по клонове и това от 11 часа, та до 15.45  ooooh!. Накрая ми идваше, да им кажа да си ни оставят в чужбина, защото с тази неразбория и бюрокращина по - добре да си замина.
Тиги, стискам много палци на Яворчо. Всичко да мине като по вода Praynig. Имате ли вече дата за операция?
Фава, важно е, че пневмонията е зад гърба ви и сега детето е здраво. Дано вече да нямате такива случки Praynig.
Или, моя бръмбазък носи 25 номер. Тази сутрин ходихме до К&К да им купувам пантофи, че старите за 3 месеца заминаха ooooh!. Гледах за обувки, имаше момичешки много сладки, но момчешки все още няма. Към средата на март ще им карат новата колекция.
Лу, аз съм "за" среща. Без значение ден и час Laughing. А Ира преди 10 - ина дни е засякох в " Нашите деца".
Димяни, стискай зъби още малко, после ще е много леко. Може малко гадно да прозвучи, но се радвай, че ти е лошо и, че повръщаш - това е добър знак, че всичко е наред.
Приятна вечер   bouquet.

# 267
Благодаря ви! За 26-ти е операцията, ама има да изтече много вода до тогава (дъжд основно, не и сълзи:)
Марти, веднага затоври днешната страница. Напред има само пролет и лято - все хубави дни, в които ще наваксаш със слънцето
Аз друго исках да кажа.
По повод това, че много от нашите деца не говорят твърде много и може някои майки да се тревожат.
Майка ми е учител в детска градина. Добър, обичан учител и си обожава децата и работата. Тази година пое 1-ва група (набор 2006). Много е учудена, че новите й деца са съвсем различни от миналия  випуск. Децата сега не говорят, не обичат да седят на занятие, не обичат да рисуват, не преразказват (общо казано). Но се обличат лесно, бързи са, много са сръчни и умни. Тази година няма да имат стихове да рецитират на общото тържествата март месец (което радва майка ми), защото абсолютно не искат и не запомнят стихове. Същото е с другата първа група.
 Не знам дали е случайност, но всичко учителки смятат, че децата са съвсем различни. Може би идва ново време. Може би децата ни се готвят за ускорен делник, свят с много повече канали за комуникация. Та моето предположение е, че сегашните деца просто си проговарят по-късно и това не е проблем, а вероятно предимство. Същото чух и по повод виолетовите деца, кристалните деца.

# 268
  • Ланкър, планините Овнерог
Ехооо, много сте се разписали, бре
Тиги, нали си знаеш, че всичко ще е наред. Явор е голям мъж (то иначе как ще кара маршрутка)

Аз да взема да се похваля - май махнахме памперса. За някои това може и да е минало, но при нас до миналата седмица и надежда нямаше. А сега и в яслата я държат по гащи. Вчера имаше един чифт мокри дрехи, днес нито един. Докато се гледаха с баща си, добра работа свършиха миналата седмица  Grinning

Вася, успех в завръщането на работа. Сигурно ти е много криво сега.

Емма взе да проговаря, ей. Даже не млъква сега. Чак пък и по телефона ми се обади, докато бях на работа. Да направи поръчка, не за друго, но важното е, че и в този тунел виждам светлината. Така че, хора, Тиги явно е права - сега са различни децата. Емма може и да начинаеща в говора, но е доста самостоятелна - облича се (даже се загащва  Crazy), съблича се, за гърнето не казва, а направо отива, сваля гащи и върши работа. Всичко сама иска да прави.

Айде стига ми толкова компютър за тази вечер, че по цял ден  - аман  Mr. Green

# 269
Теди още е с памперс Whistling

Общи условия

Активация на акаунт