Влизам за бързо и изчезвам, че ваканцията свърши
Лек ден от мен! До довечера
П.П.По закона на Мърфи, точно когато почвам работа след дъъъъъъълга ваканция, малката се разкашля...ама ще я видим
Мога само благородно да завиждам колко е напред с материала
Яни едва- едва прави изречения от по 3 думи, а какво остава и песничка да ми изпее 
Та въпроса ми е - какъв номер носят башите бръмбазъци? Ние взехме 26-ти номер, стелката не се вадеше, за да измеря крачето по нея и като обух успях да си пъхна пръста отзад- нали това беше критерия за мерене
идиотка ли да кажа,Милвето ли да кажа. Стискайте палци да е здрав.
Трябва вече да го водя Бояна пораснал на снимка.
От ЕКО също съм много доволна.
Всичко ще е наред,ще видиш 

тук си ми е най добре 
тази сутирн ме пита мамо ти бичаш ли мене? отговора как да не те обичам мамо и той а ,сега бичаш ли ме? винаги съм те обичала мамо и ще продължавам да те обичам
деца какво да ги правиш
Сигурна съм, че всичко ще е наред, а като се оправите с огромно удоволствие съм насреща за среща. 

.
. Като казвам цял ден буквално го разбирайте. Отидох за едно удостоверение, а се оказа, че се водим по документи в чужбина и оттам като се тръгна по етажи, по клонове и това от 11 часа, та до 15.45
. Накрая ми идваше, да им кажа да си ни оставят в чужбина, защото с тази неразбория и бюрокращина по - добре да си замина.
. Имате ли вече дата за операция?
.
. Гледах за обувки, имаше момичешки много сладки, но момчешки все още няма. Към средата на март ще им карат новата колекция.
.
), съблича се, за гърнето не казва, а направо отива, сваля гащи и върши работа. Всичко сама иска да прави.