Още мами АВГУСТинки се нареждат в бременлийските дружинки!

• 27 223
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте  Hug.
Ей, няма изчитане. Писали сте, писали и едвам успях да прочета всичко.
Ади, честито синьо щъркелче stork-boy. Веселба ти е в кърпа вързана Wink.
Тони, добре дошла отново. Късмет на изпитите fingerscrossed. Пожелавам ти в скоро време да буташ най - хубавата бебешка количка Wink.
Дивена, много хубави бебчовци.
Кроки, голям красавец е Лъчо Heart Eyes. Пуловерчето също е много хубаво Peace.
Фети, бързо оздравяване на Неди и дано повече да не се налага да пие АБ Praynig.
Филмчета, и двамата гледат вечер за около час максимум. На Ани любимото филмче е "Мечо Пух" и него си го гледа от край до край. Другите ги гледа, но интереса не й се задържа много. Реклами също гледа, но мисля, че няма любима.
Лошия период, ами тя не е излизала от него Confused.Трябва винаги да е нейното, иначе става лошо. Понякога й угаждаме, но в повечето случаи не и тогава може и 30 минути да пищи ooooh!.
За мерките и теглилките, висока е 94 см., и е около 13 кила, но не съм я мерила от няколко месеца и може да си е променила теглото.
Хоби, имам си, обичам да рисувам модели на дрехи и да кроя, но за съжаление нямам много време Confused.

# 241
Ходихме и ние на мерки и теглилки дребния е 12,400кг и 91 см, а голямото е 16 кг. 105см. При все, че аз 16-18 съм била на 6, тя направо едра върви с нейните 4г и половина  Laughing В крайна сметка всичко е ген, някои ще са по-дребнички, други по-едрички. Вчера съседчето беше на гости да поиграят и мъжа ми ги гледа, гледа и изцепи "Три е много сладко, и в банята се събират  Laughing "

La vie en rose
познати са ми до болка тези тревоги, но добре сте се насочили да ви погледне специалист. Сигурно си изчела много теми във форума (и не само) по въпроса. Горещо стискам палци съмненията да са били напразни, но каквото и да ти кажат, човек може само да продължи да прави каквото му е по силите и възможностите, да гледа напред и да се радва на всяка малка стъпка   bouquet

# 242
  • В светлината на слънцето
Иви, ами значи залавяйте се за работа.  Heart Eyes
Кроки, пуловерчето беше много хубаво, ама манекена в него беше още по-хубав, направо прекрасен.  Hug
При нас има леко положително развитие - Сашо спря да ни изтерясва поне нощно време, от две нощи спи спокойно, пу-пу. Grinning Но пък си наваксва с проклетия и бели през деня, така че нищо не се губи от емоцията. Mr. Green
Хубава и успешна седмица на всички  Hug

# 243
аз и сега съм   Crazy
пък и зимно бебе мерси ще почакам, планирала съм 3-тото след 7 години, ако не са ме вкарали в лудницата (и още имам смелост да стартирам с ново бебе)  Laughing

# 244
Иви, и аз така съм се зарекла - след 5 години само че, за да не ми изтече срока на годност  Laughing
А защо казваш "до болка познати" ? За твоите дечица ли е ставало въпрос ? Аз четох действително но спрях, няма смисъл да си самопоставям диагноза. Следващата седмица ще запишем час за обследването (сега са във ваканция), а взехме среща и с една лекарка за нов генен анализ, трсят нещо определено, но не си спомням как се казваше (търсят и на двамата).

Или, много е порастнало детенце! Да си го нацелуваш от мен  Heart Eyes

Бобче, реакцията на Йована е нормална, не и се сърди. Не е лесно да приемеш, че някакъв натрапник ще се настани в къщи и ще трябва да делиш с него мама и тате. Мен ако питаш, от първите деца не се иска да искат и очакват вторите, а да ги приемат, защото нямат избор. Ако в последствие обаче се разбират и обикнат, няма по-щастливи на земята от нас.

Благодаря ви за стиснатите палци, само с това се занимавам във всяка свободна минута. И с пианото, де  Grinning

# 245
  • София
Тони, ще стискам палци притесненията да ви се окажат напразни Praynig.

Пускам ви едно клипче на Ани. Днес се беше разпяла, ама заспалата й майка късно се сети да снима и успях само това да запиша:

http://martina77.multiply.com/video/item/23/MOV03756.MPG

# 246
Здрасти на всички!!!

Ние бяхме на вън,ама нещо времето не е особенно топло-бррррр.
Една майка така ми се разходи по нервите,че ми идеше да я тупна с нещо по тежко #2gunfire
Ивон си беше взела количката с бебето,обаче извадила бебето и си го разнася.Онова детенце,като се залетя да я бута,да и го дърпа,наш'та естествено не го дава и аз се намесих,че иначе щяха да паднат и двамата.
И въпросната дама,като идва и като започва да ми се обяснява да съм спокойна,тя щяла да му го ИЗДЪРПА,и щяла и детето да дръпне,да не пипало моята ПЕРФЕКТНА госпожица Shocked,нейното дете било лошо,площадката била за всички...........
Аз и казвам,че няма нужда да му ИЗДЪРПВА нещо от ръцете,а да му обясни,че първо се пита,а не се дърпа и бута и,че площадката може да е за всички,ама играчките са наши Crossing Arms
Освен това никъде не бях споменала,че детето е лошо Shocked
А тя е една,дето се кара с всичко,лятото детето и маризеше всички наляво и на дясно,буташе се..........абе лудница ви казвам.Разбирам,че може да е палаво,ама то може да му се обясни като на човек,а не да го дърпаш при всеки допир с друго дете.Много ясно,че като иска нещо и то ще ходи да се бута и дърпа,както прави майка му Crossing Arms
Айде,да не ви занимавам повече.....

Бобче,ти се появи.За разсеянноста не се притеснявай-нали знаеш,че след раждането става още по-зле ooooh!
Ивон пък иска бебето "сега да се роди",ама вероятно си представя как автоматично и то като нея ще вземе да търчи на сам,на там,пък като и писне,ще го приберем в шкафа Laughing
Иначе първите 3 м ми бяха ад-остави,че ми беше лошо,но Ивон явно усещаше,че нещо става и ме правеше луда калинка. Crazy

Марти,сигурна съм,че купона ще е с пълна сила с две.Да сме живи и здрави.Това е най-хубавото време Hug

Тоничка,каквато и да е диагнозата,ще вървите на пред.Всяко зло е за добро-ако в едно изостава,в друго ще е светлинни години напред.Прегръщаме ви Hug

# 247
Ади, не си хаби нервите, няма смисъл. Hug
Марти, чудна е Ани.  Heart Eyes И как хубаво пее само, браво на нея!  Peace Довечера като се прибера ще ти пратя една снимка на щерката на братовчедка ми. Ако знаеш само колко си приличат с Ани, направо са като двойнички.

# 248
За хобита си говорите, мен работата ми е хоби  Crazy Какво по-готино от това, само да беше и мааалко по-добре платено  Mr. Green

# 249
Добре, как стана така, че се разписахме всички и не смогвам с четенето. Ееее, все аз да съм нередовна, значииии.
Бобче, Явор иска брат или сестра, която/който ще се казва Тони. Но сега се прави на бебе, казва ми нещо на бебешки, защото явно завижда, че насърчавам опита на по-малките около нас да говорят. И той бил бебе. Имаш месеци наред да обработиш мацката сладката.
Тегло - дръжте се 11, 500 / 92см. Той е просто само очи и физиономии. (Гита, Емма има вииииисок татко)
Филми не гледа - само Сънчо и Мики Маус в неделя. Не защото съм мноооого готина и му говоря и се занимавам с него по цял ден - о, не, просто нямаме  филмчета, а ви бокс-а не го пускам умишлено заради страстта към песните.
Марти, много обичаме да пеем тази песен. "а домата черневей". Браво. Ще му я пусна Ани.
Можете ли да ми кажете нещо за упойките. Явор го искат на операция и ще му правят сутринта всички изследвания. Дали може в същия ден да направят проба за упойка или ще го карат на късмет:( Е, много ме е страх.

# 250
La vie en rose малкия е със съмнения за аутизъм и има цялостно изоставане в развитието, за което се работи от вече почти година и правим, каквото може да се направи, от там нататък каквото, такова.

Ади
много неприятна ситуация, но наистина не си хаби нервите, на мен ми се е случвало нещо подобно и се оказа детенце с проблеми в развитието, при което няма как да му се обясни, т.е. има но то не разбира. От тогава подхождам по внимателно, не знам каква е ситуацията от отсрещната страна, нито какво му е на детето и/или майката (тежко е да имаш дете различно от другите и нервите на някои родители просто не издържат, което не е оправдание за поведението им разбира се). Обикновено гледам да стоя наблизо, за да мога да реагирам с минимален стрес за всички Wink

# 251
Здравейте от мен и Кирил!
Поздравяваме всички присъединили се към отбора на чакащите майчета! Да сте живи и здрави, вие сте нашата гордост!
Марти, Ани е много сладка!
Тиги, би трябвало да има тестване за анестетици / пробички върху кожата, съвсем леко надраскване/и за антибиотика, който ще се прави. Понякога, ако детето е в болнична обстановка се прави пъврата апликация мускулно без проба. Стискам палци!
Нашата почивка накратко - Кирил беше с пневмония и 8-дни беше на  венозен антибиотик. 4 дни карахме ски, в останалото време здраво похапвахме и сега имам да свалям 3кг.
В яслата днес се бяха разписали за 32 деца барабар с нас - направо зверилник, много се замислям за алтернативите.
филмчета - не гледа, но пуска и спира DVD-то и видеото, важно е да се натискат копчетата и дисковете непрекъснато да се сменят, това е. По кабелната си намира сам CN и фолклорния канал.

Лек ден!

# 252
Добро утро!!!

Хоби-цял живот рисувам,в училище,след училище-постоянно Heart EyesОт кактоя има Ивон обаче,просто нямам време и страшно много ми липсва.За това ми начинание обаче си трябва тишина,съсредоточенсот и поне 4 часа сам ShockedНяма вариянт да ми се случи скоро,та за това пренесох "творенето" в кухнята.Изливам си страстите в/у тортички и манджички,но много се надявам,живот и здраве,когато изгледам дребчовците до 3-4 год. възраст и преди да си намеря работа,да успея да се възползвам....Мечтиииииииии Heart Eyes

Иви,категорично детето няма никакви отклонения.Не го познаваме от вчера.През лятото на кафето,където ходехме около 20 майки с деца,това беше единственото,което ходеше и биеше,хвърляще пясък в лицата,за цветущите изрази няма да говоря.......Проблема си е чисто в майката.Никога не съм видяла да му обяснява.
Детето започва да се бие или дърпа,майка му отива дръпва го със засилка,нашляпва го по дупето и така до след 5 мин,когато се започва новата серия.Разбирам,че може да е по-палаво,но като неможеш да го "управляваш"  поне не го събирай с други деца.
Най-смешното беше,че сама твърдеше,че детето е "лошо" Shocked

# 253
Тиги, ох как ми се иска да го видя и на живо този сладък Явор с големите очи... Heart Eyes
Фава, ама и почивка сте изкарали. Надявам се Кирил сега да е по-добре. Едно голяяяямо гуш от нас.  Hug
Що се отнася до техниката, то аз у дома си имам истински млад техник. Пуска, спира, включва, изключва де що има уреди.  ooooh! Последният хит е да мъкне един голям двукасетъчен касетофон, на който му пускаме вечер любимото радио Джаз ФМ, и където види свободен контакт се изкатерва, ръга кабели, надува музика и почва да танцува. Mr. Green Вече изобщо не знам как да опазвам уредите от набези. Снощи се пробва и успя успешно да разглоби и сглоби един мобилен апарат, който в момента не използваме. ooooh!

# 254
  • София
Здравейте!
Днес временцето е много хубаво и се оправяме да излизаме на вън!
Снощи ми беше лошо много и стигнах и до повръщане с тази бременност всички екстри имам Sick ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт