Още мами АВГУСТинки се нареждат в бременлийските дружинки!

• 27 231
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
 Ей Тиги какво става бе жена при братушките...не е истина...гледам и не вярвам на ушите си ..... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 496
В други теми коментираха, че репортажа е бил на 1ви април, т.е. шега  Wink

# 497
Добро утро!

Честит празник на всички!

Мойте ранобудници станаха в 6:50 и вече обърнаха всичко наопаки.След малко ще ги паркирам пред компа да гледат"Арабела",че само тогава е спокойно .Аз ще се захващам да   food002
.Пожелавам на всички приятен ден.

# 498
Поздрав с този руски репартаж. Да ви разкажа - една дама с десет десетзначета. Тя -весела, децата -големи, бащата - "с ума сошел".  #Crazy Чудни деца, Фетица, десет Sunglasses

http://www.yapfiles.ru/show/74380/fd83cc08cbecb288b2f0522bde6ec876.flv.html
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 499
Честит 3-ти март!

Нека да помним историята си!

Марти, Борис си изкара цялата детска с предходния набор, но той все пак е раждан януари и затова си остана с тях. Но тово определено е вариант.
yanakr, ние също станахме много рано и в 9 вече събудихме няколко приятели,много сме лоши
Аз все пак спестих антибиотика и Кирил е доста по-добре.

# 500
 ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ!!!
Фава - браво за спестения антибиотик, по хубаво от това няма
Гита - как е Емма?
 Времето е чудесно, днес майка ми е на гости и излязоха с каката.Ние ще направим един тигел с Емка, да подишаме въздух...
 newsm68

# 501
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Ние след малко излизаме, за да ходим във Военно-историческия музей. Днес там има дни на отворените врати, ще показват и знамената ни. Мисля, че ще е интересно на децата, а и не са ходили още в този музей. Пък и голяма част от експозицията е на открито и идеално става за показалото се слънчице. Grinning
Но как ще ги оправим за излизане не ми е ясно. Теди в момента е преоблечена като Алиса и е още под въздействие на снощния филм. Снощи бяхме на галапремиерата в IMAX. Не е филм точно за деца, по-скоро за пораснали деца. Има една специфична тема за киноценители в подфорума Кино и телевизия, там съм писала повече за филма. Теди обаче остана очарована, запленена и мнооого доволна. Grinning

# 502
  • ГОре на черешата...
Честит празник!

# 503
Честит празник!!!

Лулу, как беше филма? Аз имам големи очаквания, а и Джонката  Heart Eyes Crazy...

# 504
  • София
Честит Празник на всички!

Лулу,весело ещ бъде и неи мислехме да отидем до Музея с Райън обаче ми стана лошо и нещо не се чувствам сигурна да тръгвам където и да е  Rolling Eyes
Бяхем за 2 часа на вън но едвам издържах! Sick

# 505
Аз пък взех че повярвах на репортажа за десетте бебета и бях започнала да изчислявам колко е тежал корема на майката  Laughing

Случката в Майчин дом е ужасна. Представям си какъв страх са преживели бременните жени. Как пък никой не се е сетил да залепи на асансьора надпис, че е забранено да се качват повече от 6 души ! Whistling

# 506
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

Тиги Shocked Shocked ShockedТея бая охранени десетзначета-къде ги е събрала тая жена Joy

И ние бяхме на вън,но тук из Люлин,че не ми се завираше по центъра.Седнахме си на кафенце,Ивон си игра на пясък-брей,че кеф.А и стея дупки,направо не ми се качва в колата ooooh!
Само дето децата не са на ДГ и всико беше на вън-здраво,болно,нямаше пропуск.

Тонка,бележки няма,но табелка с допустимите "лица и кг" има на всеки асансьор.За мен си е било абсолютно безотговорно да се накачулят толкова хора вътре,при положение,че асансьорите са от 1976 год.Важното е ,че всички са живи и почти здрави.

Ивон се сдоби с нови очила.В оптиката до нас имаше намаление,та ги взехме за 27 лв.Ама колко чифта пробвахме........и с всичките искаше да си тръгва LaughingФирмата е немска и си имат сертификат,абе доволна работа.
Аз пък съм станала една кьопава,ужас ви казвам.ДА извадя един чифт очила и като ми трепна ръката,та изпобутах половината щанд.Добре че,нищо не счупих.Ако не бях бременна,сигурно с парцалите щяха да ме изядът,но продавачката явно се смили.
Абе слон в стъкларски магазин е моята работа Joy

Компютъра отива на ремонт,няма да ме има няколко дни,ако някой има празник или РД през това време,да му е честито от сега  bouquet

# 507
  • В светлината на слънцето
В Музея беше невероятно.  Peace И на двамата им беше много интересно. А Сашо направо се размаза от кеф при вида на толкова машинории на едно място. Grinning
Френско Тони, имало е обозначения за допустими кг и бр. лица на всички асансьори. И са знаели много добре. Но били тръгнали на оглед в отделението и не искали да се делят по различните асансьори, затова се натъпкали в един накуп. Rolling Eyes Овча психика и тъпа безотговорност спрямо неродените им деца.  Twisted Evil Добре, че всичко в крайна сметка е завършило без сериозни последици. ooooh! За съжаление случката ще се забрави точно след три дни и ще продължи да си битува мнението: "що пък аз да съм прецакан и да не се натъпча/мина на червено/карам със 120 км в центъра на София/дам яко газ, за да мина първи през зебрата и така да изпреваря майката с бебешката количка, нищо че на 5 метра по-натам светофара е червен и т.н. Twisted Evil
Фетица, ей тук писах по-подробно за филма. Джони Деп е просто велик в тази си роля. Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=467121.555

# 508
Честит празник!
Ние с Явор ходихме до Вечния огън, но там се влиза само с покани днес и почетохме миналото и особено властта с боричкане около двата входа и взиране. Обаче пък имаше толкова много деца, веещи знамена, че си беше за гордост.

Иви, и аз мислех, че е шега този репортаж, но понеже съм чувала за 7 деца и решик, че матюшката е родила и майки героини. Малко преиграват акушерките, вярно:)

# 509
Ади честити очила на Ивон. Peace

lulumba браво, че си се сетила да заведеш децата на музей.

Общи условия

Активация на акаунт