Още мами АВГУСТинки се нареждат в бременлийските дружинки!

• 27 137
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Лулу, Фети, стискам палци всичко да е наред с децата. Praynig Praynig Praynig
Аз продължавам с болежките. Кръст, сърцебиене, контракции, запушен нос, главоболие-комбинирано....настинка +контракции...
Днес ще звъня на хомеото да казва какво да пия....
Явно за всички е някакъв кофти период.... ooooh!

# 676
  • София
Здравейте  Hug.
Кърли, много съжалявам за загубата. Прегръдки, мила Hug.
Лу, Фети, имате и мойте палци за днес Praynig.
Сладкишче, дано скоро да ти минат болежките и да се наслаждаваш на оставащата част от бременността Peace.
Фава, явно там където са повече от две децата са крясъци, писъци и т.н. У нас е същата работа ooooh!. Имаме едни приятели с едно дете, ами като им ходим на гости или пък те ни идват, то си седи играе си и гласа не му се чува, а наш'те... ooooh!.
Тони, може да упълномощиш не само роднина, ами и друго лице, но пълномощното трябва да е нотариално заверено. Не знам, обаче ти като си във Франция дали може там да се завери пълномощното и тук само да се преведе и легализира Thinking.
Отивам да готвя на хлапетата ориз. Преди два дни им готвих, сега пак искат. Толкова много го обичат, че имам чувството, че всеки ден биха яли Crazy.
Приятен ден   bouquet.

# 677
Сладкишче, дано скоро да ти минат болежките и да се наслаждаваш на оставащата част от бременността Peace.

Писна ми да се наслаждавам на бременността си.... Mr. Green
След 2 седмици влизам в 9-ти месец и се надявам да спра да се "наслаждавам" на това тегаво положение.....искам да ходя нормално, да тичам, да плувам...като някоя баба съм....

# 678
  • В светлината на слънцето
Имам хубави новини!  newsm44 След като не можах да си намеря място сутринта от притеснение се вдигнах и примолих на другата смяна в кабинета на педито да видя какви са резултатите на Сашко. Всичко е на 6! Видях го с очите си, а и мед.сестрата го потвърди.  Grinning Ох, просто не знаете какъв камък ми падна от сърцето. В този случай причината за куцането е както предположи и ортопеда - усукано мускулче от игра, което е минало бързо, но сега той инстинктивно пази крака, оттам и куцукането. Останалите две тежки версии бяха левкемия или едно друго ужасно сложно нещо, на което не мога да възпроиведа името, но също фатално и с преживяване едва няколко години. Гадното е, че при подобно рязко и безпричинно закуцване и когато не е ортопедичен проблем, това е характерен симптом за два от възможните лоши сценарии.  Confused Но слава Богу, се оказа третата, най-безобидна версия.  ooooh!
Благодаря на всички за стиснатите палци още веднъж, имаше ефект да знаете.  Hug Hug Hug
Добре, че косата ми е доста побеляла още от ранни години, та още един два бели кичура няма да правят впечатление. Унищожените нервни клетки няма да броя и ще се правя на разсеяна, че не съществуват. Mr. Green

Фети, стискам палци и ти да се похвалиш с хубави новини днес.  Praynig
Фава все едно описваш нашата къща. Същата работа.  Crazy
Сладкиш, малко остана. Постискай още две седмици, пък после разрешаваме на момата да излиза.  Hug

Хубав ден на всички и да ви пусна едно виртуално слънчице, защото на мен днес ми е мнооого слънчево.

# 679
Хубави новини и от мен  newsm10 dance

Цяла нощ не спах, детето се задушаваше буквално  Confused Реших още рано сутринта да го заведа в ИСУЛ където са най-добрите УНГ специалисти. Попаднах на невероятно внимателен унг док.Успокои ме, няма операция, няма и АБ  Party Party Party Party Party Много се възмути на предният док, дето ме е уплашил така и още повече, с каква лека ръка предлага операция, а преди нея 14 дни антибиотик-много висока дозировка  Sick  Close #2gunfire Предписа хомеопатични капки и капки за нос с много нисък процен гентамицин в него, каза, че е възможно да е реакция от хомеопатията, но не е фатално, водата в ухото щяла да изтече сама след като се успокоят и свият сливиците...След 20 дни пак ни вика...

Ох олекна ми момичета безкрайно, мерси, че сте стискали палци  Hug Както казва Лулу струват си изхабените нерви, стига в крайна сметка всичко да е с + край!!!

Лулу, радвам се, че Сашко е добре  Hug

Определено сме в кофти период навлязли, според мен е заради наближаващият празник, измъчени дни са тези преди Великден, а и тази закъсняваща пролет как мори............

Хайде нека вече слънцето изгрее и да няма повече болести и лоши вести! Ние с Лулу стартирахме Good news рубриката, дано се включат и други  Praynig Hug

# 680
  • В светлината на слънцето
Браво Фети, страхотни новини!  Hug

# 681
Лулу,Фети страхотни новини.Много ,много се радвам. Hug Hug Hug Hug

# 682
  • София
Ех, от такива новини ми става по - леко на душата Grinning.
Лу, Фети, много се радвам за прекрасните новини. Пожелавам ви оттук нататък само хубави неща да ви се случват и да забравите бързо тежките моменти Hug.

Хайде нека вече слънцето изгрее и да няма повече болести и лоши вести! Ние с Лулу стартирахме Good news рубриката, дано се включат и други  Praynig Hug
А, дано Praynig.

# 683
 newsm44
Лулу,Тан Hug

# 684
Лулу, камък ми падна от сърцето, цяла сутрин за вас си мисля  Rolling Eyes Много четох по едно време по върпоса и знаех от какво те е страх, но безкрайно се радвам, че проблема е нищожен. Да ти е живо и здраво Сашето и никога да не ти се случва отново да преживяваш подобен страх.  Heart Eyes Heart Eyes
Фети, ще се повторя, но ми олекна и за Неди. Дано за тези двайсет дни положението се нормализира и сливиците спаднат. Ех, притесненията майчини край нямат.  Heart Eyes

Марти, питам и разпитвам по въпроса. Ох, всичко ми е сложно от тук, че и посолството е чак в Париж, на 1000 км от Тулуза. По-добре беше нищо да не бях наследявала, само грижи ми носи този апартамент  Rolling Eyes

# 685
БРАВО ЗА ХУБАВИТЕ НОВИНИ!!!
Лу, Фети - всичко си идва на мястото!!!
Сладкиш - още малко остана, ще стискаш! И аз с второто исках да раждам веднагааааааааааа като вляза в 9 месец, пък взех че преносих....
Фава - Кирил много палав бе жена, големи поразии /абе да е жив и здрав/

# 686
  • Germany
Фетица, супер  Hug - сега разбирам за каква операция си говорела - извинявам се, че не се върнах да прочета, но тази седмица имах много работа  Embarassed Embarassed Embarassed За същия проблем тук на нас за СИмончето ни изписват едно хомеопатични капки, разреждат се с вода и се пият 2-3 пъти на ден. Всички са много доволни от тях, аз още нямам впечатления, след 2 седмици ще отидем на контролен - капките се казват Otovowen  Peace

# 687
Лу, Фети зарадвахте ни с тези новини!Браво! Дано вече дечицата да се весели и здрави!

Тони, ние имаме приятели -съседи от София също живеят в Тулуза,това е само между другото, дано да решиш лесно този проблем с имотите!
Марти, ние сме на пълнени чушки с ориз и вкъщи е много на почит, Кирил и на закуска иска ориз

Приятната петъчна лудница започва Mr. Green!

Желая ви и на вас спокойна и приятна вечер!

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 17:07 от фава

# 688
  • София
Лулу,Фети радвам се,че всичко е наред! Hug
Охх... толкова ви мислих! Confused

Аз сега се върнах от зъболекар!
Два зъба имам за правене спешни от които единия се обади през ноща та не съм спала цяла нощ и сега от обяд малък ад ooooh! Изчисти ги сложи арсен и така до понеделник ,като тогава пак същото ме чака но не ме болеше и не използвахме упойка!
Сега ме наболява ама каза,че е нормално и че от утре няма да има и помен!
Я да питам ако ем заболи много силно какво мога да пийна евентулано?
Парацетамол?
Снощи съм ревала от болки Confused

# 689
Лулу, Танче прекрасни новини  Hug

Ох, при мен положението хич не е розово  Tired Повръщам, разстойство, главата ме боли, кокалите- всичко, задушавам се  ooooh! Ако не пукна днес ще е много добре  Tired

Общи условия

Активация на акаунт