Аз продължавам с болежките. Кръст, сърцебиене, контракции, запушен нос, главоболие-комбинирано....настинка +контракции...
Днес ще звъня на хомеото да казва какво да пия....
Явно за всички е някакъв кофти период....

.
.
.
.
. Имаме едни приятели с едно дете, ами като им ходим на гости или пък те ни идват, то си седи играе си и гласа не му се чува, а наш'те...
.
.
.
.
.
След като не можах да си намеря място сутринта от притеснение се вдигнах и примолих на другата смяна в кабинета на педито да видя какви са резултатите на Сашко. Всичко е на 6! Видях го с очите си, а и мед.сестрата го потвърди.
Ох, просто не знаете какъв камък ми падна от сърцето. В този случай причината за куцането е както предположи и ортопеда - усукано мускулче от игра, което е минало бързо, но сега той инстинктивно пази крака, оттам и куцукането. Останалите две тежки версии бяха левкемия или едно друго ужасно сложно нещо, на което не мога да възпроиведа името, но също фатално и с преживяване едва няколко години. Гадното е, че при подобно рязко и безпричинно закуцване и когато не е ортопедичен проблем, това е характерен симптом за два от възможните лоши сценарии. 

Много се възмути на предният док, дето ме е уплашил така и още повече, с каква лека ръка предлага операция, а преди нея 14 дни антибиотик-много висока дозировка
Предписа хомеопатични капки и капки за нос с много нисък процен гентамицин в него, каза, че е възможно да е реакция от хомеопатията, но не е фатално, водата в ухото щяла да изтече сама след като се успокоят и свият сливиците...След 20 дни пак ни вика...
Както казва Лулу струват си изхабените нерви, стига в крайна сметка всичко да е с + край!!!

.
.

.

- сега разбирам за каква операция си говорела - извинявам се, че не се върнах да прочета, но тази седмица имах много работа

Изчисти ги сложи арсен и така до понеделник ,като тогава пак същото ме чака но не ме болеше и не използвахме упойка!