Още мами АВГУСТинки се нареждат в бременлийските дружинки!

• 27 135
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Фава,всички са един дол дренки,колко съм ги слушала такива....едно е ясно ,той без мен не може,ако ще и на луната да ме прати Joy

Лулу,дано не е нищо сериозно,Теди лятото 3 дни куцаше,след бягане след една топка и накрая падна ooooh!

Гале,малката палавница хич да не си и помисля да излиза,не давам,когато и дойде времето тогава т.е по към термин Praynig Hug

Тиги,ще си имате страхотно пъпче,изчакай Grinning а до чурчу,току виж само се е отлепило,щом веднъж е заголено,просто трябват масажи Hug

# 661
Морска ще си трае, къде ще ходи..... Mr. Green
Още малко.....
Разгледах снимките във Фейса и си супер, пу-пу....

# 662
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти и от мен  Grinning

Днес почивам, ама егати почивката. и мен ме ядоса мъжо, щото някой път може да е такъв ужасен егоист, че много ме вбесява  #Cussing out

Йована пък напоследък не иска да излзиа навън като я водя на градина да си играе. незнам защо, уж казват, че нищо няма, но ще я видим тази работа. иначе, период ли е, какво, но е станала голямо мрънкало напоследък.
Иначе нищо ново покрай нас, толкова е скучно и безлично всичко напоследък, че място немога да си намеря. Явно сме изпаднали в дупка цялото семейство, започва да ми тежи   TiredTired

Както и да е, стига с негативните мисли.

Лулу, Сашко сигурно е наранил крачето в градината. Всичко ще е наред  Peace
Мен Йована така ме плаши с нови синини всеки ден, но като я знам, че обича да се катери и неможи да си седи на дупето, гледам да не се шашкам много много.

Слънчев ден и добро настроение ви желая  Hug

# 663
Привет!
Лулу дано му няма нищо на Сашко . Hug Hug Hug
Тиги силни прегръдки  дано се  оправите без операция. Hug

# 664
  • София
Здравейте  Hug.
Благодаря ви за подкрепата и милите думи  bouquet. Дано пожеланията ви се сбъднат, защото става въпрос за здравето на много близка моя роднина.
Лу, стискам палци да е нещо безобидно и довечера да ни зарадваш с хубави новини.
Димяни, радвам се, че човечето се развива добре Grinning.
Ади, Морска, много добре изглеждате Peace.
Тиги, дано не се налага още една операция на сладура Praynig.
Фава, моя ми ги разправя същите, като се скараме. Той ме бил хранел, той се грижел аз да съм добре и такива от сорта. Ами да, ще ме храни и ще се грижи за мен, след като аз му гледам децата. Миналата година направи голяма глупост, като не позволи Ани да я запишем на ясла и сега, а вероятно и следващата година ще продължава да ме издържа Mr. Green. Знам, че е трудно, но не му се връзвай.
Или, радвам се, че бързо сте се оправили Grinning.
Кърли, не се давай на болестта Naughty. Силно ли ви разлюля земетръса?
Сладкишче, щом трябва си почивай. Още е рано госпожицата да се появява на бял свят.
Отивам малко да почета и да се поразсея, че в главата са ми едни мисли... ooooh!.
Приятен ден на всички  bouquet.

# 665
Марти, мина ми тази хипотеза през ума, но не исках да питам. Знам, че щом се притесняваш, значи е сериозно, но дано поне е лечимо. Силна преградка от мен.

Аз нито в клин, ни в ръкав, ще ви попотам : Наследявал ли е някой от вас имот и ако да, можете ли на лични да ми кажете каква е поцедурата ? Преди няколко дена разбрах, че имам срок от 6 месеца за да декларирам апартамента останал ми от майка ми, но за една декларация да идвам до България ми се струва много скъпо  Rolling Eyes Дано някой има компетенции по въпроса.

# 666
Тонка,процедурата не я знам,но знам,че можеш да упълномощиш някой (сестра,баща,адвокат),който да декларира от твое име и да извърши цялата процедура. Peace

# 667
Здравейте милички!
Малко със закъснение но то сърце Ви пожелавам:

Димяни--Чудесни новини !Да продължите все така да растете и хубавеете!
Марти--Мила голяма прегръдка от нас!Стискам палци със здравето на твоята близка всичко да се нареди!
Лулу--дано да е нещо безобидно и да ни зарадваш с хубави новини!
Кроки--не се ядосвай на мъжо и моя понякога има такива изцепки че........
А за другото когато се почуствате готови! Peace Peace Peace
Гале--пази се мила малко остана постискай ....Честит имен ден на патерица!
Тиги--Всичко ще е наред сигурна съм ! Peace Peace Peace
фава---Не обръщай внимание!Всеки казва тежки думи като е ядосан!Важното е да се обичаме и уважаваме за да сме си подкрепа в този така труден живот напоследък! Hug Hug Hug
Само да не забравя някой! Embarassed Embarassed
Болните бързо да оздравяват!Стискам палци!
Хубава вечер!

# 668
Ади, мерси. За това си мисля, най-вече и аз. Имам една леля, ако и се занимава  Thinking Ще говоря с нея.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 14:33 от La vie en rose

# 669
Кърли, не се давай на болестта Naughty. Силно ли ви разлюля земетръса?

Де да беше болест, Марти...Предчувствие е било. Така се събудих - с главобол, за да разбера преди обяд, че дядо ми е починал през нощта... Sad Като видях мъжа си на вратата на кабинета ми в службата и ми стана ясно, че ще си ходя...
Най-много ми е мъчно за баба - като сиамски близнаци бяха, а са заедно от 16 годишни и...за мен си..., защото те ме отгледаха и са във всичките ми спомени...Успокоява ме това, че имаше достоен, дълъг и щастлив живот, а ние и малките непрекъснато бяхме около него... Flowers Rose

Земетресението не го усетих. Колежки казват, че залюляло доста, но мен така или иначе все нещо си ме люлее... Flushed

# 670
# 671
  • В светлината на слънцето
Благодаря ви за стиснатите палци  Hug
Ето какво е положението. След цял ден обикаляне на болници и лекари, отхвърлихме 97% от вариантите. Не е травма категорично, не е ставен проблем, не е от бърз растеж, защото той расте много, но постоянно, а не изведнъж, не е и от обувки. Така че остават 3 варианта: един супер лек и направо смешен, за който ортопедът предполага, че най-вероятно ще се окаже именно той (ох, дано Praynig Praynig Praynig) и 2 отчайващо тежки, за които не искам да вярвам и мисля на този етап. Всъщност утре следобяд ще станат ясни кръвните резултати и ще се разбере дали е лекото или продължаваме с лекарите. Confused
Ужасно съм уморена и безсилна. Но много се надявам утрешният ден да донесе светлина и да се окаже, че всичките притеснения и сълзи са били напразни. Praynig

Кърли, Flowers Rose
Тиги, стискам палци да преодолеете и това здравно предизвикателство и повече да не ви се налага да ползвате болници за каквото и да било.  Hug
Фава, много е гадно така, разбирам те. Но мъже, какво да ги правиш освен да ги търпиш. Дано нямате повече такива спречквания. И горе главата! Peace
Марти,  Praynig дано е леко и лечимо.  Praynig

Аз съм в болнични заради Сашко, докато изясним нещата (първите ми от 15 години насам). Като имам утре някакви новини, ще пиша. Дано да пиша хубави неща.

# 672
 Лу  - нали знаеш, че тука форумските палчета, които се стискат мноооооооооооого мнооооооооооооого ВИНАГИ ПОМАГАТ!!! Всичко ще е 6+ !!! Слушай баба си Ванга!

# 673
Добро Утро!

Гледам,че са се заредили проблеми и при вас  Sad

Аз съм много притеснена с Неди, днес и при нас е решаващ ден, стискайте палци  Praynig Hug

Пожелавам на себе си и на вас от днес нещата да тръгнат на мноого добре  Praynig Hug

# 674
Добоооро утро!
Благодаря на всички за подкрепата!

Кърли, моите съболезнования!  Flowers Rose

Марти, дано да се оправят нещата!
Фети, Лу стискам ви палци!Чакаме да споделите после добрите новини!
Сладкиш, почивай си!
Бобче, настрой се позитивно и дано нещата бързо да се променят към добро, а при Йована сигурно нещо са се сдърпали с някое детенце или персоналът е прекалил. Кирил един ден го питам с кого е играл в детската, а той ми отговаря"С лошата леличка", не им е лесно.
Само да разкажа за белите на Кирил през вчерашния ден - счупена поставка за свещ, одрана маса в трапезарията, размазан банан из цялата къща, докато втасваше питката отвори вратата на фурната и я нащипа, в 10ч. вечерта изля целия препарат за пране на пода в кухнята..........нямам думи, все още имам търпение, но като си помисля, че на съседчето до нас не му се чува гласа, а у дома са безкрайни писаци, рев, крясъци, гонене и бучене от прахосмукачката.

Късмет през днешния ден!

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 08:06 от фава

Общи условия

Активация на акаунт