Още мами АВГУСТинки се нареждат в бременлийските дружинки!

• 27 140
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • В светлината на слънцето
Димяни, супер новини, браво! Peace

# 646
Зравейте!
Димяни браво на малкото човече. Heart Eyes
Морска браво на принцесата. Heart EyesРадвам се ,че бързо си се оправила от неразположението.
Марти дано всичко се нареди както ти искаш и бързо да оздравяват децата. Hug Hug Hug
Фети дано бързо се оправи Неди.Ако се наложи операция не се притеснявай предварително мойте сливица са ми ги извадили когато съм била на 3год.Майка ми каза ,че много бързо съм се възстановила .
Лу радвам се ,че си по-добре.

# 647
 АБЕ СЛАДКИШ ТИ ИМАШ ИМЕН ДЕН ДНЕС БЕ!!!!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА МАМА!!!

# 648
  • В светлината на слънцето
Гале, честит имен ден, мила! Да си жива и здрава, лесно да родиш и да потретиш! А дечица и мъж мноооого да те радват и обичат!

Момичета, стискайте ни палци утре.  Praynig Сашко започна да накуцва с едното краче и все повече се засилва. И утре трябва да минем на куп лекари, за да изключим разни лоши варианти. Ох, дано е нещо безобидно. Praynig Praynig Praynig

# 649
Гале,ЧИМ  bouquetЧакахте на Скайп да честитим,ама нещо те няма Thinking

Димяни,Вале-чудни новини.Все така да сте Peace

Лу,дано не е нещо сериозно PraynigДа не си е изкълчил краче newsm78Виж му нокътчетата,да не се е забило някое ръбче.....Дано е нещо лекичко Praynig

# 650
Лу, готово! Категорично ясно е - нещо безобидно ще е. Съжалявам за напрегнатия ден, който те очаква - утре вечер те искаме на линия с топъл чай и ведро сърце.

Аз не ви разказах какъв ад беше ходенето за махането на конците - то рев, то драма. Не е много красиво прибран пъпа, но не знам какво да кажа Sad. Ще наблюдавам. Пишлето нямало да стане без операция - много стегната кожа. Аз мисля, че ще стане - с друг лекарWink Тъп ден беше

# 651
Добро утро!
Димяни, Морска - страхотни новини, радвам се за вас!
Лу, дано наистина на Сашето до му няма нищо. Аз също имах такъм момент с Борис, а той просто си беше травмирал крачето, но докато се разбере, че му няма нищо аз направо бях полудяла. Стискам ти палци!
Марти, съжалявам, че имаш проблеми. Дано да се изпарят и да са от тези, които човек може да забрави. Аз вече почнах да преглъщам доста сериозни обиди и мизерии и "почти " ги забравям, но нямам друг изход.
Тиги, дано Явор да се оправи без операция, а за пъпчето сигурно трабва да мине повече време от операцията.

Дано днешният ден ви донесе радост!
Ние още от сутринта са скарахма с мъжа ми и той предложи да питам брат ми, който днес идва в София, дали има място в колата, да си ме прибере......., много оргинално, Борис много се разстройва от нашита караници, но какво да направя, трябва само да си мълча, защото критики не се приемат под никаква форма/ той ме бил хранил, обличал и т.н., а аз..../ дано никога да не чувате такива думи, макар че при нас не е само това. Извинете за отклонението!

Лек ден!

# 652
  • София
ЛУ,дано няма нищо сериозно!!!  Praynig Hug

Вале,браво на мацката! Heart Eyes Party

МАрти Hug

Фава,много неприятно!  Rolling Eyes Hug

# 653
Лулу, само за вас си мисля ! Дано причината е безобидна, дано се прибереш довечера и ни кажеш че всичко е наред. Прегръдки от мен за теб и Сашето.  Hug

Марти, и за теб  Heart Eyes

Тиги, и вашето ходене по мъките явно не е свършило още. За кога се предвижда евентуалната операция на пишата (ако е необходима, де) ?

# 654
О ,Фава с мъжа ми си разменяме често такива думи! ooooh! Но не държим дълго време яда си- дано и при вас е така! Hug
Тази сутрин при нас също имаше сцени!Боби реши да задържим Лъчо вкъщи ,защото спа неспокойно през нощта и сутринта трудно го събудихме .И тъкмо ве4е съм го облякла - Лъчо се размрънка пак и мъжа ми :" Аз ще се обадя ,че няма да ходи на ясла ,той е много крив ,не си е доспал ,по-добре вкъщи да остане" и самият той излезе за работа. Close Не ,че е проблем да остане вкъщи  Embarassed ,но не беше ходил 2 седмици на ясла ,а вчера много го похвалиха ,че всичко си изял ,спал ,играл -отличник!Сега естествено нищо му няма!Утре пак ще се опита сигурно така да ни метне ,но няма да му мине номера! Twisted Evil А мъжа ми взе толкова прибирзано решение ,защото закъсняваше за работа и щеше да закъснее още повече ,за да го остави в яслата с колата! #2gunfire

# 655
Здравейте и от мен! Днес по-късничко съм на работа, че се отбих да ви видя. /ей немога да си оправя шрифта и товае...много гадно/
Лу - Божидара беше на 3, когато един ден я взех от яслата и както си игра само дигна крака и каза боли ме.Въобще не можеше да стъпва на него и ние в 8 вечерта на доктор /частен, разбира се/ Оказа се, че е стъпила на конструктор в яслата и ни изписа свещичка Волтарен, от която трябваше да сложа 1/3 та.Познай как се реже свещичка...... На следващия ден беше като нова.
Фава - тежки думи наистина...незнам какво да ти кажа....
Тиги - всички мами стискаме палци, всякакви видове за едно малко пишленце!!! Прегръдка  

# 656
Димяни, Морска , страхотни новини Party Да растат прекрасни и здрави бебчета  Hug
Лулумба дано се окаже нещо безобидно с крачето  Praynig Яни така беше 3-4 дена- ходеше все едно му е вдървен крака, но казваше, че не го боли никъде. И един ден като обувахме маратонките и каза "неее, неее, токи не, боиии" (маратонките не, боли), та ходихме да купим други маратонки и се оправи. Хайде чакаме те с добри новини  Hug
Тиги, ей това мъжете трудно се гледат, като пуйчета, както викаше баба ми  Laughing Може би на пъпчето наистина му трябва време, за да започне да изглежда както си трябва.
Марти какъвто и да е проблема, надявам се вече да няма следа от него! Прегръщам те и бъди силна  Hug
Фава, ама верно много "оригинален" твоя мъж  Tired И моя така като се сдърпаме и ми вика искаш ли да те закарам в Русе  Tired Ами ако нямаше къде да ме закара? Пък и това ли е начина да разрешим проблема... Абееее, не ми се приказва на тая тема  Crossing Arms Да има как те да постоят с децата поне една седмица и всичките тревоги да са им на главата и сами да се оправят с всичко, пък ние да отидем да поработим да изкараме малко пари.... тогава пак да си поговорим  Twisted Evil Ама айде стига, че припалих и аз  Laughing

Ние сме вече добре, може би е било някакво стомашно неразположение, защото и двамата ни държа само един ден. Аман вече- не може ли да си живуркаме спокойно без болести. И да вземе вече да се стопли, че тая зима ми дойде до гуша  Sick

Hug

# 657
Добро утро!!!

Дано денят е добър за всички на които предстои да преодолеят премеждия Praynig-Лу,Тиги Hug

За отношението на мъжете-моят рядко ми говори по този начин,да не кажем почти никога.Обаче когато е нервен е непоносим.Постоянно мърмори нещо,започва се едно-"Ти,не ми обръщаш никакво внимание,мен все едно ме няма Shocked"А,аз примерно в този ден съм наготвила страхотни вкусотии,подредила съм всичко,занимавам се със ситнежа,защото знам,че той е уморен и накрая като ми го изтърси това #2gunfire
На другият ден е забравил естествено,обаче на мен са ми кипнали.......
Като цяло иначе не мога да се оплача-освен мърморенето и не получаването на точен отговор без да ми овърта,когато попитам нещо,е много грижовен и отдаден.Поне за сега де,да не дърпам Twisted Evil
С времето обаче найстина се научаваш да не обръщаш внимание на някой неща,които в началото са те изкарвали извън равновесие Peace

# 658
Лу, дано да е стъпил на нещо или да го е навехнал само...Нашите ръчички пък бяха слаби. Каката не знам колко пъти сме я водили, за да ги погледнат. Вдигнехме ли я да я полюлеем примерно и следващите две дни бяха писъци от разтежения... Sad
Фава, поговорете, когато сте спокойни. Щом сте ядосани няма никакъв смисъл, всеки ще напада и нагрубява в опит да защити позицията си. За такива разговори винаги избирам моментите, в които сме сами, доволни и обичащи се - тогава е по-лесно без крясъци простичко да обясниш от какво те боли и какво можеш или не да приемеш, по-леко е и да чуеш и разбереш другия... Hug
За думите, дето те хранил и обличал, не знам какво да кажа...Сетих се за нещо, което бях гледала: Юлиян Вергов в "Търси се" разказва как постъпва с дъщеричката си - води я къде ли не, учи я да кара ски, да плува, да се катери, за да не може някой ден да се появи един такъв и да й разправя как й бил отворил очите за света... Mr. Green
Коремчетата, браво на вас и на бебковците!  bouquet
Тиги, още малко, слънчице...  remybussi:

Аз се опитвам да се разболявам май нещо...От сутринта ме боли глава, но се надявам да е нещо като пост реакция на... newsm78...ами на земетресението, примерно... Smile

# 659
Благодаря за поздравите от вчера.
Аз на Гергьовден празнувам, но това няма значение. Hug
Лулу, дано всичко да е наред. Кал така не можеше да ходи и се оказа, че има реактивен артрит, но това от заболяването и.....при Сашко едва ли е това. Praynig
Пожеланията ти се страхотни.... Grinning
Нещо напоследък все съм със силни контракции и гледам да лежа, така, че не да не се чудите, защо не съм на линия.
Болните бързо да оздравяват.... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт