Фетица, ох че неприятно нещо...
Стискам палци да успеете да излекувате Неди, но ако се налага операция - не се колебай. Щом доктора е казал така, значи е преценил най-точно. Дано се оправите по най-бързия и лек начин.
Едно голям гушка и още по-голяма целувка за болното момченце от мен. 
Морска, как си днес? Надявам се неразположението да е минало вече.
Аз снощи нямах възможност да стигна изобщо до компютър. Но ако все още имаш някакви оплаквания, към изброените досега да кажа и моите методи за справяне със ситуацията. За 00 най-бързо и безотказно действа компот от дренки или да си направиш отвара от сушени дренки (на принципа на билков чай). Спира веднага всякакви тревоги. 
Кроки, по-важното е, че мъжът ти се е навил за второ.
Така че ще чакаме новини. 
За мен - днес съм определено по-добре. Не знам откъде ми дойде тази отпадналост вчера.
Иначе колабирането не е нещо фатално. Аз съм с ниско кръвно откак се помня и ми се случват такива работи - например, ако стана по-рязко от леглото, ако рязко се обезводня и т.н. Но поне си знам вече перфектно всички симптоми, та като усетя, че наближава бързам да полегна някъде. И ми минава. Но е неприятно де.
. За момента няма да споменавам от какво естество са, за да видя в каква насока ще се развият. Много се надявам и дененощно се моля да тръгнат в положителна насока и всичко да бъде наред
. В неделя бяхме на детски РД и умният им татко ги облякал с тънки дънки, без чорапогашници отдолу, защото му се сторило, че навън е топло. А навън беше 2 °С, въпреки слънцето (той и за това се подлъгал) и като отидох в детския клуб Ани тичаше боса незнайно колко дълго. Дани още в неделя се разкиха и разсополиви и вчера го водихме на лекар и тъкмо се прибираме и свекърва ми ни "зарадва", че и Ани се разкихала
.
. И аз съм с ниско кръвно и знам какво ти е минало през главата
.
.
от вчера на обяд не съм повръщала,но за сметка на това другото си го имам,но ще се оправя,както се казва куча марка
1 и 30 съм на ехо,най после среща с бебка от 2 месеца не бях ходила на ехо 
Опитай да не се тревожиш излишно. Не плачи и не изживявай отсега най-лошите си сценарии. Ние това го можем, знам...Знам още, че е трудно да се последва съвет, който с лекота бихме дали на друг, но все пак опитай. Когато имаш всички факти ще се мобилизираш и ще се бориш. Сега, с догадките недей...
и мърдаше много ....
видяхме зачатъците на ръчички и краченца и беше много мило!