Още мами АВГУСТинки се нареждат в бременлийските дружинки!

• 27 147
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • В светлината на слънцето
Здравейте  Hug
Фетица, ох че неприятно нещо... Sad Стискам палци да успеете да излекувате Неди, но ако се налага операция - не се колебай. Щом доктора е казал така, значи е преценил най-точно. Дано се оправите по най-бързия и лек начин. Praynig Едно голям гушка и още по-голяма целувка за болното момченце от мен.  Hug
Морска, как си днес? Надявам се неразположението да е минало вече.  Praynig Аз снощи нямах възможност да стигна изобщо до компютър. Но ако все още имаш някакви оплаквания, към изброените досега да кажа и моите методи за справяне със ситуацията. За 00 най-бързо и безотказно действа компот от дренки или да си направиш отвара от сушени дренки (на принципа на билков чай). Спира веднага всякакви тревоги. Peace
Кроки, по-важното е, че мъжът ти се е навил за второ. Peace Така че ще чакаме новини. Hug
За мен - днес съм определено по-добре. Не знам откъде ми дойде тази отпадналост вчера. Thinking Иначе колабирането не е нещо фатално. Аз съм с ниско кръвно откак се помня и ми се случват такива работи - например, ако стана по-рязко от леглото, ако рязко се обезводня и т.н. Но поне си знам вече перфектно всички симптоми, та като усетя, че наближава бързам да полегна някъде. И ми минава. Но е неприятно де. Thinking

# 631
  • София
Здравейте  Hug.
Не съм влизала няколко дни във форума, защото имам проблеми, които никога не съм предполагала, че ще ми се стоварят на главата. Много ми е тъжно и откакто започнаха няма ден в който да не съм плакала Tired. За момента няма да споменавам от какво естество са, за да видя в каква насока ще се развият. Много се надявам и дененощно се моля да тръгнат в положителна насока и всичко да бъде наред  Praynig. На всичко отгоре и хлапетата се разсополивиха  ooooh!. В неделя бяхме на детски РД и умният им татко ги облякал с тънки дънки, без чорапогашници отдолу, защото му се сторило, че навън е топло. А навън беше 2 °С, въпреки слънцето (той и за това се подлъгал) и като отидох в детския клуб Ани тичаше боса незнайно колко дълго. Дани още в неделя се разкиха и разсополиви и вчера го водихме на лекар и тъкмо се прибираме и свекърва ми ни "зарадва", че и Ани се разкихала ooooh!. Ако знаехме да я бяхме завели и нея на лекар, ама... Сега и тя пие от сиропа на Дани, пък дано да се оправи Praynig.  Ето това е лошото, когато децата са две. Едното като се разболее, неизбежно и другото е болно Tired, но иначе нямаше да  ни е интересно Mr. Green.  Ама стига съм се оплаквала Stop.  

Фети, стискам палци Неди бързо да се оправи Praynig. А ако се наложи ваденето на сливиците, не се притеснявай. Както Фава е написала всичко става за един ден и децата много бързо се възстановяват, а след това и по - малко боледуват Peace.
Морска, пий Ентерол, за да не се обезводниш. Дано бързо се оправиш Praynig.
Лу, хубаво е, че вече си по - добре Grinning. И аз съм с ниско кръвно и знам какво ти е минало през главата Whistling.
Фава, бързо да минава хремата на Кирил Praynig.
Или, дано да не е вирус. Как е Яни сега?
Леле, само неприятни новини ooooh!. Какво става.
Ния, Яна, много са хубави госпожиците ви Peace.
Кроки, не се ядосвай, че не си бременна сега. Вярвам, че скоро и ти ще се похвалиш Peace.
Сигурно някой пропускам, но с двете хлапета вкъщи, успях само отгоре отгоре да попрочета темата.
Приятен ден от мен    bouquet.

# 632
Здравейте Hug

днес съм много по добре,даже сега смятам да хапна една попарка Flutter от вчера на обяд не съм повръщала,но за сметка на това другото си го имам,но ще се оправя,както се казва куча марка Joy 1 и 30 съм на ехо,най после среща с бебка от 2 месеца не бях ходила на ехо Heart Eyes
ще пиша после Grinning

Лулу,хайде и ти да си добре днес Hug

# 633
Здравейте  Hug.
Не съм влизала няколко дни във форума, защото имам проблеми, които никога не съм предполагала, че ще ми се стоварят на главата. Много ми е тъжно и откакто започнаха няма ден в който да не съм плакала Tired. За момента няма да споменавам от какво естество са, за да видя в каква насока ще се развият. Много се надявам и дененощно се моля да тръгнат в положителна насока и всичко да бъде наред  Praynig.

Ех, Марти... spoko Опитай да не се тревожиш излишно. Не плачи и не изживявай отсега най-лошите си сценарии. Ние това го можем, знам...Знам още, че е трудно да се последва съвет, който с лекота бихме дали на друг, но все пак опитай. Когато имаш всички факти ще се мобилизираш и ще се бориш. Сега, с догадките недей...
Прегръщам те и се надавям скоро пак да се усмихваш...  love001

# 634
Марти,дано всичко се подреди както ти искаш Praynig

# 635
Мартичка,ужасно е да се чувстваш в безисходица и на дъното,но нали знаеш,че след всеки тежък момент идва светлината и започваш да дишаш с нови сили.
Радвай се на малките неща,другото минава и заминава.
Прегръдка от нас Hug

Вале,чакаме после да се похвалиш с голяяяяяяяямата девойка.Вече си в 7-ми месец.Лелее,как си минава времето.И Сладкиша ще ражда др.месец.
Ще има бебевалеж скоро Hug

# 636
Марти, дано тревогите са били напразни и всичко завърши по най-хубавия начин.  Praynig

# 637
ЗДравейте момичета.
Свърших задачите за днес и викам да ви навестя!
Марти - дано всичките ти страхове се окажат напразни и нещата се развият в правилната посока.Ще ти пиша на ЛС нещо... Хлапетата бързо да се стягат и всички сополи въъъъъъъъъъъъъъъън!!!
Морска - а така, дето викаш КУЧА МАРКА СИ..../МАЙТАП/ да се оправяш
Вале - айде всичко да е 6+ на ехото и после...доклад, нали знаеш!
Лу - радвам се, че си по-добре

# 638
снощи качих снимки в фс,да ми видите пупата,ама сега не е толкова голяма ,че кантара ми показа току що 61кг,малии ,а бях 64 почти Mr. Green новия албум който съм публикувала 8 март 2010 Grinning

трябва да си сменя снимката на профила,вече не съм тюлен а куча марка Joy

# 639
Вале, страхотна си, пу-пу  Hug Страхотно изглеждаш!  Peace

# 640
Върнах се,всичко ни е наред,много сме пораснали цял килограм е станала мацката има дълъг бедър ,ще бъде грациозна,плацентата,водите всичко е наред,чухме сърчицето Heart Eyes на мама куклата Heart Eyes

# 641
 Браво на вас!!! СТрахотно ми беше усещането всеки път като ходих на ехото!!! Приеми ме във Фейсбука, че да поразгледам снимчиците!

# 642
Браво на девойката! Пу, първа кандидат-свекърва.  Heart Eyes

# 643
Невероятно е, че все чета и все намирам новини, които за вас не са новини. Сега например, не знаех, че Валето ще има девойка. Ето сега знам и се зарадвах Heart Eyes.

Фетица, аз съм с оперирани три сливици ( местна упойка, на 6г.). Благодарна съм за това решение на нашите, защото не си спомням някога да съм знаела какво е кашлица и хрема (след операцията), нито пък антибиотик. Все съм навън с мокра коса и по къс ръкав (питай Гита). Обаче много ми се иска да не се налага да оперираме Явор, защото нямам сили за такова решение. Стискам палци при вас да се отложи, а ако не - гушкане от нас за Неди!
Кроки, не плачи. Сега вече на тренажора разбра колко много я искаш тази бебка. И при мен така стана и винаги си го спомням с удоволствие и се готвя:) И не натяквай на мъжа си - щъркелът чака нещо друго, не той да се вюначи:)

Марти, дори не подозирам какво те тревожи, но вече съм сигурна, че странната помощ, която форумът дава по неведом начин ще помогне и на теб Hug Аз вече си го помислих

# 644
  • София
Здравейте!Днес бях на консултация! Heart Eyes
Малкото човече е вече 29 мм Simple Smile и мърдаше много .... Partyвидяхме зачатъците на ръчички и краченца и беше много мило! Heart Eyes
Следващата консултация  ми е на 25 ти март когато ще ме изпрати и на БХС!
За сега продължавам с хапчетата до тогава и после вероятно ще спрем само Утрогестана,а Папаверина при Нужда! 

Общи условия

Активация на акаунт