Още мами АВГУСТинки се нареждат в бременлийските дружинки!

• 27 148
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Ау Вале Confused Вземи ентерол, той е позволен за бременни..

# 616
Малеее, лошо и лошо ! Rolling Eyes

Фетица, няма ли друг начин за преборване на възпалението ? Бях дочула, че операция се прави, когато сливиците предизвикват хроничен отит (почти постоянно гной зад тъпанчето)  newsm78

Морска, ти да не се обезводниш така ? Не може ли да звъннеш на лекарката ти за съвет (да не е гастроентерит ?).

# 617
Малеее, лошо и лошо ! Rolling Eyes

Фетица, няма ли друг начин за преборване на възпалението ? Бях дочула, че операция се прави, когато сливиците предизвикват хроничен отит (почти постоянно гной зад тъпанчето)  newsm78

Не се знае от кога сме с отит  Confused Не е болезнен...за сега не е и гноен, а е течност... Tired Бе лудница...За сега ще лекуваме, пък дано се оталожат нещата..

# 618
Морска бързо оздравяване. Praynig
Фетица много неприятно....консултира ли се с още лекари?
Лулу,  Hug

# 619
Ми Сладкише, той хърка като за световно, на моменти нощем спира да диша  Confusedгъгне, личи му...Сливиците му са като яйца  Confused не диша през носа изобщо  Tired Няма какво друго да е...Дока много свестен беше..гледам е и прехвален във форума, не искам да го мъкна повече по болници, най-много да лепнем нещо ново........

# 620
Олелеееее,какви са тези чудеса Shocked

Фети,дано се размине операцията.Чак пък до там да сте я докарали.Милото Неди-бързо да се оправяте Praynig

Вале,по твоят въпрос-една супена  лъжица оцет.Много е гадно,но да знаеш,че има страхотен ефект.Също сутрин и вечер по една лъжица нишесте ,разтворено във вода,без да го вариш.Колкото по-малко вода в нишестето,по-добре.
Ако това не помогне-Ентерол.Оправяйте се с бебка Hug

Лу,и на теб бързо възстановяване.Ужасно направо Tired

# 621
хванала съм нечий чужд вирус,всички около мен са здрави от снощи,но аз нещо тази бременност съм много податлива ooooh! дано Теди не прихване ,че ужас Praynig

# 622
Лелеееееееееееее какво става тука?
 Фети - дано се размине операцията , не е ли като крайна мярка вече!!!
Морска - много се пази и внимавай, Ентерол, Хидрасек, оцет, нишесте - всичко това е за дрис....и е безвредно при бременност
Лу - как си пиши?

# 623
Морска- добре, че си в по-напреднала бременност и има плацента, че тези вируси са адски опасни в началото на бременността.

# 624
аз се чувствам по добре,даже пия гъст айран с много сол Crazy избягвам да вземам каквито и да било лекарства,според мен е най добре организма сам да се пребори Hug

# 625
Лелеее ,какви новини!
Фети ,дано ви се размине операцията! Praynig Или пък -дано има полза от нея!По принцип съм против оперативната намеса ,но за много деца това е най-правилното решение.Консултирай се задължително с хомеопата ви!Той ще предложи най-добрата алтернатива!
Лулу ,какви са тези колабирания ,моля те не ни плаши!От какво стана така?Стискам палци да не се повтори случката. Praynig Hug
Морска , на теб най-бързо възстановяване! Heart Eyes
Да взема и аз да се оплача- Щъркела няма да ни навести след девет месеца!Спрял е да купонясва някъде по пътя ,гадината! newsm57
Но поне мъжа ми се нави да стартираме за второ наесен. Heart Eyes

# 626
Здравейте от нас!

На патерици-Честит 8-ми март на всички вас! Пожелавам Ви да сте здрави, много, много обичани и щастливи!

От тичане и работа вчера не ми остана време да мина оттук да Ви поздравя.

Фети-дано бързо се оправи малкият Неди!
Ментина-сниките са невероятни, наистина!
Морска-дано бързо отмине неразположението ти!

Ние сме добре. Тези дни почти не се спряхме, първо мама ни беше на гости, после ние два дни по-гости, та тази вечер атмосферата е малко по-спокойна. Перси е във фаза непослушание, но дано бързичко отмине.

Спокойна нощ на всички!

# 627
Добро утро!
Надявям се, че днес всички са вече здрави!
Фети, това което си написала за хъркането, гъгненето и големите сливици си е доста показателно, въпросът е ди си изберете подходящ момент, доколкото съм запозната през пролетта е ОК за махането на сливиците, не се страхувай. Всичко минава за един ден и вечерта сте си вкъщи, даже препоръчват децата да хапват сладолед след операцията. Стискам палци да се оправите бързо!
Лулу, Морска, вие добре ли сте вече?
PIVANOVA, страхотно е, че сте в такъв ритъм с гости, за мен събота и наделя без гости не са почивка, може да не е много нормално, но то с децата къде да отидеш и всички идват вкъщи.
Корки, не се разочаровай!Идва пролет с много щъркели.
 Приятен ден!

# 628
Добър ден,

Морска, преборвай се бързо с вируса. Много е неприятно наистина по време на бременост и притесненията са още по-големи.

Фети, запитах те защото и ние сме често с отит, хроничен (не боли от него) и ни се говореше за операция, но с един сироп ушите се изчистиха (PNEUMOREL се казва) и се отказахме от операция. Но щом сливиците са толкова големи и трудно диша, положението ми изглежда сериозно. Стискам палци да вземете най-доброто решение и да облекчите дететнце. Heart Eyes

Лулу, как си днес ?

Отивам да закусвам.

# 629
   Добро утро! Весел и успешен ден на всички!   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт