Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 30

• 27 318
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Нямам кола,на ремонт е,мамка му...Утре ще
ме закарат.Ох,направо в главата ми е каша...
Утре сутринта ще направя обикновен,и
после направо в някоя лаборатория.Пък
каквото има да става ще стане...

# 181
Много ме радвате момичета браво още една точица на хоризонта -честито и на теб Пипи..Велка съжалявам за твоето разочарование но както каза пълен напред към новия опит това ще е твоя опит  Praynig.

# 182
Тути аз също съм в Студентски град и вчера си пуснах теста в офиса на Цибалаб срещу 60 блок и стана готов още следобед въпреки, че ми казаха най- рано във вторник.
Успех ми Hugли момичета!

# 183
  • София
Велка, миличка, прегръщам те и ти пращам от моята сила и вяра, че следващият път ще бъде успешен!  Hug

Тути, успокой се. Това зацапване изобщо не означава, че всичко е приключило. Ако утре видиш една черта на уринния тест, и това не може със сигурност да показва, че няма бременност. На този етап само кръвният тест дава 100% реален резултат. Моля се утре да ни зарадваш с едно тлъсто ЧХГ и да натриеш носа на твоя доктор.

# 184
  • гр. София
Ох момичета и аз имам прокървяване Sad отново

# 185
  • София
ТУТИ, само спокойно и не се навивай сега още-виж колко момичета писаха,че са със зацапване, пък после точици и сърчица гледат. Какъв е тоя доктор,дето те отписва  без да е видял резултат  #Cussing out Моята,при очеваден отрицателен, ме накара да си пусна и другия на датата, след като още нямам цикъл-вярваме до последно  Hug Отиди спокойно утре и аз, като  Zazzy, се надявам да му натриеш носа на доктора  Praynig fingerscrossed fingerscrossed
muna_v, дано не е сериозно,ами да си зацапва  "по навик" Praynig Praynig

# 186
А Тути защо не отидеш пеша или с такси?

# 187
  • Някъде в България
Здравейте, момичета! Честито на виделите заветната точица!!! Лека и успешна бременност!   bouquet Имам един въпрос...Днес ми е 6 ден от трансфера и като ходих до тоалетна видях съвсем малко слуз вътре с кафеникаво...Има ли нещо страшно и трябва ли да се притеснявам за единственото ми ембрионче?

# 188
  • Русе
елито не се притеснявай и не започвай да си втълпяваш глупости а почивай повече и вярвай че е станало Hug
браво пламс

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 14:30 от tani_07

# 189
Момичета имам четири прекрасни ембриончета  Laughing

# 190
на колко са се разделили

# 191
  • София
Иха, пламс, ти май ще си от следващите "печеливши"!

elitto, това твоето прилича на имплантация...засега само неуспелите нямаме такова зацапване по това време. Готви се за положителен тест в края на седмицата. Ако съм познала, приемам да ме каниш за кръстница  Laughing (ако си имаш, не ти се натрапвам)!

# 192
  • гр. София
Plams  радвам се за твоите ембриончета , кога ще е ЕТ?

# 193
  • София
ей,plams,чудесно! всичко да е наред и на другия цикъл колкото си прибереш,толкова да ни показваш и на снимки  Hug
elitto, няма нищо страшно и недей много да се вглеждаш,единственото ти ембрионче е добре  Hug
elitto, това твоето прилича на имплантация...засега само неуспелите нямаме такова зацапване по това време.
Шарки, ама за сметка на това пък си имаме истински теч след това  Wink

# 194
elitto и аз мисля че е имплантация! Не се притеснявай. След няколко дни те очаква едно мноооого тлъсто ЧХГ!  Praynig
Честито на plams за хубавите ембриончета! Дано да са борбени поне колкото тези на Пипи.
Пипи, честита точица! С това борбено човече, което расте в теб след 2 седмици ще чуете сърчице, а след 8-9 месеца и най-сладкото гласче на света!  Praynig  Hug
Велка  Sad  Hug
ТУТИ чакаме те със страхотен резултат!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт