Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 30

• 27 318
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Пламс, браво, много се радвам. Кога ще е трансфера?

Муна, ако можеш остани на легло и дано всичко е наред Praynig На теб колко ти върнаха?

Киара, никакви черни мисли!  Naughty

Елито, това твоето може да е и от Утрогестана, както го описваш..... Само спокойно, пожелавам ти успех!  Hug

# 211
Здравейте!
Трансфера ще е на следващия цикъл. Сега ще ги замразят. Отлагаме трансфера заради дългата стимулация и проблеми с лигавицата. Много се радвам за моите снежковци и вече нямам търпение да си ги прибирам на топло.  Simple Smile

# 212
Току що се прибирам от работа и веднага ви
пиша.Не ми тече,само като се бърша има
малко.Обаче в дясно ме придърпва.Утре
сутрин уринен,и от там в лабораторията.
Докато не се уверя тотално все още съм си
бременна.Сега ще пия едно вино и това е!

# 213
  • гр. София
Лежа за сега, а иначе ми върнаха 4.

# 214
  • Русе
точно така тути  Hug ама ние и тази тема съвсем скоро ще я изпишем  Mr. Green
утре си пътувам за Русе иняма да съм тук да не се питате защо ме няма ама да не вземете да изпишете цялата тема докато се включа. Mr. Green
Така и като се появя вдруги ден искам само хубави новини и положителни тесчета Praynig Hug Hug  bouquet

# 215
  • Варна
В нашата клиника (АГ-Варна) не предписват кръвни тестове, само уринарен на 15-я ден след ЕТ. Ако си направиш кръвен тест, то е по собствено желание. А и имам чувството, че повече вярват на уринарния на 15-ти ден.
Тути, рано ти е да се отказваш - а за мнението на док - нямам думи Confused
Муна, лежи и си почивай и утре те чакаме с голямото ЧХГ!
Успех, момичета!

# 216
А да споделя, че бях при д-р Я. Владимиров‎ и той като видя изследванията и ме прегледа каза:
На трети ден от следващия цикъл идваш да те почваме с хормони и като узрее фоликола взимаме
яйцеклетките и....  А бе предполагам сте наясно. Та следващия месец ми предстои ин-витро newsm44
И много се надявам да е успешно newsm17. За това ще следя темата от близо. Късмет на всички и
най вече на  muna_v   preggo

Олеее днес личната ми потвърди, че имам Салмонела newsm45 и мъжо и той. И сега ще трябва да отложим smile3518. Не почват добре нещата. Дано се оправим бързо.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 22:55 от gerganald

# 217
  • София
gerganald ,как ви се е лепнало това чудо #Cussing outмного съжалявам  spoko-нагласа,очакване, всичко се разпада  Sad Много ми хареса нещо,което бях прочела тук: "За да разсмееш Господ,кажи му за плановете си"-никакви планове  Naughty,за да няма разочарования. Дано се възстановите бързо и да почнете скоро.  Praynig
ТУТИ, така те харесвам  Hug Бременна  Wink
Тани,най-много да сме се преместили в нова темичка,докато се включиш отново,но защото тази ще сме /къде се сложих и аз Crazy/....ще СА я наводнили с положителни тестчета и поздравления  Hug

# 218
Уринен отрицателен,ама аз не съм и
очаквала друго.Днес е 12 ден.Малко
по-късно ще ходя и до лабораторията.

# 219
Добро утро, мили момичета!
Вчера не съм се включвала, тъй като резултата стана късно, после бях в клиниката и късно се прибрах. Не ми се сядаше пред компютъра.
Първо искам да кажа velka съжалявам за този резултат, знам че всякакви думи са излишни, а и всички преди мен са казали много за да те подкрепят това правя и аз. Хубаво е, че и в добри и лоши мигове има човек с който да ги споделим. Не се отказвай и следващия път резултата ще е друг.
Mуна, прокървяването не е край на всичко, просто бъди спокойна и изчакай.
Тути,  Praynig кръвния да е положителен и да зарадваш всички ни.
Пламс, сега лежи и почивай и скоро резулататът да е твърдо "+".
При мен момичета нещата стоят така: първо направих кръвен с резултат 23.71 на 13 ден след ЕТ. Като ми взеха кръв, направих уринен и се показа втора бледа чертичка, но до сега при десетки направени тестове, този е първия с такъв резултат. В клиниката се опитаха дори да ме видят, но още е много рано - начало на 5г.с. Колебаят се между едно и две ембриончета, но ми върнаха три, а до сега не съм имала кървене, освен зацапването на 11 ден. Не смея да се зарадвам, този път беше толкова болезнено и трудно, моля се другата седмица да се видят и до тогава всичко да е наред.
Неке днешния ден да е успешен за всички Hug Hug Hug

# 220
Мираааа, браво мила.
Тази сутрин нещо са ми потънали гемиите, обаче Мира ме ободри Hug
Късмет оттук на татък ще стискам палци за успешен финал!

# 221
Мира,стискам палци! Hug

# 222
Здравейте, момичета. Нямах време да ви изчета. След малко са връщам да видя. Само да споделя че вчера на спермограмата ни откриха повишени левкоцити и много се притесних. Микробиологията не е излязла още. Дано всичко е наред. Имали ли сте подобни терзания, да споделите.

# 223
MiraM толкова се радвам за теб.  newsm44 newsm44 Обичам такива новини и то рано сутрин. Упех нататък, дано искараш една прекрасна и спокойна бременност. Едно или две, което си пожелаеш да ти се сбъдне.

# 224
  • София
Лелее, колко хубаво, МираМ, аз няма да повтарям КИАРА, защото искам да ти пожелая абсолютно  същото, даже със същите думи! Само да кажа, че и аз  smile3525 smile3525 newsm44 newsm44 newsm44 и smile3501 на stork-boy

Общи условия

Активация на акаунт