Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 30

• 27 318
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ураааа  Grinning за Muna_v !Време беше още някой да ни зарадва.Честито миличка,лека бременност и палав newsm32 финал!

# 76
  • гр. София
hristina21 ще се получи третия път - нали на мен това ми е щастливото число.

Тани не се е похвалила май още за нейната точица как е?

# 77
Тихичко честото на Muna_v и от мен нека така продължи темичката с такъв успех.

# 78
Gerganald вече ми се изясни! Успех в процедурата и дай Боже както си ги желаете  newsm04
Хриси - всеки с щастливите си числа  Hug От все сърце ти желая твоето да е 3  Peace
Тани все още не се е похвалила за точиците, но до колкото си спомням тя май има доста път. Ако пътува от Русе или от по-близо /беше писала, че е някъде на 60 км. от София/. Така,че ще я изчакаме търпеливо.
Шарки
наближава 16ч.  Praynig Praynig Praynig

И Муна - никаква работа Naughty Сега ти е паднало то да почиваш.

# 79
Олееее моето щастливо число е 7 Crazy

# 80
  • София

Хриси - всеки с щастливите си числа  Hug От все сърце ти желая твоето да е 3  Peace

KIARA_K, това имах предвид-за вас 1, за тези с две минусчета, да е 3  Simple Smile
b]gerganald[/b], как 7  ooooh!-не ти ли предстои  сега опит  newsm78-броим го от последния отрицателен тест-следващия опит е щастливото число  Wink....или така ми харесва да го броя  Mr. Green
Надявам се Шарки да ни разбие  с невероятен обрат Praynig Praynig Praynig
А Тани наистина имаше малко повечко път, пък и в тия снегове....май преди вечерта няма да разберем  Thinking

# 81
Ох,какви хубави новини малко се отплеснах с лежането и гледай ти #Crazy
Муна, честито миличка,много ме зарадва, това означава че чудесата се случват.
Я бързо в леглото пак, че после като влезна и Шарки да се похвали. Praynig

# 82
  • София
velka, да не се превъзбудиш  Naughty Глътвай едно но-шпа заради вълнението и утре си ти наред с такива новини  Hug

# 83
  • София
Аааа, моля ви се, недейте така с щастливите числа, че моето е 9  Rolling Eyes Ама ако ги броя така: 4 инсеминации + 4 опита ин-витро, значи следващата процедура се пада деветата!
Муна, толкова ме зарадва, браво! Почивай си тази седмица и дано в следващите 9 месеца всичко да върви по мед и масло!
Очакваме добри новини и от Пламс, и от Тани, от Шарки. Стискам палци, момичета!  Praynig

# 84
Май ще ми трябва валериан по скоро.
Ако и моят резултат утре е такъв, ще напълня цяла кофа с радостни сълзи, обещавам!

# 85
Очакваме добри новини и от Пламс, и от Тани, от Шарки. Стискам палци, момичета!  Praynig

И Пипи?!  Praynig

# 86
  • София
Zazzy,изключваме инсеминациите, че с тях много депресиращи изглеждат нещата... и аз ще вървя към 7,ако ги включа моите 4  Mr. Green те са само за загрявка, да свикваме с отрицателните тестове и да е по-сладка победата после  Grinning

# 87
  • София
E, и вторият тест показа същия резултат:

Бета ЧХГ     <0.100   IU/l
 Cry

Ще се ходи на поправка...Добре, че половинката вече е по-съгласен.

Joie, извинявай, препълнена ти е кутията за лични съобщения, и не мога да ти пратя на лични.

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 16:11 от Sharky43

# 88
Ееееееееее,Шарки....Много е несправедливо... Cry

# 89
Ех, Шарки, Шарки така се надявах.  spoko

Общи условия

Активация на акаунт